STIGLIIIIIIIIIIII ! ! !
Eskadrila hrabrih se noćas u 02h vratila u NS... Posle gomile kafa, energetskih napitaka, jednog seta Bosna Super svećica i pređenih oko 1200km, mogu samo da kažem da nam je bilo FENOMENALNO!!!
Od srca se svima zahvaljujem na druženju a posebno superfly tnt-u i njegovoj dragoj Gogi, koji su bili više nego dobri domaćini i "turistički vodiči" po Zagrebu!
Toliko sam uživao družeći se sa svima, da sam jedva stigao da napravim par fotografija... No, najbitnije su uspomene i sećanja.
Ekipa Sektaša pred polazak iz ZG-a: ja, superfly tnt, Tomo, marac kc i DJ (fale El Nino i Mika, 2 x V6).
Ovako je to izgledalo pred sam start... Sami prosudite koliko je ljudi bilo tamo!
Jako mi je bilo drago kada smo na kraju pogledali rezultate izmerenih vremena:
-prvo mesto, Alfa GT, spremna do bola sa vozačem koji se aktivno bavi trkama
-drugo mesto, par stotih zaostatka, Alfa 75v6, vozač Mika, voli se zezati i driftovati
-treće mesto, još koja stota iza, Alfa 75v6, na plin, vozač El Nino, puuuno voli da se zeza i driftuje
Ovo je vredelo svaki potrošeni evro i svaku potrošenu kaloriju... Sam osećaj vožnje Alfom po pravoj trkačkoj stazi je neopisiv! Nadam se da mi je ovo bio prvi u nizu odlazaka na ovu feštu!
meni auto nije isao kako spada, prosudite sami. gume jednostavno nisu drzale a na putu mi je i riknuo distributor sile kocenja pa sam ga uklonio , ali to mi nije dalo da kocim pred zavoje full. iz ocaja sam izasao van i napravio mnogo dima na parkingu sto je pokrenulo seriju dimljenja od strane mike i el nina
Glavni razlog sto nisam otisao na Grobnik je sto sam stekovao kintu. Da se prijavilo 4, otisao bih, al' sa trojcom bi cifra izasla taman toliko vise da ne bih mogao da postanem ponosni vlasnik jedne transaxle lepotice.
Ima dosta da se radi do trenutka kad ce moci da se zakotrlja. Nisam hteo da stavljam fotke odozdo, prvo limar da obavi svoje pa laganica.
Mozda ce jednog dana da izgleda ovako:
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment