ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
@ jim_mojo
Bila je prica kako cu brzo upropastiti amorte jer oni na sebe preuzimaju i ulogu opruge.
@ ljube-kugla
Hocem da stavim pljosnati zavrsetak.
Mada, pevnuo mi je i na TS-u zadnji lonac...
Koji ti je ulazni precnik u taj lonac?
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Ljube, znaju svi za Luku.
Ovi prohrom izgledaju interesantno (mada su im zavrsheci malo bezzeze), kakvi su sa cifrom?
Comment
-
-
@Nigy
Pazi ovako... istina da im skracujesh put... ali bar za pozadi ima jednostavna fora za to... Ako ti auto pozadi nije spusten nemas problem...
Ako jeste, uzmi onaj bump stop, gore... onu gumu gore i iseci je za koliko ti je opruga niza... dakle 30-40mm... i time ces vratiti amort na default visinu...
vecina ljudi je tako resila problem skakutanja i loseg kocenja po neravnom...
Comment
-
-
koni radi u svim polozajima. nemas brige za to.
ja imam napred zutake i probao sam ih navrnut do kraja. sa torzionkom od 21 mm to nikako ne radi. treba mu predugo da se vrati. bio sam i na grobniku , takodjer ih nisam navrnuo do kraja ali sam ih ipak malo dotegnuo. jedna stvar mi se ne svidja kod njih, recimo kad bi podijelio na 20 dijelova polozaj od najmekseg do najdtvrdjeg onda tek onaj zadnji dio ima neku svrhu. tu raste tvrdoca poput kvadratne funkcije. ostalih 19 polozaja su linerani. stelam ih tako da navrnem do kraja i onda vratim sa kljucem 7 mrvicu nazad.
ako mislis pod bump stop na stos gumu sta je u amortizeru onda kracenjem istih riskiras da ti se nabiju do kraja i ostetis amortizer ili mehanizam stelanja. pogotovo ako imas opruge serijske tvrdoce. o kakvim spustanjima je tu rijec. meni je auto na podu pa nemam probleme sa tim gumama. originalne su i osjetim ih samo kad upadnem u rupu.
http://www.alfa75.net/slike/displayimag ... m=28&pos=2
nigy daj sliku da vidim koliko je spustenaTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
ja bio je spustio za 3cm . stavis amortizere kakvi jesu i to bi bilo to. ako je ostavis na ovoj visi isto ce bit ok.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Originally posted by killazLjube, znaju svi za Luku.
Ovi prohrom izgledaju interesantno (mada su im zavrsheci malo bezzeze), kakvi su sa cifrom?ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Downpipe je na turbaku oko 70mm. Sve zive sam zvao u poslednja dva dana i svi me poslase da cev tog precnika savijam kod onih koje rade kamJone...
Zato, vi sto vozite turbake, da znate kako nam se kotira masina!
LM, u Gazeli, koja je zastupnik IMASAF-a, sam nasao da se isti moze poruciti i cifra je nekih 32oira To cem da kaparisem u subotu (ili ranije ako uspem da zglajzenm s posla). Treba li jos nekom?
Comment
-
-
E ljudovi...
ima jutara kad ne treba ustajati stvarno...
jutros pored 3000+ stvari koje su posle naopako propisha mi i pumpa za vodu... bar mislim da je ona i i nije je sgoreg promeniti...
presao sam 2 km i vidim 100c zakucano... stanem ja, nema vode... ok u gepeku 1l... bedak... sipam, nista... ispeshacim do c marketa 1 km i kupim jos... stalo je jos 3 litre pre nego sto je stiglo do pola posude... kad odjednom dole bara... pogledam ja ono ne kaplje nego curi dole kod pumpe... cccc nista... lagano natocim do vrha i kuci na 85 se drzi, jos jednom sam dosuo pre kuce da ne predje 90...
e sad.... moje pitanje... jel mogu da zamenim pumpu bez vadjenja hladnjaka? posto vidim da su veoma blizu? ostalo kapiram da moram da poskidam kaisheve i gluposti... jel ima neka posebna procedura ili standardno odsrafi sve sto smeta i zasrafi novo?
nasao sam u auto stilu KPF ili tako nesto za 3150... kapiram da ce raditi...
Comment
-
-
E je***bip ti onaj mali ku**** dole...
jel ne moze nikako da se skine a da se ne skida tocak sa radilice?
i ako mora koja je to gedora...? velicina...?
u upuststvu isto pishe da ne treba, ali... evo slike:
Comment
-
-
neznam kome je to uspjelo. obicno skinem remenicu ali ako nemam tu kamionsku gedoru onda ga savinem . ako pukne nista strasno. neki ga cak i rezu. nemoj sad svirat povlacnje na tom malom dreku. lomi ga!TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
Comment