Mnogo je Jugo los da bi se poredili, bez obzira na predjenu km Golf-a. Bukvalno se zgrcen i iskrivljen vozis napred, a da ne pricam pozadi! Kod takvog Golfa treba da se gleda ocuvanost limarije, enterijera, da ne lupa kad se proba, i kupuje se! Cak i ako je motor totalno los, sredjivanje vise nije preskupo! A i mislim da ideja za Pandu nije losa! Moj skolski drug svesno kupio lepo ocuvanu Jettu 2 1.6TD sa motorom pred generalnu za 2000e, 90god, uradio generalnu, izbacili turbinu, i to ga kostalo 500e! Sad se lepo vozi, i zaboravi kad sipa gorivo!
Sta kupiti???
Collapse
X
-
Originally posted by miroslavmPa u vezi budu?eg jeftinog održavanja podse?am na prvu re?enicu mog zadnjeg posta. A jugo je simbol onog što ga ?eka s golfom tog godišta.
nije vredan yugoni srafa na njemu da se uposte poredi sa bilo koji autom na svetu.cak je bolji i Zaporozac od njega.Golf je simbol dugovecnosti i veoma male cene odrzavanja.Mozes samo da ga mrzis i da mu se divis.VAG
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Nemogu da vjerujem...Znate sta bi prodavac golfa 2 makakav on bio ovdje u CG radio da mu neko ponudi 2500?...Alooo to je auto staro skoro 20god. znaci da nije presao ispod 200.000 a ako je dizel ispod 300.000 Svi gnojflu voze jer je jeftina sto znaci nije odrzavan, zakljucak..ti ces imati muke ili neko kome ga uvalis poslije toga...Ovdje se krecu od 500-1500? a rijetko koji predje par stotina vise...Ja svoj 1.6D koji je 83. ali je odrzavan i bolji nego mnogi mnogo mladji nemogu da prodam ni za 1000 i necu ga ni prodavati, neka ga za povremeno drndanje kada necu Alfu da izlazem opasnosti
Golf ll je neudobno, ruzno auto kojeg nemas zasto da volis..Svako odrzavano auto ce da traje, golf neodrzavan nece da traje...To su woodoo price zaludjenih VW-novaca kojima je samo u glavi da pljuju sve ostale proizvodjace (posebno italijane) i velicaju VW koji daje veooma malo za ono koliko kosta ! Jedna bitna stavka je da kod nas nema pravih majstora vec su to uglavnom priuceni pojmasi i oni znaju da naprave G2..sve preko je
i to sto djelova ima svudje...e sad kad pocne da se kvari pa pocnes da ugradjujes te djelove koji nevaljaju nista vidjeces kako G2 nije nimalo isplativ jer je bolje kupiti jednom lezaj za 20? nego 5 puta za 5? ali necu vise da davim...
Imas dosta auta do 2500? koja su mnogo udobnija i bolja pa sam oduci..www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Za te pare moze da se trazi samo auto koji je u dobrom stanju, a marka je potpuno nebitna... Znaci oglasi, pa se vrti i trazi dobra prilika...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
@Milos
I tako ve? 30 godina,stvarno ne razumem
@ Eon
Upravu si duže,tako i ja kontam jedno pet automobila koji mu najviše odgovaraju pa nek vrti oglase.
Golf 89 možda kada bi ga za dz dobio i uz to prase i dve gajbe piva e onda bi se razmislioNe jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
Prodajem Renault 19 1700 ccm, benzinac, 1990 godishte .... jede svakog golfa sem GTI za doruchak( shala mala, nemojte mi zameriti ) odlichno odrzavan, boja crvena, samo na jednom mestu malo zagrebana ( 2 cm na polumesecu ) ...... cena 2400 evra! Kontak preko PM!
Comment
-
-
Originally posted by bagu...
Golf 89 možda kada bi ga za dz dobio i uz to prase i dve gajbe piva e onda bi se razmislio
Kakav crni G2/'89 pa jos za preko 500€...
Ostavite zamlate neka biznisuju po Bubnju, za ovakav forum je cista ******stina...prodaju tamo i polovne cipele..
To sto "ima trzista", ima i pacijenata u Lazi...
Poz.
Comment
-
-
Originally posted by VladdTo sto "ima trzista", ima i pacijenata u Lazi...
Poz.
Comment
-
-
cuj saab, ne sporim ja da je to dobar auto ali to bre kosta. gledaj to ovako: recimo koliko bi te kostalo da popravis havariju tipa cukanje na G2 a koliko na sabu, fijatu ili ne daj boze japancu... a takve stvari nisu nemoguce i desavaju se kad tad...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment