i meni se mnogo vise svidja GR1 a Cobra je cool...mislim da negde imam njen press kit sa detroitskog salona...
Novi muscle cars
Collapse
X
-
Necete verovati, ali jos jedna limitirana edicija Mustanga. Ovaj put sa neverovatno "originalnim" imenom - Warriors In Pink.
O cemu je zapravo rec? Naime, Ford svake godine donira oko 95 miliona dolara u dobrotvorne svrhe za borbu protiv raka dojke. U to ime izbacuju i specijalnu limitiranu seriju Mustanga koja ce biti proizvedena u 1000 komada. Svi Mustanzi ce imati specijalno sredjen enterijer i eksterijer sa porukama nade, borbe i volje da se pobedi ova opaka bolest. (Ne znam samo sta roze simbolizuje, ali ajde.) Svi modeli ce biti opremljeni pony paketom sa V6 motorom, a od dodatne opreme tu ce biti novi stakleni krov i American Torque Thrust felne. Sve pare od kupovine ovog Mustanga ce biti date u fond za borbu protiv raka dojke.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Procureo je rumor na internetu, da ce do 2010. SRT8 Challenger dobiti verziju sa novim 426cid. (7.0L) HEMI motorom, koji ce biti debelo baziran na vec postojecim, ali ce imati 4 ventila po cilindru i jos poneku novinu. Prica se da se Dodge odlucio za ovaj potez, da bi se napravila konkurencija Shelby GT500 Mustangu i ZL1 Camaro-u (koji jos nije ni stigao). O brojkama i performansama se za sada nista ne zna, ali se spekulise da ce novi HEMI imati oko 600HP.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Originally posted by WikipediaIn October of 2007, a new B-Body Charger based on the 1970 models was shown in a Mopar magazine.
Ja nisam nista cuo o ovome. Jel neko mozda zna o cemu je rec?
Citirano odavde:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Charger_(LX)Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Comment