Auto do 4000e

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Prvo sto pogledam je godiste, a ovo je realno, obicno se frljaju sa tim godinama, vecina je podmladjena...
    Osim sto je motor maaalo preslab za malo tezak auto, nista, sve zavisi od samog konkretnog primerka...
    Nista bez gledanja...
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Flavio
      CBC Senator XXL
      • 13.06.2006
      • 1926
      • 012 Centar
      • KaraWagon 1.4T.Spark

To je clan CBCa iz Uzica @niksek.Auto ima temu i u Alfa Virusu .O doticnoj 145 pisano je i ovde.
      Toliko od mene .

p.s.
      Meni izgleda kao realna i zanimljiva ponuda.Ne bih da tvrdim o (pre)slabosti motora za doticni auto dok isti ne probam.To ne znaci da pobijam tvoju tvrdnju Bojane vec da svako treba da proba auto koji ga zanima pa mozda bude i zadovoljan sa tih 90 KS.

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Clio I preskoci, znam sta pricam. Ona 145-ica iz Uzica je i meni privukla paznju, lepo izgleda samo ako ti nije cim da ides tamo da je probash

Comment

• spaghetti
          CBC Član
          • 26.09.2008
          • 35
          • Pozarevac

Grazie Flavio
          Pustio sam mu PP, pa videcemo

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

NP .
            Obavesti o razvoju situacije .

Comment

• niksek
              CBC Član
              • 25.03.2006
              • 37
              • Užice

Evo da se i ja javim, pošto sam ređe na forumu ali sam dobio notifikaciju da mi je pristigla PM, pa se nakačih.
              To je moj auto već 5 godina, auto je redovno servisiran, imam sve to upisano u servisnu knjigu i najsitnije zamene su redovno upisivane, trap sam ceo izmenjao ove godine, amortizeri pod garancijom 2.god, pre 600km komplet predihtovao motor i menjao sve kaiševe (zupčaste, klima i sl.) i filtere, nov set kvačila Valeo, sve tečnosti zamenjene... Eto toliko koga interesuju detalji neka piše.
              U auto nema potrebe baš ništa da se ulaže...

Comment

Moj predlog, ne mora da ti se svidja...

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=75374

Comment

• -Miloš-
                  CBC Senator
                  • 16.12.2007
                  • 269
                  • Beograd, Karaburma
                  • yugo tempo 1.1

Al si dosadan sa tim bx-om jbt

Dechku treba auto koji je za grad i mali, shto bx svakako nije.

Comment

BX nije velik auto! Stavi njega i brava i alfu 145 koja je u opticaju, i videces da je samo malo veci od gore navedenih automobila.

Ako je bx velik za grad onda stvarno... Evo ja cu da mu navedem razloge zasto da uzme citroena a ne fijata ili alfu. Prvo, fijatov poznati "Kvalitet" ne moze da se meri sa francuskim, a alfa ima sve neke boksere i twin-sparkove koji kad riknu, mozes da se slikas! Da ne bude da ove kudim, a ovog hvalim, problem kod citroena moze biti hidraulika (creva imaju tendenciju da procure tj popucaju), ali se sve to resi za 100e i jedan slobodan dan...

No, sve je stvar ukusa. I Bravo i 145-ica su generacija ispred BX-a, tako da, neka kupac odluci sta mu je najbolje.

Dodao bi da je i pezo 306 vredan razmatranja u toj cenovnoj kategoriji!

Comment

• -Miloš-
                      CBC Senator
                      • 16.12.2007
                      • 269
                      • Beograd, Karaburma
                      • yugo tempo 1.1

Jel taj ,,poznati kvalitet" beshe vozi tvoja keva?

A inache hidraulika je veoma jeftina kad rikne.

Boxeri i tvin sparkovi vaze za jedne od kvalitetnijih motora tako da ne prichaj napamet.

To shto ih unishtava bagra vozeci je ko zastavu nije moj prob

Cenim ja shto si citroen fanboj, ali bx nije mali auto ko shto Jagodina nije Beograd po pitanju parking mesta i saobracaja.

Comment

Imenjace, upravo si se obrukao. Fijat Ulis nosi samo fijatov znak... To je u sustini Pezo 806. Znaci sve pezoovo na njemu i u njemu, sem prednje maske i farova, i zadnjih stopaljki. Tako da to jeste "Poznati kvalitet", ali Francuski...

Hidraulika nije ni blizu skupa kao sto se prica. Te price da je to strasno su za malu decu.

Ne pricam napamet jer znam sta je popularni T.S., i bas zato sto ih kod nas voze kao magarce malo tih motora valja.

Comment

• neshaoct
                          Banovan
                          • 18.08.2007
                          • 1754
                          • Beograd, Rakovica

Originally posted by Sheta_Junior
                          Moj predlog, ne mora da ti se svidja...

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=75374
                          Ne samo da ne mora da mu se sviđa, već ako bar malo razuma uključi u celu priču, ovo otpada odmah...
                          Auto star 20 godina....ej, 20 !
                          Krajnje je vreme da saznaš da ima sveta i van tih matorih, oldtajmer Citroena, i da se za 4.000 eura u Srbiji može kupiti mnogo moderniji, duplo mlađi, i tehnički savršeniji auto od tog matorog i već trulog Citroena starog 20 godina...
                          Razumem da ti se sviđa taj auto, ali ipak...

Comment

Covek je u prvom postu bio pomenuo i Fiat Tipa, te sam s toga stavio i citroena. Ja ti tvrdim da auto od 20 godina moze da bude ispravniji od nekog od 3-4 godine, a i mogu to da ti dokazem. I ne zaboravi, da je citroen uvek 20 do 30 godina ispred ostalih, tako da je stari citroen sad moderniji od novog fijata ili sadasnjeg citroena (kojeg pravi pezo, bez hidraulike). Pogledaj koje godine je citroen napravio relativno mali auto sa pogonom na prednjim tockovima, sa sva 4 diska i sa hidraulicnim oglbljenjem...

A sto se saznavanja tice, sve sam ostale procesljao, i konacno dosao do neceg sto valja. Valjda ti je jasno da je u ovoj kuci bilo bukvalno svakakvih automobila i da znam sta pricam.

Koji je to tehnicki savrseniji auto od Citroena? Jel leti? U motoru, u ogibljenju, u cemu je napredniji? Pa iza mog BX-a te 145-ice samo otpadaju nazad.

Comment

• -Miloš-
                              CBC Senator
                              • 16.12.2007
                              • 269
                              • Beograd, Karaburma
                              • yugo tempo 1.1

Opet on o potezanju.

Boli me bre uvo shto bx 16v koje na prste ruke mozesh da nabrojesh ide bolje. Za alfu postoje delovi koji su i cenovno pristupachniji za auto do 10 god [145/6]

20 god auto je 20 god auto.

Nema ni o od opreme.

2000 evra bx bez ulaganja. To moze u diznilendu.

Hidraulika je skupa kad rikne. Pricham za Beograd.

Imash svoju temu o bx, gde mozesh tonu hvalospeva da pishesh. Ovde se pricha o malom autu do 4000 evra tj. shta se moze naci najbolje za te pare.

20 god star auto nije sigurno to. Mozda za tebe jeste, ali nekom i nije.

PS: interesantni modeli

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=77485
                              http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=76826
                              http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=72822

Comment

• Nikolaj
                                CBC Veteran
                                • 20.05.2008
                                • 120
                                • Kragujevac

I jos sto je bx meni toliko ruzan,da ga ne bih vozio pa sve i da mi plate za to

Comment

Working...
                                X