Novi muscle cars

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Comment

• Garwor
      CBC Član
      • 04.01.2006
      • 40
      • Beograd

meni je od novih mustanga najlepsi jedan crni gt koji sam video na ulici u svedskoj, jer za razliku od vecine nije imao zute 'chevrolet Kalos' zmigavce, nego normalne bele.
      Be quick or be dead!
      1.8 Citroen Xsara VTS '98

Comment

• Horsepower
        CBC Senator XXL
        • 29.12.2005
        • 2000

Malo automobila u Americi ima takve bele (z)migavce, gotovo uvek su narandzaste boje.

Medjutim, gotovo uvek postoje aftermarket kompanije koje prave clear headlights i cena retko kad predje $200.

Evo sta sam ja gledao za svog Mustanga.

Comment

• Horsepower
          CBC Senator XXL
          • 29.12.2005
          • 2000

Super Snake sa 720 hp.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
            CBC Senator XXL
            • 13.11.2007
            • 684
            • Sabac

Hennessey demonstrates how to put the muscle in "muscle car." — Paul Lienert, Correspondent

Hennessey je najavio seriju SRT700 Turbo challengera, baziranu na trenutnoj SRT-8-ici. Motor je povecan sa 6.1L na 7L, sto znaci da ce na haubi biti ispisani legendarni inicijali 426 cid. Najavljena snaga motora je 725 bhp @ 5200 rpm i 750 lb-ft @ 4000 rpm, sto je, generalno gledano, za skoro 75% jace od standardnog Chally-ja. Uz turbo punjac i air-to-air intercooler, najavljena su i mnoga druga poboljsanja kako na motoru, tako na suspenzijama i oslanjanju. Po Hennessey-ju, performanse bi trebalo da budu fantasticne. Ubrzanje od 0-100 bi trebalo da bude oko 3,5 sec, prelazak na 400 metara oko 11,3 sec, a maksimalna brzina preko 190 mph (306 kmh).

Ako se sve ovo obistini, muscle cars publika bi konacno trebala da dobije sve ono sto je ocekivala od novog Challengera. A, Bogami, i Corvette Z06 bi dobio jaku konkurenciju. Fotografije, kao i cena jos uvek nisu objavljeni, medjutim, s obzirom da su najavljene jako male serije doticnog modela, sansa da ce cena biti iole pristojna, pada u vodu...
            Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Pro_Touring_Mopar
              CBC Senator XXL
              • 13.11.2007
              • 684
              • Sabac

Cervini's su poznati po svojim body kitovima za za automobile, pogotopvo Fordov program. Jedan od interesantnih noviteta je svakako retro paket za nove Mustange, koji ih nas potpuno vraca u nezaboravne '60-te.

Evo ga B2 kit, koji bar po meni, fantasticno stoji S-197 'stangu, i licno bih voleo da vidim reinkarnaciju Boss-a bas u ovakvoj izvedbi:

A specijalno pakovanje stize u vidu C300, C350 i C500 modela, koji ne donose samo vizuelne novine, vec i specijalno sredjeno oslanjanje, ojacane kocnice i snazniji motor. Vizuelno, automobil izuzetno podseca na GT500 Elenaor, a kako kazu u Cervinusu, to je i bio cilj. Najjaca C500 verija se nudi sa 535 HP.

Najnoviji, i verovatno najcudniji je Stalker kit, koji ima potpuno redizajniranu prednju masku. Predpostavljam da je ovo bio pokusaj da se docara '70 'stang verzija, koji po meni bas i nije upalio, no dobro... Paket opreme je isti kao i kod C500 verzija, sto ukljucuje i vec pomenutih 535 HP-a.

Vise: https://www.cervinis.com/Default.aspx
              Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Horsepower
                CBC Senator XXL
                • 29.12.2005
                • 2000

Mustang bi mogao opet dobiti SVO verziju. Naravno rec je o 4-cyl turbo koji bi mogao razvijati oko 300 hp. Rec je o 2.3L motoru koji se do nedavno koristio u nekoliko Fordovih vozila (nedavno ga je zamenio 2.5L).

Comment

• luci
                  CBC Senator XXL
                  • 13.03.2006
                  • 1103
                  • odzaci

to bi bilo dobro na evropskom trzistu, jos da je recimo 2.0 bilo bi fenomenalno, mustang a evropski standardi.... oni se i ovako prodaju odlicno u nemackoj, a ovako kad bi se legalno prodavao bilo bi do OO

Comment

• Horsepower
                    CBC Senator XXL
                    • 29.12.2005
                    • 2000

Ne mislim da bi Ford napravio dobar posao sa 2.0L kao sa 2.3L. 2.0L se ugradjuje samo u Focusa dok 2.3L postoji jos od ranih 1970ih i vozila kao sto su Pinto, Maverick i Mustang II. Takodje, to je isti 2.3L koji se ugradjuje u razne Mazdine modele i to je onaj isti turbo motor koji ima 268 hp u MazdaSpeed3.

Taj 2.3L je u mom Ford Fusion.

Comment

• luci
                      CBC Senator XXL
                      • 13.03.2006
                      • 1103
                      • odzaci

ma nisam ja mislio na neki odredjeni 2.0 motor fordov, taj 2.3 je odlican... ne znam kako je u evropi ali kod nas se registracija placa po kubikazi zato i kazem da bi 2.0 bio bolji jer je za njega registracija duplo jevtinija nego za 2.3 ili bilo koji do 2.5 a ko zna kolko jevtinija za neki preko 3.0

Comment

• Horsepower
                        CBC Senator XXL
                        • 29.12.2005
                        • 2000

Sad dobivate 280 hp Focusa, vama netreba Mustang.

Ja i dalje cekam na muscle sedan iz Forda. Cujem da ce sledeci Fusion imati 3.5L EcoBoost V6 sa 340 hp sto bi definitivno ispunilo barem deo onoga sta ja zelim. Medjutim, i dalje mi smeta prednja vuca, a ima i mnogo toga ostalog sto mi smeta na njemu (pre svega sto su vecina delova od Mazde tako da auto uopste nema "dusu").

Comment

• luci
                          CBC Senator XXL
                          • 13.03.2006
                          • 1103
                          • odzaci

kupi ti focusa umesto mustanga..

focus nije mustang mustangbi se bolje prodavao jace je ime

Comment

• Horsepower
                            CBC Senator XXL
                            • 29.12.2005
                            • 2000

Kome god u Srbiji i Hrvatskoj da sam rekao da imam Mustanga - niko nije znao koji je to auto.

Comment

• luci
                              CBC Senator XXL
                              • 13.03.2006
                              • 1103
                              • odzaci

svi ljudi iz mog okruzenja znaju i ne samo ljudi nego i devojke... tako da veruj mi dobro bi to islo kad bi bilo jeftino a brzo, i prilagodjeno evropskom trzistu

Comment

• Horsepower
                                CBC Senator XXL
                                • 29.12.2005
                                • 2000

Znaci treba da nadjem novo drustvo.

Ajde sto nisu culi za Mustanga, pa mogu i nekako razumeti, ipak se ne prodaje u Evropi, ali nisu oni culi ni za Fusion koji postoji na Evropskom trzistu. Tek kad im objasnim da je US Fusion zasnovan na Mazdi 6 dobiju nekakvu ideju kakav je automobil.

Comment

Working...
                                X