Sad bi izvadio pare za nju... sto kod nas nema ovakvih za pristojne pare... mislim motor cu da bacim... sta god i da ga nema izgleda lepo za 1k evra...
zhelim...
E ljudovi, neka akcija po snegu moze uvek!!!
Samo, jbg, ovaj se vec otopi...
Ali kad tresne sledeci ajmo negde stvarno!!! Ako neko zna neku dobru lokaciju (ravnu, da se ne cisti ) nek kaze pa da malo plesemo Alfa Sekto Lambadu...
P.S. Drugar i ja se od prosle zime dogovaramo da odemo nocu na Konjarnik... kaze da ima tamo jedna velika i vrlo slabo prometna raskrsnica gde je on nekada 'kad su zime bile zime' cesto vrteo kolica... Ici cu da proverim pa ako valja javljam...
Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Znate Tokyo Drift? E pa meni je Smberija drift već tri dana... Snega 10-20 cm, svaka krivina popreko...
BTW, lakše kočim sa 75-icom bez ABSa, nego sa 155-icom sa ABSom , a sinoć dok sam se vraćao od cure svako 200 metara sam morao da stajem da skidam led sa brisača...
A prokletinja i dalje pada...
ja sam u subotu na parkingu na bubanj potoku malo razgrnuo sneg,bar ono sto je bilo neugazeno od pre par dana,bio sam veoma rano a na parkingu jedno 25 automobila,sto je oko dva nepuna reda,kad sam upalio auto draga me je cudno pogledaala i rekla,neces valda,samo sam se nasmejo i reko jok ti ces,i po gasu,napravim dva kruga i jedno 30-ak metara popreko,posto je komentar bio,alo bre zavrte mi se u glavi
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Moja se lepo kliza nego cini mi se da malo vise bezi preko nosa .Zadnji kraj se odlicno drzi ali prednji i na pravcu kliza vise nego sto sam ocekivao.Doduse ovo mi je prva prava zima sa njom,ali i do sada sam vozio auto sa zadnjom vucom.Pretpostavljam da je malo preteska napred,a verovatno i sper pokusava da gura pravo zbog klizave podloge.
Upravo sam otkrio da nemam termostat u sektašici.
Čudim se što je grejanje slabo, otvorim kućište, kad ono šuplje, tj prazno.
Samo da mi je znati ko ga je iščupao....
Ima li šta da se može uglaviti, ili ću morati rezati držače na glavi kućišta?
Comment