Autolimar (+)...preporuka...ali neki bas dobar

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LEZA
    CBC Senator
    • 10.08.2007
    • 280
    • Beograd

Re: Autolimar (+)...preporuka...ali neki bas dobar

@sigtran
    Postoji neki Dule "maser" limar u Zemunu, mozda on moze da ti "izmasira" kolica? Ja ne znam njegov broj, ali ukucaj na searchu, pominjan je
    javni sta si uradio

Comment

• stevanbg
      CBC Član
      • 26.10.2009
      • 52
      • Beograd

@sigtran
      možeš da probaš ovu tehniku...
      [/URL]

@banebg81
      takvi majstori postoje samo u mitovima i pojedinim legendama
      idem danas kod nekog limara po preporuci, ako hoćeš mogu da ti javim svoje utiske, mada sam čuo da je jako dobar
      Ko se obogati za godinu dana, trebalo ga je obesiti pre dvanaest meseci.
      Državu čuvaj od neprijatelja, a ženu od prijatelja.
      Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
      Ako pijemo kao stoka - biće dosta, ako pijemo kao ljudi - biće malo.

Comment

• Sigtran
        CBC Član
        • 04.04.2008
        • 92
        • Beograd
        • BMW 525i M (E39)

Originally posted by stevanbg
        @sigtran
        možeš da probaš ovu tehniku...
        Hvala, već sam probao i nije pomoglo. Izgleda da to "pali" samo kod tanjih limova i određenih vrsta (veličina) udubljenja... Kod mene je udubljenje na obodu vrata, gde je lim dupli i deblji... probao sam nekoliko puta ali nije pomoglo... ono što mi treba je nešto ovako:

Comment

• stevanbg
          CBC Član
          • 26.10.2009
          • 52
          • Beograd

extra je ovo fora. sad mi je palo na pamet. mogao bih da patentiram nešto slično sa onom gumom za otpušavanje cenim da bi dobili isti efekat

možeš ovo i sam da napraviš, nije neka nauka... ali raditi, to je već drugo...

a mogao bi da postaviš i neke slike, da vidimo o čemu se tačno radi, jer je moguće da ti ni ovo ne bi pomoglo
          Ko se obogati za godinu dana, trebalo ga je obesiti pre dvanaest meseci.
          Državu čuvaj od neprijatelja, a ženu od prijatelja.
          Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
          Ako pijemo kao stoka - biće dosta, ako pijemo kao ljudi - biće malo.

Comment

• mkrnjic
            CBC Početnik
            • 20.10.2009
            • 3
            • BG

Originally posted by Sigtran View Post
            Hvala, već sam probao i nije pomoglo. Izgleda da to "pali" samo kod tanjih limova i određenih vrsta (veličina) udubljenja... Kod mene je udubljenje na obodu vrata, gde je lim dupli i deblji... probao sam nekoliko puta ali nije pomoglo... ono što mi treba je nešto ovako:

http://www.youtube.com/watch?v=CmYHmteI97Y
            Imam i ja sličan problem 4-5 ,alih ulubljenja na vratima pa bih zeleo nekom neinvazivnom metodaom to da uradim.

Dali si ti nešto uspeo sa tvojim oštećenjima da uradiš i ako jesi gde i kako ... neki kontak ako moze?

Videh onu varijantu prvu sa Fenom i CO2 i ti reče da si probao ... zanima me gde si našao CO2 u boci i koja je cena ?

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

co2 u boci ima da se kupi u officeone superstore ali je nkeo klepanje, 400+ dinara. a velika boca od 5 kila kosta 750 dinara.
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Sigtran
                CBC Član
                • 04.04.2008
                • 92
                • Beograd
                • BMW 525i M (E39)

Verovali ili ne, našao sam kod nas autolimara koji radi paintless dent removal, na način kao što to rade na ona yutube filmića iznad...

U Zemunu je, zove se Dule, izgleda ima znanja i iskustva a i laf je od čoveka.

Oštećenje kod mene je baš nezgodno, ali za 15min sredio mi 90%, sada se jedva primećuje. Za 100% moraju ipak vrata da se otvaraju (*ebiga, baš nezgodan udarac u obod vrata, moraju "linije" da se izvuku) i trebaće mu par sati da sredi...

Comment

• Dauphin
                  CBC Član
                  • 23.04.2011
                  • 21
                  • Beograd

Video sam (u prolazu) na "obilaznici", Beogradskoj naravno, kada se prodje semafor kod Resnika i nastavi u pravcu Bubanj potoka, sa desne strane nekih 200-300 m nakon pomenutog semafora stoji Focus MK1 karavan sav izlepljen reklamama u stilu poravljamo udubljenja od grada i druge slicne stete bez ostecenja farbe.. Ako neko zna nesto o tome, bilo bi lepo da napise..
                  Captain Slow

Comment

• 0megA
                    CBC Član
                    • 03.08.2008
                    • 42
                    • Beograd

Iscitah celu ovu temi a posto doslo vreme da i meni treba limar za moju daewoo nexiu da pitam jel ova dva majstora jos rade i koji su im trenutni telefoni? Da nisu menjali nesto i sl?

Autolimar Zoki u Kumodrazu kod okretnice 25
                    063 352080

VRHUNSKI radi, ima SVE alate i masine, NIJE bezobrazan sa cenama
                    i POSTUJE rokove dogovorene
                    U pitanju je limar Sava u Rakovici (ispod Skojevskog naselja) ne radi sve sam vec vise dodje kao neki "menadzer za limariju" tj. on radi lim a za plastiku ga je vozio kod plasticara, na farbanje u komoru itd.. ali zadovoljan sam onim sto mi je uradio: oba branika (popunjavanje plastike, nosaci..) , oba krila malo ispravljanja i gitovanja ogrebotina) i oba retrovizora (jedan je dopunjen plastikom) .. decko je uredan i precizan

Comment

• * ABARTH *
                      CBC Član
                      • 13.10.2011
                      • 37
                      • Zemun
                      • Toyota

Odg: Autolimar (+)...preporuka...ali neki bas dobar

Originally posted by Sigtran View Post
                      Verovali ili ne, našao sam kod nas autolimara koji radi paintless dent removal, na način kao što to rade na ona yutube filmića iznad...

U Zemunu je, zove se Dule, izgleda ima znanja i iskustva a i laf je od čoveka.

Oštećenje kod mene je baš nezgodno, ali za 15min sredio mi 90%, sada se jedva primećuje. Za 100% moraju ipak vrata da se otvaraju (*ebiga, baš nezgodan udarac u obod vrata, moraju "linije" da se izvuku) i trebaće mu par sati da sredi...

... Zamolio bih te za neki kontakt: telefon, adresu ... od tog majstor Duleta

Comment

• Shazalakazoo
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2007
                        • 545
                        • Beograd

Jel zna neko nekog limara u Bg koji bi se bavio peglanjem sitnih ostecenja? Razvukao sam lajnu na kolima

Znaci ostro ulubljenje, linija, ali nigde nije pukla farba... Negde sam cuo da to moze da se poboljsa nekim limarskim alatima koji su ko valjak za krecenje... Ne bih da farbam sada, vec samo da se manje vidi jer znam i sam da ne moze da se 100% ispegla...

Comment

• fazza
                          CBC Član
                          • 09.02.2007
                          • 66
                          • Beograd

Danas sam se čuo sa Savom, treba nešto da mi odradi na kolima, pa da obavestim i ostale da nije menjao broj,
                          ostao je isti: 0642501020.

Dobar je majstor, radio mi je dva puta neke intervencije na autu, i zadovoljan sam, naročito što radi kvalitetno,
                          a povoljan je. Savina radionica je u Rakovici.

Comment

Working...
                          X