Imam xm-a serija 1 1995 2.0 moze li mi neko malo vise pojasniti te senzore i regulaciju visine.Koje su prednosti seste bombe?Sto se xm-a tice ne bih ga menjao nizasta.Auto je extra i jedino bih ga menjao za seriju 2.Auto koji nikoga ne ostavlja ravnodusnim,ustvari samo prati tradiciju svojih prethodnika ds-a,gs-a,cx-a,bx-a.Sa instalacijom nikada nisam imao problema.
CITROEN XM
Collapse
X
-
Koji te senzori interesuju? Sto se tice seste bombe... Pa XM ima po jednu na svakom amortizeru + jos po jedna na svakoj osovini toliko o ogibljenju. Normalno ima jos i akumulatorsku bombu znaci ima ukupno sedam. One dodatne dve na osovinama sluze da voznju ucine udobnijom. Prva stvar koju xm iskljuci u slucaju bilo kakave vanredne situacije je bomba na osovini sto dalje ukrucuje auto....
P.S. Serija 1 se radila do prve polovine 1994. godine znaci da bi trebalo da imas seriju II
Comment
-
-
da posle 130km/h treba da se spusti za 3 cm. Pokazivac: promeni senzor koji se nalazi u desnom retrovizoru, ne uzimaj polovan. Pasuje i od pezoa... nije skup
U donjem delu retrovizora imas malu kvrdzicu to je senzor
Comment
-
-
Ima onaj multikonektor u vratima. Odvrni ga ocisti kontakt sprejom i nadaj se najboljem
Ako neradi ni to onda proveri sam senzor (unimerom) to bih ja uradio.
Comment
-
-
Bez sale koje boje je auto?
P.S. kod retkih serija senzor je u prednjem braniku...
Comment
-
-
Neverovatno koja li je to verzija XM-a. Znaci da imas samo zmigavce ispod branika a ne i integrisane maglenke???? To je vrlo retko za xm-a...
Comment
-
-
Osnovna funkcija te seste bombe ili da budem precizniji srednje bommbe na nekoj od osovina jeste da spreci i smanji naginjanje auta u krivinama.Originally posted by citroen xmKoje su prednosti seste bombe?
Ljubitelj Francuza i dizela
Comment
-
-
ne ne srednja bomba = mekanija voznja i bas vise naginjanja. Sport rezim upravo zbog toga iskljucuje srednju bombu da bi ukrutio auto i smanjio naginjanje. Inae resenje za smanjenje naginjanja citroen je primenio na xantiji activa.....
Comment
-
Comment