Sigurno ste i vi uzivali kad citate oglase: "Auto ima dosta opreme, takorechi ful - bez klime, koze, el. prozora, ABS-a... . "Pa dobro rodjache", pitam ja telefonski, "sta ti je tu ful?". - "A, pa ima poluklimu!"
"Izvini" rekoh "pojasni mi koncept poluklime..." "A, pa ima ventilator sa cetiri brzine..."
Sigurno ste i vi uzivali kad citate oglase: "Auto ima dosta opreme, takorechi ful - bez klime, koze, el. prozora, ABS-a... . "Pa dobro rodjache", pitam ja telefonski, "sta ti je tu ful?". - "A, pa ima poluklimu!"
"Izvini" rekoh "pojasni mi koncept poluklime..." "A, pa ima ventilator sa cetiri brzine..."
Nego, a sta bi sa motorom, djuka?
Hehehehe zalomio si me u gornjem postu i vec sam dobio "ospice" od tog XM full bez koze i klime, kad ono i ti se jezis na to , da znas vala da ima seljobera koji bi da nacifraju svoj ionako siromasan auto pa ubacuju termine tipa "poluklima" i slicne fuj - ja odmah prelazim na sledeci oglas jer sa takvima nema price.
@djuka
'Ajde bre vec jednom spakuj xm-a pa da se opet vozas ko covek vidim u postovima da te muce ove lagune i ostali hehehehe , ovaj moj sluzi dobro pu,pu da ga ne ureknem
Odlicno prvi koraci su preduzeti ali kojim tempom ga sredjujes bice gotov do zime Lepo izgleda xm onako na prvi pogled , ajd zavrsavaj ga ,a mozemo i da se organizujemo i mi sa citrosima da napravimo nas mali skup , jedan vikend
Cestitamo, ma dignuce se vec on, trazi samo jos malo paznje.
Znaci pored viespice , corse , lagune ipak veran Xm-u. To je vredno pohvale jer mnogi odustanu od sredjivanja necega narocito ako prodje malo vremena.
Jos se nije digao a dobio sam pritisak ulja, proradio mi je servo volan znaci ima vazduha... Ma nisam ni mislio da ce ici tako lako al sta je tu je dicice se on makar viagrom.
Jos nesto mlogo zahebano kad nestavis dizne a krenes da palis motor
A pumpa radi ko luda ne da sam oprao motor benzinom i to pod pritiskom od 3 bara...
Comment