pa prvo cu joj reci kako se ja zenim zbog ljubavii kako je nkad necu ostaviti, a ako to ne upali ipak sam ja pravnik....
Price o ljubavi te nece izvuci, ne pali to vise... Nego ces morati dobrano da se potrudis (i namucis) u krevetu, pogotovo ako je starija gospoja. One imaju nesto istancaniji ukus od ovih mladjih...
Originally posted by HEMI 426
mada, matorka je odlicna, kapiram da zna ono sto klinke ne mogu ni da zamisle...
Potpisujem. Klinke uglavnom ne znaju ni gde im je ****, a gde glava...
Originally posted by starac vujadin
"Volim starija kola i starije muskarce..."
Jbg, ja nisam stariji... Mada mogu pokusati da je sarmiram mojim poznavanjem Mopara i doticnog Chargera 500; tj ako budem bio dovoljno koncentrisan da izdrzim da joj ne gledam u poprsje sve vreme...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
ma matorka ima da se odusevi kad me vidi ovako masnog ma glomaznog... a mladic ma kakav predbracni ugovor, a i posto je i hemi kolega pravnik ja i on zajedno ima da oborimo svaki predbracni ugovor koji postoji... meni je samo lova bitna...
pa onda to treba napisati.... to je prava stvar... eat my dust M3....
e sad druga stvar koja muci americke proizvodjace u odnosu na evropu je zavrsna obrada... ako tu bude u nivou onda je pun pogodak, a svakako je moj omiljeni auto u klasi....
pa onda to treba napisati.... to je prava stvar... eat my dust M3....
e sad druga stvar koja muci americke proizvodjace u odnosu na evropu je zavrsna obrada... ako tu bude u nivou onda je pun pogodak, a svakako je moj omiljeni auto u klasi....
za M3 ce se pobrinuti negi od aktuelnih pony/muscle modela... CTS-V je M5 killer vec sad. Doduse, upravo predstavljeni RS6 nema podatke za voznju na Ringu, videcemo kako se on kotira zbog integralnog pogona dok aktuelni M5 i 63 AMG su slabi i zastareli ( CTS ih tuce kako na ubrzanju i kocenju, tako i na vremenima na stazi cak je i bocno ubrzanje bolje od njih ) Doduse, cim se CTS V posteno odomaci, stize nova E klasa i novi AMG i 2010 nova 5ca, sa navodno bi turbo M5, tako da ce mo videti da li ce ostati najbolji i onda ali u ovom momentu jeste...
Sedeo sam u novom CTS i enterijer me je odusevio. Uradjen s puno ukusa i detalja, bez glupe suvoparne svedenosti u stilu novih BMW, ali i bez kitnjastih gluposti cemu Ameri umeju da budu skloni. Daleko najbolji kokpit koji su Ameri napravili. I u engleskim testovima isticu izuzetno dobro uradjenu unutrasnjost.
Gotovo je sa svim predrasudama vezanim za americke automobile. Ne samo da su najjaci sto su uvek i bili, nego su podjednako kvalitetni a od skoro i elegantno dizajnirani, mada je elegantnih automobila bilo uvek... CTS pravi primer tog pristupa, btw, mocice da se dobije sa 6 stepenim manuelnim menjacem, sto ( mislim ) da je jedinstven slucaj u klasi..
Citao sam test Camara u MotorTrendu i to najslabijeg ( najslabiji sa 300 + ks ) i likovi su odusevljeni grubim predprodukcijskim primerkom...
pazi, bazni G8 ima 256 ks iz 3,6 V6 motora, sto je sasvim ok. Ja sam uvek najvise voleo Pontiac od svih GM kompanija... Pontiac je americka Alfa, kao sto je Olds bio americki Citroen...
Comment