Sta kupiti???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • miroslavm
    CBC Senator
    • 13.02.2007
    • 208
    • Beograd, Zvezdara

Originally posted by stefanves
    Zverko nemoj da ********s, sta ti imas protiv fiata bravo/brava to su super automobili puno bolji od golfa 3 npr.Italijanska vozila imaju dusu, ona su za uzivanje u voznji, a kupac golfa je razmisljao da li da kupi traktor ili njega.
    Evo jedan primer iz stvarnog(seksualnog) zivota, mozes da navatas neku gaborku(Golf u auto svetu.) i da je karas i da ti nista ne trazi nego cak i da ti daje sto joj to u opste radis, ili navatas neku super ribu(Italijanska vozila u auto svetu) i karas sa merakom, ali to ipak kosta.
    Da se nije otišlo malo u širinu?

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

hebi ga, sirok okvir ... bitno da ga se drzimo da ne panemo...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• alt+64
        CBC Senator XXL
        • 27.02.2006
        • 571
        • bgd

Gorac 25%, a prozvan zbog Bravoa

far 5,5k
        ostalo nisam siguran pojedinacno, al sve sto sam nabrojao = ~28k, pa zakljuci el razlika dovoljna da argument pri izboru bude trosak kod slupavanja

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

ti pricas o bravu a ja o G4... ko bog i sesirdzija... i stvarno mi nije jasna jedna star ovde jedino vi sto vozite italijane lazete sebe da vozite dobra kola da su lepa jesu ali bes ti lepotu koja traje 50000km a da, imaju iz zvuk pogotovo alfa ali samo kad je nova.
          iii necu vise majke mi jer sad ce cika sri da tino-nino-tino-nino i da nas obrise sve i da nas zakljuca.

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

ovde se prica o kolima od 2.5k eura, ne o golfu4 koji smo videli ovde na forumu da kosta i do 13k.

Comment

• miroslavm
              CBC Senator
              • 13.02.2007
              • 208
              • Beograd, Zvezdara

A što čoveku slutite slupavanje? Sad si brate video bogatstvo mišljenja, pa si odaberi auto, ali gledaj da nema okačene brojanice ,krstače, ikone,cdove, potkovice, neonke, itd. I uzdravlje a te služi.
              Možda bi mi ostali trebalo da otvorimo novu temu- vredi li odredjen auto traženi iznos i zašto

Comment

• Sasha
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 4126
                • Novi Sad

@zverko
                Bolesni balkan je i crna gora, a i hrvatska. I nemoj da kreces sa tim forama crnogorac, ovaj, onaj....

p.s Nisam crnogorac ali te prozivke ce biti strogo sankcionisane!
                www.arcs.org.rs/forum

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

el presidente, imaju oni prste da se brane, ne moras ti a i naso si za sta ces da se uvatis. ako sam ga uvredio time sto sam mu reko crnogorac, onda do moga sve ovo...btw, pitaj rvata da li zivi na balkanu?

G4 je bio u prici zbog radi toga jer je coek trazio da mu kazem koko kosta sta za njega i ne kazem ja da G2 vredi te pare taman posla i ne samo G2 nege je velika vecina kod nas a znamo i zasto precenjena nego pricamo o tome sta da kupi i da tera a da naknadno ne mora da da jos toliko,karikiram dakle G2 za prevesti se od A do B , Tojota za isto to ali mozda malo skuplje da te kosta taj prevoz. pezo 205 sa njim ces imati muku neku 100% a o ostalima necu da pricam.

Comment

• alt+64
                    CBC Senator XXL
                    • 27.02.2006
                    • 571
                    • bgd

ti pricas o bravu a ja o G4... ko bog i sesirdzija... i stvarno mi nije jasna jedna star ovde jedino vi sto vozite italijane lazete sebe da vozite dobra kola da su lepa jesu ali bes ti lepotu koja traje 50000km a da, imaju iz zvuk pogotovo alfa ali samo kad je nova.
                    iii necu vise majke mi jer sad ce cika sri da tino-nino-tino-nino i da nas obrise sve i da nas zakljuca. lool
                    e hbg sad, odluci se, dajes cene delova za 2jku a onda poredis 4ku (koja nije ista gen. btw). Ako vec oces poredjenje G(3) vs B, napravi spisak stvari koje bi normalnom coveku (18-30 god) trebale da budu bitne kod automobila, i onda nadji 1 u kojoj je G bolji. Ne racunaju se samo ljubomora kod komsija (vidi boldovano) i kvarljivost (mene je vanredno odrzavanje kostalo 6k za ~25kkm).

p.s. aj neko splituje ovo

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Stvar je u stvari jednostavna, ko ne maniše VW preporu?ujem G-2, kome je to gadljivo, Tojota Korola ili Mazda 323.......
                      Najvažnije je da konkretno vozilo bude u što boljem stanju!
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• iwcham1979
                        CBC Senator XXL
                        • 17.07.2007
                        • 741
                        • Nis
                        • Seat Altea 2.0Tdi

Ne bogohulite. V.A.G je svetinja! Shame on you

Comment

• remus
                          CBC Senator XXL
                          • 25.12.2004
                          • 695
                          • Zrenjanin

Hmmm pa napravih pravu pometnju ovde.

Pa ako tako gledas i G1 kosta 1000e i preko a to su auta stara preko 24-25 godina jel te prestala je proizvodnja davne 83-te kad ja jos nisam bio ni u planu. Pa meni se svidjaju Golfovi,ako tako gledam ali nebi samo golfove da gledam,jer ima i boljih sigurno a za iste pare. Zato sam i pitao kakav je koji auto i sta bi preporucili. Naravno da nije skup i da nisu mnogoooo skupi delovi.
                          VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• iwcham1979
                            CBC Senator XXL
                            • 17.07.2007
                            • 741
                            • Nis
                            • Seat Altea 2.0Tdi

Nema boljih Ne bogohulite! Koncepcija 97, a kod menjaca vise detalja nego kod 3 Kie ceed zajedno! Kad bolje razmislim, i znak na volanu je lepsi Kolko pare tolko muzika xixixi

[url=http://www.mobile.de/SIDBOLCzpKtJU4XECWpsm3q5Q-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ11870381 93A2LsearchPublicD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1A1B20C333%81r-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_ycodcetpoprrdsO~BSRA6A1B14E2 5200BEGCPKWA1HinPublicA2A0A0A0ADA4FDieselC110H5000 0000D2003A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=EG&top=6&id=11 111111273096448&]LINKhttps://<br /> <br /> edit: Sasha<...skiras link!!!

Comment

• stefanves
                              CBC Senator XXL
                              • 10.12.2006
                              • 1351
                              • BG

@zverko, dipl.SEXOLOG!
                              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• stefanves
                                CBC Senator XXL
                                • 10.12.2006
                                • 1351
                                • BG

@zverko, dipl.SEXOLOG!
                                @iwcham1979 kako jursi ti na ovom mobile.de, jel znas nemacki ili koristis neki prevodilac, ja nesto nemackog znam ali mi je ovo nepoznanica.
                                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

Working...
                                X