A koliko je odrzavanje za SAABa.
Sta kupiti???
Collapse
X
-
Ma druže imaš dosta toga da završiš za tu lovu samo se skontaj šta ti treba ta?no ,gledaj da bude pocinkovan lim to ti je savet s obzirom na godišta .Moj izbor bio tempra ,civic ,vectra....a golf pa da ti ga da za jedno 1000 ri?a pa da ?ovek i razmisli a ovako ni u dva ludila.
2500 ri?a a da se voziš kao na magarcu ,zar nije glupo?Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
Jeli a kako se krecu alfe? tj sta bi preporucili jer neznam kakve su,samo sam cuo neke price tipa to je samo za normalnu voznju jer se kvare bla bla bla. Mada mi je to cudno,jedino sto znam da vole da trose.VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
Krecu se nekako
Za te pare mozes da nadjes jako dobru 75-cu. Pogledaj u Alfa piaza ima jedna crna 75 2.0ts
Comment
-
-
koja bre alfa i auta od 2k kubika, bas savetujete decka do 00. Potrosnja, registracija, a da ne pricamo o odrzavanju. Covek ima 2500e i treba mu nesto za te ali za te pare a ne auto koji ce da ga kosta para, zivaca i nespavanja. Kupi mile golfa i vozi se. nema klimu , ni kozu ni nista nema ali ide i ici ce... nista bolje za BGD ti i ne treba, sve ostalo ce te zahebavati do bola...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Golf je ok izbor i sa njim nemozes da izgubis a dobijas praktican auto koji
je lak za odrzavanje.Alfa nikako ,Tempra nikako ,to su automobili koje kada
kupis moras da racunas sa+500 do 700evra a uz to tesko se prodaju.Golf je
sigurno mnogo kvalitetniji i pouzdaniji auto od gore navedenih i za sumu koju
si spreman da izdvojis sigurno najbolji izbor.
Comment
-
-
auto vredi koliko kosta i odrzavanje.jeste da je precenjen,alj najsigurnija kupovina Golf II.
kupis,vozis(bez vecih odrzavanja)jedno 1.5-2 god. i prodas za iste pare koje si dao.blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
@zverko
Decko je iz Zrenjanina.
@all
Ono sto je najvaznije, a nije napisano, za cega mu treba auto?
@remus
Ako ti auto treba za prevoz od tacke A do tacke B, kupi gnoja. Ako volis automobile i nisi proracunat, razmisli o necemu interesantnijem, boljem i td.
Comment
-
-
Originally posted by iwcham1979Pa da! Samo bih ja isao na dizela. Tako posle 2god mozes i da zaradis prodajom za jedan dobar cd-player!I love V.A.G!!!!
Comment
-
-
Originally posted by iwcham1979Onda uzmi juga, mladjeg, isto bez opreme a jeftinog za održavanje
gde je tu bezbednost u yugublago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
@Sasha
Pa trebace i mom caletu,a njemu treba od A do B tacke. A meni za sta treba,to je druga prica!Pa onda treba nesto izmedju,da nije skupo odrzavanje,ne trosi puno... znate vec kakvi su matorci! Izvinjavam se ako sam nekog uvredio ovom zadnjom recenicom.
VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
Video sam da neces manje od Golfa, al cisto da probam...
Panda I 1.1i 2001-2 god. imas ih brdo za te ili malo manje pare. Uglavnom su bivsi vanovi, al ima i normalnih. Jednako opremljena ko golf, jednako spora, jednako/manje kostaju delovi, manje trosi i novija je 10+ godina...
E sad, ako si u VAG fazonu, verovatno ces sa gnusanjem odbiti, al eto da spomenem
Comment
-
Comment