Nisu mi lose gume ,imaju zimsku saru,ali po ledu se klizaju.
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
Originally posted by superfly tnt
Alal vera,stvarno ste uigrani
Mika je vozio vise za kameru a Nino za sebe,bezeci od pratica,gde se bese nalazi sljeme pa ste se skupili tamo zajedno?? uslovi fantazija!
Ako mi samo jos neko kaze da RWD nije za sneg
P.S Tek sam sad provalio pesmu iz Mikinog klipaGTA
Comment
-
-
Rešio sam problem sa termostatom!
Opis posla:
1. otvoriti kućište termostata
2. odseći nosače originalnog termostata koji se nalaze na poklopcu kućišta, označene na fotografiji
3. sada bez problema u kućište može da stane VW 87C termostat, kao na fotografiji
4. sve sklopiti i nadoknaditi gubitak rashladne tečnosti.
Sada motor radi na prirodnoj temperaturi, grejanje više nije hlađenje, a sve je bilo oko 30 minuta posla i 10e troška.155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
Naravno.
Samo će biti problem kada počne restauracija, pa kada sve te budževine krenu napolje, moraću kupovati sve novo osim unutrašnjeg retrovizora i zadnje pepeljare...
P.S.
Izvinite što mi fotografije nisu pravilno fokusirane, ruke su mi bile prljave, pa reko da ne prljam telefon...155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
slike su savrsene za one koji znaju o cemu je rec,a sta ja da kazem sa delovima koji nisu origionalni,e ljudi da kucnem u drvo auto mi poludeo,sve je proradilo kako treba,lepo pali hladan na plin,lepo ide za potrosnju javljam za koji dan,ali sto se zanosi pa to je bruka,bukvalno svaka krivina je moja ali mi je prva prekratka pa caskom navrti u crveno polje,nego jel se pojavio neki sper difertencijal na prodaju,posto planiram posle nove godine da radim menjac,pa da ne skidam dvaput,i treba mi pinjon za giuliettu koji mehanicki pokrece elektronac nije kao na 75-icama,imam pogonski zubcanik ali nemam ono sto daje impuls satu,svo je izlomljeno,verovatno bi moglo od nekog drugog ako ne nadjem oridjidji
nego nasao sam u nekom casopisu ovu sliku
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
ovo se zove drift
http://www.youtube.com/watch?v=ytVlC22y ... iftas.htmlko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Originally posted by TOKYOOriginally posted by superfly tnt
Alal vera,stvarno ste uigrani
Mika je vozio vise za kameru a Nino za sebe,bezeci od pratica,gde se bese nalazi sljeme pa ste se skupili tamo zajedno?? uslovi fantazija!
Ako mi samo jos neko kaze da RWD nije za sneg
P.S Tek sam sad provalio pesmu iz Mikinog klipaGTA
pjesma je " Time- Alfaromeo GTA"
http://rapidshare.com/files/77016414/Ti ... A.mp3.html
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
inace camera car je audi quattro , jos se i zabio na kraju pokusavajuci pratit nineka u driftuTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
Comment