Koliko blizu? Ajd' za Focusa mi i nije nesto bitno, ali Cutlass-a bih bas voleo da vidim.
U Gluscima - kad ides iz Sapca za Mitrovicu skrenes levo kod onog trafoa ili sta je vec na kom je nacrtan Fiat, picis tim putem i Olds stoji nedaleko odatle sa leve strane.
Hvala zemljak. Nisam bio tu jedno nedelju dana, pa cim malo dodjem sebi od puta idem da ga vidim.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Posto je S197 'stang bio omaz '69 Mustangu, ovaj ce ocigledno biti tribute onom iz 1970. Izgleda fino i ovako sakriven 85%, ali ipak cu sacekati da ga vidim celog da bih ga kompletnije komentarisao. Mozda bi bilo uspesnije da su zmigavci postavljeni suprotno kao kod '70 modela, no dobro... Hromirani efekti (ili je to plastika, ne vidim najbolje...) oko svetala mi se dosta svidjaju. Unutrasnjost je 'ebacka, pogotovo brzinomer i obrtomer.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
gledao svojim ocima corvetu z06 u akciji i odusevio se.auto sasvim na svom mestu,ubrzanje je ludilo,trakcija odlichna,zvuk da se najezis....opasan auto,i prelep ujedno
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment