malo sam zbunjen, odnosno, ne mogu da ih ukomponujem u mustangov dizajn... cini mi se kao da su hteli da naprave neki omaz 1970 godistu
ali umesto paralelnih linija na limariji, napravili su paralelne linije unutar farova kao zmigavce.. daj mi neko vreme da to progutam pa cu da ti kazem da li mi se svidja...
Najnovije izdranje od Car and Driver ima 2010 Mustanga na naslovnoj stranici.
Kako pisu, prve godine nece biti nikakvih promena u izboru motora, ali 2011 godine u prodaji ce se pojaviti novi Fordov 6.2L Boss motor koji ce imati 400 hp. Pored Mustanga bice uglavnom dostupan u Fordovim pickupima i SUV.
Najnovije izdranje od Car and Driver ima 2010 Mustanga na naslovnoj stranici.
Kako pisu, prve godine nece biti nikakvih promena u izboru motora, ali 2011 godine u prodaji ce se pojaviti novi Fordov 6.2L Boss motor koji ce imati 400 hp. Pored Mustanga bice uglavnom dostupan u Fordovim pickupima i SUV.
Uopste mi se ne svidja. Kao da su za inspiraciju imali onaj glupi Djudjarov koncept. Milion puta bi im bilo bolje da su uhvatili dizajn modela iz '70 kao osnovu. 'ebote vidjao sam 10 puta lepse photoshopove od ovog.
Jel definitivno potvrdjeno da ce ovako izgledati, ili je ovo samo prototip?
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
I naravno, posle samo malo cackanja po netu, pronadjem da se radi o photoshop-u. Vrlo kvalitetnom, doduse, za momenat me je prevario... Najocigledniji propusti su retrovizori sa trenutnog mustanga, dok se na spy-shots fino vidi da ce 2010 'stang imati novi dizajn retrovizora. Momci iz Mustang Source-a su provalili da je lik koristio jednu sliky Shelby-jevog KR kao osnovu, pa su refleksije na staklima ostale identicne. Informacija o 6.2L motoru je takodje lazna. Ne znam sta je Car & Driveru trebalo ovo... Mislim, jel' ovo trebala da im bude neka zakasnela aprilska sala?!... Uglavnom, neko je reagovao, pa su navodne slike novog Mustanga uklonjene sa neta.
Evo kako momci sa Mustang Source-a furiozno reaguju na ovaj photoshop:
Ta slika je napravljena na osnovu spijunskih fotografija. Pogledaj onu gore veliku sliku gde se vidi zuti Mustang i videces da je Car and Driver poprilicno blizu.
Prica o 6.2L nije lazna jer se zna da Ford radi na tom motoru vec neko vreme. Treba da debituje u 2010 Ford F-150 pickupu, Ford Expedition i Lincoln Navigator SUV.
Mada ja verujem da ce Mustang ipak koristiti EcoBoost motore.
Blizu su oni sto se tice fara, u to uopste ne sumnjam.
Ali gledajuci spijunske "kamuflirane" slike, '10 Mustang ce biti dosta kockastiji i brutalniji od ovoga sto su oni napravili. Kao sto sam rekao, Djudjarov koncept im je ocigledno bio glavna inspiracija.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment