Sigurno ne postoji niko u ovoj zemlji ko nije nasankan od strane nekog mehanicara, limara, prodavca, cak ne vezano za automobile. Samo zavisi od coveka kako ce to podneti i kako ce to uticati na njegov stav za ubuduce.
Ima i istinskih bydala kao sto je ovaj iz tvog primera. Ali cemu nerviranje, neka zove inspekciju, ti si cist.
Mnogo je neznalica, a tu su i prevaranti, takvi ljudi nanose stetu postenim ljudima sa znanjem. Generalno cesce kupac ili primalac usluga biva ostecen pa i novcano, tebi kupac ne moze oteti pare, ne racunajuci lopove. A evo moj drug vozika neke rezervne delove koje mu je uvalio bivsi majstor, skinuli ih kod mog majstora jer nisu ni za q, pa stavili nove.
Ja sam ove godine 2 puta isao da vracam deo jer su mi prodali pogresan i to u ap sportu i euro autu. Skinemo rastavimo sve, kad nije to to. Pakuj vracaj, nemaju odgovarajuci, a auto na dizalici...
Neki prodavci znaju o auto delovima koliko i kasirka u maxiju, samo da prodaju sta god da je.
Sreca je da se dobar glas daleko cuje, pa za prave ljude ne bi trebalo da ima zime.

znao sam da ces da se osetis prozvanim. Ne na tebe naravno....e da si ti moja muka...ti si super musterija
Comment