Zvanično: Nissan GT-R oko "Ringa" za 7:29!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

niko nije napisao da je napravio najbolje vreme u odnosu na ostale...
    samo je sto bi rekle svabe "verdammt gutes zeit" u odnosu na parice koje das za njega i u odnosu sa ks-kg koeficijentom
    @zverko
    japan kao zemlja ne radi za USA...USA kao zemlja kupuje tehnologiju od japana-kao i svi mi ostali a za stazu-pa pazi ovako-nalazi se u nemackoj,ali kakve to veze ima sa temom?sto se tiche prerade metala,normalno da ga nisu izmislili,ali su ga bar sto se tiche kovanja usavrsili(uopsteno mislim na kovanje kao preradu materijala-primer katane japanskog macha ).jos jedna stavr koju nisi shvatio-USA nije sponzor Japana-o kako to izgleda drugachije u realnom zivotu-samo mali podatak necu o japanu-vec o nemackoj-usa duguje poprilichno novca nemcima-sta mislis koliko duguje japanu?
    i kao sto reche 206-dobili su dobar domaci zadatak...
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Tesko da ce neko kupiti GT-R ovde jer ce njegovo servisiranje generalno biti komplikovano i u Evropi, a kamoli za Srbiju. Mozda neki istocno evropski ili balkanski tajkun i kupi iz kaprica GT-R, ali ce morati da se pomiri da mu se slepuje auto do nekog specijalizovanog Nissan centra (negde sam procitao koliko servisa u Evropi ce biti osposobljeno za odrzavanje GT-R...nije bas neka brojka), te ce ti troskovi biti basnoslovni. Servisni interval za GT-R je vrlo strog i cest, pa celu stvar cini jos komplikovanijom.

Tesko ce neki automobil u slicnoj cenovnoj klasi uspeti da obori ovo vreme. Podrazumevam tu "normalna" kola sa kabinom, a ne neki Radical, Caterham, itd...Mozda uspe Corvette ZR-1 i sem njega tesko ko drugi moze, a da ne kosta preko 150000 evra najmanje.

Comment

• level3
        CBC Senator XXL
        • 29.01.2006
        • 857
        • BGD, V.B. Karaburma

Eh sad tesko!?. Pa kupice ga onaj ko ima para i ne misli na troskove odrzavanja.

Stalno stavljamo nas i njih (ljude koji imaju puno, puno novaca ) u isti kos. Oni drugacije razmisljaju.
        www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

USA duguje mnogo kome pa sta, el im neko mozda trazi da vrate.
          sa ovim kovanjem celika si sada podbo svedjane sam tako... kez

kad kazem decije bolesti mislim na to kako ce se auto pokazati kad izadje na ulicu. svaka fabrika pravi, testira otklanja greske pa se desi da neku seriju povuku nazad jer je doslo do neke greske. ocete mi reci da japanci ne grese???

i na kraju da li ima neka slika kako taj auto izgleda unutra posto pricamo o autu za svakodnevnu upotreba a ne za track day. e tu japanci ma jos da uce i obradjuju i metal i sto sta jos...
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

@level

Nije to bas klasa automobila u kojoj se apsolutno ne gledaju troskovi. Kupci Porschea 911, BMW M3, Corvette uglavnom vode racuna i o tom delu.

Oni koji voze SLR, Zondu, Murcielaga, vec to manje cine...

Ljudi su razliciti, ovo sam malo generalizovao, ne zelim da me sada neko hvata za rec...uvek moze da se nadje primer koji govori suprotno.

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

e zverko jesi car
              imas slikica na netu koliko oces..sto se tiche servisa biche cupavo,primer samo mazda rx8....svi mazdini servisi su serviseri mazde rx8,ali ako nesto treba da se pogleda,ili postoji problem....chupavo...a rx8 i gtr su po tehnologiji koja je ugradjena u njih ko trotinet od mog sina i svemirski brod

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

Originally posted by zverko
                USA duguje mnogo kome pa sta, el im neko mozda trazi da vrate.
                sa ovim kovanjem celika si sada podbo svedjane sam tako... kez

kad kazem decije bolesti mislim na to kako ce se auto pokazati kad izadje na ulicu. svaka fabrika pravi, testira otklanja greske pa se desi da neku seriju povuku nazad jer je doslo do neke greske. ocete mi reci da japanci ne grese???

i na kraju da li ima neka slika kako taj auto izgleda unutra posto pricamo o autu za svakodnevnu upotreba a ne za track day. e tu japanci ma jos da uce i obradjuju i metal i sto sta jos...
                Mesecima već postoje opisi i testovi u kojima piše kako je iznenađujuđe pregledan, tih i udoban za svoju klasu i performanse prilikom normalne vožnje.

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Hoce li biti i u karavan verziji s diesel motorom kad je toliko dobar i pristupacan ?
                  Treba mi ponekad malo veci gepek kad idem kod taste i tako to... A pazim i na potrosnju
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• cameleon
                    CBC Senator XXL
                    • 30.01.2008
                    • 315
                    • Obrenovac

@zverko

Pa ne znam bas...,da mu nesto fali unutra.

Comment

• X9
                      CBC Senator XXL
                      • 28.06.2005
                      • 3179
                      • Wien-Sabac
                      • RX-8 i X-9

ma pustite zverko kao i uvek zeki nas malu decicu
                      meni s ene svidja samo sto je automatik...

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

daleko od toga da mu fali... extra je samo ovo mi opste ne lici na japanca, sta se desilo

ok, malo sam ja okrenuo pricu na zahebanciju ali opet, kazem cek da vidimo sta ce ulica da kaze pa onda i konkurencija. nije on ni jeftin a opet onaj ko bude imao da plati ima pored njega jos najmanje 3 komada kojekakvih super automobila.

aaaa naso sam, fali mu ADK. kez

Comment

• cameleon
                          CBC Senator XXL
                          • 30.01.2008
                          • 315
                          • Obrenovac

@mikimazda
                          Nije to lose, duplo kvacilo, pa mu ga das kao u F1, pored volana.

@zverko
                          Lepo zboris, nista dok se ne vidi na ulici uzivo

Comment

• Nenad
                            CBC Senator XXL
                            • 06.01.2005
                            • 1364
                            • BBgd/Mow

Nisam jos video da je neko u segmentu GT automobila spustio cenu samo zato sto mu je konkurent ili "konkurent" jefniji ili mnogo jeftiniji. Ni Porsche in BMW ni drugi nece pojeftiniti zbog GT-Ra.
                            Boost or bust...

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

nenad je u pravu + sto ce nissanu trebati jos par ovakvih modela i koja godinica da dostigne nivo Porschea ili BMWa bez obzira koliko bio superioran a i to je pitanje da li ce ih dostici. ne u smislu kvaliteta vec tradicije, imidza i broja ljudi koji su naklonjeni ovim firmama. ovo je cinjenica... ipak je "kornjaca" jedna... jedina...

Comment

• 206
                                Admin od ispočetka :)
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Mislim da ste malo omasili poentu...

BMW i Porsche nece pojeftiniti zbog GTR-a ali je cinjenica da ce izvestan broj njihovih musterija dobro razmisliti koji ce auto da kupi, nesto oko cega ranije ne bi imali dilemu. Izvestan broj ce odabrati GTR zato sto je, jednostavno, odlican auto koji, bez obzira na cenu, ima da napravi rsum u tom segmentu. Kako konkurisati autu boljem od vaseg a duplo jeftinijem? Samo ime vise nije dovoljno.

Ni BMW ni Porsche nece pojeftiniti zog GTR-a, ali ce ih dobrano zaboleti glava i izgubice veliki broj musterija, to je 101% sigurno.

Znam da bih ja dooobro razmislio da li ima poente davati 150.000 evra na jedan Porsche Turbo ili uzeti GTR koji nudi iste ili bolje ukupne performanse i mnogo bolji nivo njihove iskoristivosti za duplo manje para. Pusti to, imidz...za mene licno, GTR ima itekakav imidz, to sto ljudi sa izvesnom kolicinom novca u dzepu po navici kupuju BMW ili Porsche je samo dokaz nedostatka maste. Ja licno bih pre uzeo GTR - sta mislite da je atraktivnije, neobicnije, brze (ako vec pricamo u tom kontekstu...), GTR ili neki Turbo, kojih imate jedno 20 po gradu. GTR je po meni daleeeeeko ekskluzivniji auto...

BMW jednostavno trenutno nema odgovor na GTR, kraj price.

Koliko god da volim nemacku auto skolu, i indiferentan sam prema Japancima, GTR je ozbiljan auto.
                                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                                X