Novi muscle cars

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro_Touring_Mopar
    CBC Senator XXL
    • 13.11.2007
    • 684
    • Sabac

Originally posted by Luci
    pa prvo cu joj reci kako se ja zenim zbog ljubavii kako je nkad necu ostaviti, a ako to ne upali ipak sam ja pravnik....
    Price o ljubavi te nece izvuci, ne pali to vise... Nego ces morati dobrano da se potrudis (i namucis) u krevetu, pogotovo ako je starija gospoja. One imaju nesto istancaniji ukus od ovih mladjih...

Originally posted by HEMI 426
    mada, matorka je odlicna, kapiram da zna ono sto klinke ne mogu ni da zamisle...
    Potpisujem. Klinke uglavnom ne znaju ni gde im je ****, a gde glava...

Originally posted by starac vujadin
    "Volim starija kola i starije muskarce..."

Jbg, ja nisam stariji... Mada mogu pokusati da je sarmiram mojim poznavanjem Mopara i doticnog Chargera 500; tj ako budem bio dovoljno koncentrisan da izdrzim da joj ne gledam u poprsje sve vreme...
    Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• luci
      CBC Senator XXL
      • 13.03.2006
      • 1103
      • odzaci

ma matorka ima da se odusevi kad me vidi ovako masnog ma glomaznog... a mladic ma kakav predbracni ugovor, a i posto je i hemi kolega pravnik ja i on zajedno ima da oborimo svaki predbracni ugovor koji postoji... meni je samo lova bitna...

Comment

• Horsepower
        CBC Senator XXL
        • 29.12.2005
        • 2000

Ford Mustang Saleen Dan Gurney Signature Edition

Comment

• Pro_Touring_Mopar
          CBC Senator XXL
          • 13.11.2007
          • 684
          • Sabac

Uh, Saleen je jos jednom pogodio pravo u metu. Niko ne moze da toliko dobro napravi 'stanga.... osim Rouscha, naravno.
          Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Horsepower
            CBC Senator XXL
            • 29.12.2005
            • 2000

2009 Cadillac CTS-V

Brzi nego BMW M5 i Mercedes E63 AMG.

0-30 mph — 2.1 seconds
            0-45 mph —3.2 seconds
            0-60 mph — 4.6 seconds
            0-75 mph — 6.3 seconds
            1/4-mile — 12.5 seconds at 115.3 mph
            0-60 mph with 1 foot of rollout — 4.3 seconds

Comment

• luci
              CBC Senator XXL
              • 13.03.2006
              • 1103
              • odzaci

dopada mi se, samo me zanima kako ce se ponasati u voznji... u evropi su vremena na ringu zakon, ako tu ne bude brzi sve ostalo mu je dzabe u evropi,

ali ja bi ga bilo kako bilo uzeo radije nego konkurente...

Comment

• starac vujadin
                CBC Senator XXL
                • 27.08.2005
                • 2617
                • Stari grad

Luci, ne pratis "fabulu radnje"...postavio je rekord na Ringu u klasi limuzina i jedini je auto u svojoj klasi koji ide ispod 8 minuta.

Comment

• luci
                  CBC Senator XXL
                  • 13.03.2006
                  • 1103
                  • odzaci

pa onda to treba napisati.... to je prava stvar... eat my dust M3....

e sad druga stvar koja muci americke proizvodjace u odnosu na evropu je zavrsna obrada... ako tu bude u nivou onda je pun pogodak, a svakako je moj omiljeni auto u klasi....

Comment

• Horsepower
                    CBC Senator XXL
                    • 29.12.2005
                    • 2000

Americki proizvodjaci vozila nikada nisu imali ni najmanjih problema sa konkurencijom iz Evrope u Americi. Jedino sa Japancima.

Comment

• Horsepower
                      CBC Senator XXL
                      • 29.12.2005
                      • 2000

Comment

• HEMI 426
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2005
                        • 1833
                        • Novi Sad -United States of Liman

Originally posted by luci
                        pa onda to treba napisati.... to je prava stvar... eat my dust M3....

e sad druga stvar koja muci americke proizvodjace u odnosu na evropu je zavrsna obrada... ako tu bude u nivou onda je pun pogodak, a svakako je moj omiljeni auto u klasi....
                        za M3 ce se pobrinuti negi od aktuelnih pony/muscle modela... CTS-V je M5 killer vec sad. Doduse, upravo predstavljeni RS6 nema podatke za voznju na Ringu, videcemo kako se on kotira zbog integralnog pogona dok aktuelni M5 i 63 AMG su slabi i zastareli ( CTS ih tuce kako na ubrzanju i kocenju, tako i na vremenima na stazi cak je i bocno ubrzanje bolje od njih ) Doduse, cim se CTS V posteno odomaci, stize nova E klasa i novi AMG i 2010 nova 5ca, sa navodno bi turbo M5, tako da ce mo videti da li ce ostati najbolji i onda ali u ovom momentu jeste...

stoga...

ALL RISE, THE KING IS HERE

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Sedeo sam u novom CTS i enterijer me je odusevio. Uradjen s puno ukusa i detalja, bez glupe suvoparne svedenosti u stilu novih BMW, ali i bez kitnjastih gluposti cemu Ameri umeju da budu skloni. Daleko najbolji kokpit koji su Ameri napravili. I u engleskim testovima isticu izuzetno dobro uradjenu unutrasnjost.

A kako li je tek dobro za volanom CTS-V...

Comment

• HEMI 426
                            CBC Senator XXL
                            • 23.12.2005
                            • 1833

Gotovo je sa svim predrasudama vezanim za americke automobile. Ne samo da su najjaci sto su uvek i bili, nego su podjednako kvalitetni a od skoro i elegantno dizajnirani, mada je elegantnih automobila bilo uvek... CTS pravi primer tog pristupa, btw, mocice da se dobije sa 6 stepenim manuelnim menjacem, sto ( mislim ) da je jedinstven slucaj u klasi..
                            Citao sam test Camara u MotorTrendu i to najslabijeg ( najslabiji sa 300 + ks ) i likovi su odusevljeni grubim predprodukcijskim primerkom...

Comment

• Horsepower
                              CBC Senator XXL
                              • 29.12.2005
                              • 2000

Sa negativne strane, mene je Ford bas razocarao. Od pravih Fordova ostao je jedino Mustang - ostatak je Mazda ili Volvo, sto ja nikako ne volim.

Izgleda da cu morati traziti novu omiljenu kompaniju.

Opasno sam se zagrejao za Pontiac G8 V6. Sa employees discounts mogao bi ga dobiti za ispod $20,000.

Comment

• HEMI 426
                                CBC Senator XXL
                                • 23.12.2005
                                • 1833

pazi, bazni G8 ima 256 ks iz 3,6 V6 motora, sto je sasvim ok. Ja sam uvek najvise voleo Pontiac od svih GM kompanija... Pontiac je americka Alfa, kao sto je Olds bio americki Citroen...

Comment

Working...
                                X