Lancia Delta - Suvereni Sampion!
Collapse
X
-
Lancia Delta spot
sredinom 90-ih je na crvenom krstu (kad se sa krsta krene prema juznom bul i dodjes na kraj ulice pa moras da skrenes desno) bio neki kvazi servis gde su stajale 2 ili 3 delte evo sa krovnim spojlerima na kojima je pisalo veliko evoluzione. pored njih bio je i jedan bmw 850. nakon nekoliko godina sve je to nestalo. da li neko i uopste ima pojma o cemu se tu radilo. ja sam kasnije cuo pricu da su to navodno bili neki krimosi. koja misterija u doba najvece bede 2-3 evo tada stare po par godina.
Comment
-
-
tada nije bilo ni interneta ni nicega. vidis auto i ne mozes da verujes, a to sto vidis ostane ti u secanju zauvek.
koliko uopste ima EVO u gradu? bar otprilike. pre godinu-dve dana je bila jedna EVO II sa trst tablama crvena, decko je trazio 10-ak soma. 'ladno sam ga startovao na ulici da mi pokaze auto.
Comment
-
-
U Bgd-u ima sigurno chetiri x EVO II (za vishe ne znam)... Voleo bih da znam kako stoji situacija sa limitiranim izdanjima - te mashine vrede (i vredece) najvishe.
Comment
-
-
Najbolja je stajala u Hilandarskoj godinama, izgleda da je prodata skoro, covek je trazio 13000 evra sada kada je prodavao - pricao sam sa njim. Savrseno stanje, originalni drugi vlasnik, grafit metalik siva, presao 80000, `92 godiste, 210ks. Prvi vlasnik je bio lik koji sada ima Maserati Shamal i koji je imao plavi Evo VIII. Obojica su manijaci za odrzavanje, auto je u potpuno serijskom stanju.
Sve ostale su mnogo slabije od tog primerka.
Comment
-
-
Ako mislimo na istu iz Hilandarske, a u tom kraju je bila u proteklih par godina samo jedna, i to CRNA.. Nije prodata jos uvek... i dalje stoji na istom mestu (u istim ulicama), doduse pre nekih mesec dana je bio papir na njoj za prodaju... Inace jedna od najsavrsenijih, ako ne i najsavrsenija koju sam u zivotu video.. (a nisam ih video mnogo...)
BMS team
Comment
-
Comment