E pitanje... kompresija na T.S. bi trebala biti oko 11.7-13.7 bara jel tako? 13.7 kada je nov 11.7 najmanja normalna vrednost...? 170-200 psi
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
Originally posted by TOKYOOriginally posted by DoraJel zna neko koje petnaestice od Alfi pašu na 75. Uzeo sam one od 164 ali su plitke i kače mi prednje čeljusti. Hteo bih da izbegnem dištancere i preradu šrafova...
Imas veliki dijapazon raznih vrsta felni u 5x98......,vidi sa Nigy-jem da ti prosledi one crne zender sto su bile kod laki-ja na 75-tici pa ih ofarbaj u zutoda se slazu sa lajsnom. . .
Zver je otišla u šumu. Nemam vremena a ni para za sada da kupim neku drugu Alfu da pravim to što samhteo da pravim... Kad sam ovo kupovao nisam znao da kupujem ikonu i da će me svi omlatiti ako je pokvarim, sad je i meni žao da je pokvarim...
Daklem kad kupim neku krš 75 idemo ispočetka
Comment
-
-
Ma bezhi tamo bre, videcesh na shta moja "ikona" lichi trenutno.
Moj automobil i radim sa njim shta hocu, a bolje i to nego da je ostala u onom oranju tamo kod Topole.
Inache, shto bolja osnova to brzhi rad - ne bih se zezao ni trenutak sa nekom krshinom...
Comment
-
-
jedva cekam da slozis taj auto. pa da odemo na djir negdje.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
@Dora
Mora te zezam malo. .
Mada tvoj auto stvarno ima dobru osnovu za dalji rad....
Ono sto je najbitnije zdrav je kao dren...
Lepo sam ti rekao..,uzmi pandu zeni za pijac a tebi za obaveze jel 75 nije za svaki dan!
Originally posted by KillazInache, shto bolja osnova to brzhi rad - ne bih se zezao ni trenutak sa nekom krshinom...
Comment
-
-
Originally posted by superfly tntjedva cekam da slozis taj auto. pa da odemo na djir negdje.
Comment
-
-
Samo za superfly-a (i one koji kapiraju)
Prosto obozhavam ove slike full rasklopljenog automobila. (Sram me bilo shta uradih sa Americom)
Sinoc pokrpljeno shta je trebalo, danas ako nadjem vremena priprema motornog prostora za farbanje...
Inache ako vam padne na pamet da skinete nosach akumulatora imajte na umu da je isti punktovan na nekih 12 tachaka!
Comment
-
-
jel bi trebao nesto vidit na slici. neda se bas povecat. ali koliko vidim tu jos ima dosta toga za poskidat. sto se tice nosaca akumulatora. da , punktiran je na dosta mjesta ali zato busilica sa zlatnim borerom radi cuda. malo je i pajser pomogaoTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Slika je chisto opis trenutnog stanja "ikone"
Da, treba se poskidati i pomeriti brdo sitnica pre farbanja...
Comment
-
-
i nakon farbanja. neces valda stavljat onaj tepih na vatrozidu. imas tamo i neka crijeva za kanalizacijuTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Pravo da ti kazhem, razmishljam da ostavim taj tepih chisto da mi se kabina ne usija...
Comment
-
-
@ scout75
Neko da ti ih napravi (moz' i sam), da mogu lako da se nadju, ne bi ih ni skidali...
Laki, ti bese trpas akumulator u gepek?
Sto se tepiha tice, ako bude isao motor bez fena, onda i nije neophodan - moze se ostaviti samo ona folija. Ali ako ide fen, i ne pomisljaj sklapanje bez istog.
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Re: Novi Alfa supermen
Originally posted by scout75Hello,
necu nista samo se hvalim sto me vozi 75 2.0 TS is the best!!!!
Imam samo jedno malo pitanjce gde mogu naci plasticne obrve za zadnje
rubove,maznuli mi na parkingu u Zemunu,a naviako sam na njihko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
E ljudi nisam znao da je 1.6 i 2.0TS toliko razlicite unutra... dakle danas sednem u 1.6... kao da sam u drugoj alfi... sedi se drugacije... menjac je drugaciji... nema naslona u sredini... volan je drugacije namesten i nema servo... skrece drugacije i sve ostalo...
dakle kao da vozim drugi auto...
Comment
-
Comment