Dajte ljudi da nadjemo ratkapne Disi. Ima bre da poludi i da izadje u Kuriru. Svako jutro kupim kuris i strepim da neprocitam kako je presudio liku zbog ratkapni
Dajte ljudi da nadjemo ratkapne Disi. Ima bre da poludi i da izadje u Kuriru. Svako jutro kupim kuris i strepim da neprocitam kako je presudio liku zbog ratkapni
kez
@Disaka
Nemam ni jednu nazalost jer moje stare (kao tvoje sa ratkapnama) sam zamenio za ove koje sam uzeo i doplatio coveku 160e a naravno uzeo je one tri ratkapne tako da ... mrka kapa
uh majku mu...
ja bi bas ove original felne...
a, onaj sumnjivi xm... mislim da nisu moje ratkapne na njemu... ako nije uzeo za rezervu, inace je V6 u fulu...
tja tjeracemo se jos...
dal` da kupim kozu (crnu) za mog XM-a? (nisam mislio kozu i jarca ali ovde nema z kao zvaka)
mozda je mnogo vruce leti?
a treba i zadnje ruke (ramena) da sredim 2200 komplet lageri i osovina za jednu stranu + ruke za majstora, ne bi sam da cackam...
pozdrav svima!
Hm... Kozha... Tachno je, vruca je leti. Tachno je, hladna je zimi. Ali hmmmm [Homer Simpson]... Kozha!
Jednom kad je ohladis/ugrejes ima svojih prednosti... No, to je subjektivno...
stizu ratkapne iz Jagodine!
ima da ih zavarim za felne ....
valjda kreten sad ima dovoljno pa nece da skida opet, a ako ga navatam....
inace opet cu u Sabac do Pilota, ona pumpa visokog pritiska za hidrauliku sto su mi stavili opet cangrlja, pa ce da mi zamene.
rece mi covek iz jagodine da sam trebao da zadrzim staru jer obicno propadne lezaj na osovini blize remenici i on se menja (2e lager), tja nisam znao pa sam ostavio moju staru pumpu, inace sa ovom kad pocne da se cuje osetim da i volan bude tvrdji sto je neprijatno u voznji narocito kad treba naglo manevrisati... trebalo bi da zamenim lezajeve pozadi na trapu (ramena ili ruke) jer je auto malo tvrd! za jednu stranu kosta 2200 din. sa osovinom u Bulevaru. dal` da idem kod majstor Ratka u Barich ili u Sabac?
Pozdrav!
inace sta mislite o bojama:
znas djuka i sam koliko je nova pumpa, ima neki lik oko novog sada koji remontuje pumpe oko 110e remontovana sa 1 god. garancije? ovo me kostalo 65e sa montazom al zato nije dobra pa moram ponovo! u beogradu su od 100-150e (kod stadiona obilica sevis...odlepili...za polovnu!). inace zadovoljan sam potrosnjom gasa preso sam nekih 400 km sa 50-tak litara, bilo je tu i gradske voznje a i malo autoputa (180 i neki km/h!) i tako...cujemo se...
A kroz otvor na zvonu menjaca za stelovanje paljenja gde se vidi zamajac? Pa ondak pajser ili jak srafcijer izmedju zuba zamajca.... Pa ti neko to drzi dok ti skidas remenicu.....A?
Comment