Radije bi gledao travu kako raste nego sto bi ucio o istoriji Evropskih ili nedaj Boze Japanskih automobila (jel Japanski automobili uopste imaju istoriju? ).
Ni u ludilu! Ja jesam "zakleti" japanac i oduvek cu biti, ali me zanimaju automobili sa svih strana sveta!
Bogami, koliko si cesto na ovom delu foruma, polako pocinjem da sumnjam u tvoju vernost Japancima.
Originally posted by Horsepower
Radije bi gledao travu kako raste nego sto bi ucio o istoriji Evropskih ili nedaj Boze Japanskih automobila (jel Japanski automobili uopste imaju istoriju? ).
Evropa ima veoma bogatu istoriju sportskih automobila, sa gomilom stvarno izuzetnih modela, pogotovo u ranijem periodu. Mislim da ti upoznavanje sa ovom oblasti ne bi ni malo skodilo.
Japanci su vec druga stvar...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Radije bi gledao travu kako raste nego sto bi ucio o istoriji Evropskih ili nedaj Boze Japanskih automobila.
Ovo je jedna od glupljih recenica koje sam imao nesrecu da procitam u poslednje vreme.
Posle se ljutis kad te ovi Japonezi napice... ovo je stav jednog tipicnog Rednecka - imam pikap, imam Nascar, God bless America a za ostatak sveta me boli uvo.
Ne znam da li si primetio, ali Hemi ih s lakocom ispoklapa upravo zbog svog izuzetnog poznavanja evropske, pa i japanske autoindustrije. Ti nisi ravnopravan u tim raspravama upravo zbog toga sto ti je znanje o automobilima, iako veliko, dosta ograniceno.
A i ti godinama tupis o nadmoci vozila iz Zemlje izlazeceg sunca... Ne bi ti skodilo da malo zarovaris po mracnoj istoriji autoindustrije doticne ostrvske drzave, pa da nas ponekad i iznenadis teksticem o, recimo, Toyoti Century...
Svaki pravi ljubitelj neke grupe automobila (bili to muscle cars, Mercedes, Alfa Romeo) ce ti u po dana u po noci izdeklamovati istorijski razvoj i najznacajnije modele svoje omiljene firme, a nisam siguran da bi se to za tebe moglo reci...
Ebote, pa ti i ne gledaš dge udaraš!
A za o Subaruu znam skoro sve, pisao sam na Krstarici u nekoliko navrata, doduše nikad sagu. I ako postavim, ne znači da se razumem, moguće je da prepišem, zar ne?
Mada volim da čitam o Amerima, zanimljivo mi je, sve šareno, veliko.. Kao cirkus.
Malo off šale nećete zameriti, ali da stvarno ne volim da čitam ovo, ne bih ni zalazio u ove teme (sećam se da mi je Hemi zabranio jednom da dolazim na deo o US cars).
Vozaćemo se u nedelju ako dolaziš na skup.
Comment