isao sam i auto je dobro, ima tu nekih sitnica koje treba promeniti. motor radi lepo, auto nije udaran, izgleda lepo. sad treba samo srediti papire i dati pare i eto. auto ce biti kod mene do praznika.
Ljudi da vas obavestim, kupio sam auto. danas sam ga dovezao kuci. da kucnem u drvo, lepo radi. danas sam prevalio oko 250 km sa njim i lepo ide. samo da me posluzi kako valja i ja sam zadovoljan. hvala svima na savetima i za sve sto mi bude trebalo u buducnosti, prvo dolazim ovde.
U slicnoj sam situaciji te da iskoristim temu jer je pokretač rešio dilemu
Cifra 5000e gore dole još može ako mi se baš baš svidi. Ne bih davao više keša sa ovim tempom opadanja cena, odnosno bih za nov. Tražim manji gradski auto (ne limuzinu ili karavan), mali potrošač, jeftin za održavanje, 5 vrata. Najbitnije mi je da nije izvozan našminkan šporet, već top stanje sa redovnim odrzavanjem koje može da se dokaže. Izdvaja se polo - fabia 1.4 tdi, stilo 1.9 jtd, fiesta i fokus tdci, c3 1.4 hdi, punto 1.3mjtd i to redom kako sam in nabrojao.
Zaobilazim Reno Clio.
Ostavitn link do oglasa ako poznajete nekog licno da prodaje nešto provereno tj. da je on prvi vlasnik ili link do nekog oglasa za vozilo koji je po vama u dobrom stanju.
Otvoren sam za savete i zamolio bih da mi skrenete paznju ako neki model generalno ima problem kao npr. Clio sa simensovim brizgaljkama i našim gorivom.
U slicnoj sam situaciji te da iskoristim temu jer je pokretač rešio dilemu
Cifra 5000e gore dole još može ako mi se baš baš svidi. Ne bih davao više keša sa ovim tempom opadanja cena, odnosno bih za nov. Tražim manji gradski auto (ne limuzinu ili karavan), mali potrošač, jeftin za održavanje, 5 vrata. Najbitnije mi je da nije izvozan našminkan šporet, već top stanje sa redovnim odrzavanjem koje može da se dokaže. Izdvaja se polo - fabia 1.4 tdi, stilo 1.9 jtd, fiesta i fokus tdci, c3 1.4 hdi, punto 1.3mjtd i to redom kako sam in nabrojao.
Zaobilazim Reno Clio.
Seat Ibiza
na platformi Polo-Fabia-Ibiza izdvaja se kao najlepse dizajniran autic, i bogatiji paketi opreme nego kod druge dvojice.
Potrazi sa automatskom klimom, ako nema alu felne, nisu skupe kao polovne, a odrzavanje je prihvatljivo.
Stilo je kanta. Punto je kanta. Fiesta nije na nivou Ibize i Fabie sa kvalitetom plastike. Nisam siguran da moze da se nadje dobar Focus mk2 za te pare. Mada je odlican u voznji, odlicno upravljanje i menjac. Sedista su katastrofa. Klima je bucna. Ako ides na Focusa, samo Ghia ili Titanium paket opreme, ovi ostali su siromasni.
Od nabrojenih Stilo ili Fokus, za klasu su veći od pola, fieste, fabie, ibice ili punta. Samim tim veći i bolje opremljeni. Fokus je dobar auto, ali mislim da ti je ponuda u odnosu na Stila daleko manja. Čim je veći izbor niža je cena, i naći ćeš bolji primerak, a za te pare čini mi se da možeš da biraš.
Comment