jel se meni cini ili je ovde opet neka diskusija na pomolu...
Novi muscle cars
Collapse
X
-
da ali diskusije u kojima ucestvuju ljubitelji japaskih brusilica i americkih low reving masina obicno zavrsavaju zakljucavanjem tema, a ponekad i opmenama ili banovima...
u slicnom incidentu je ovaj pod forum jednom prilikom ceo zakljucan... tako da samo ukazujem da moguc ishod pre nego sto do njega dodje, a velike su sanse da hoce
Comment
-
-
Originally posted by lucijel se meni cini ili je ovde opet neka diskusija na pomolu...
Ja jesam veliki fun japanskih automobila sto ne znaci da vidim samo njih.
Volim generalno sve automobile, sa svih krajeva sveta, ali samo one koji idu na benzin!shuto-expressway.com
Comment
-
-
Malopre se vracam iz restorana i prolazim pored Dodge dilera. Bili su zatvoreni sto mi je i odgovaralo jer sam mogao da gledam u aute koliko god zelim. Imali su dva 2009 Challengera, oba V6, jedan je bio crveni, drugi plavi. Cena je poprilicno niska, oba su kostala oko $21,200. Oba su nazalost bila automatici. Challenger je ogroman, bas prevelik, moj Mustang pored njega je izgledao kao Yugo pored Passata. Isti Dodge diler je imao i prelepi novi Charger, takodje V6, takodje crvene boje, cena isto $21,200. Imali su takodje potpuno novi 2009 Dodge Ram sa 5.7L Hemi motorom, ali nije bilo cene na njemu.
Par ulica nize svratim do Hondinog dilera da pogledam Mercury Marauder i naidjem na 2006 Hummer H3. Fenomenalno ocuvan, 47,000 milja na satu, cena $18,900.
Posle nove godine definitivno krecem u potragu za novim autom. Challenger, Charger i Hummer su mi se definitivno dopali, ali sumnjam da ce biti jedan od njih. Ne verujem kvalitetu Dodgea nakon sto sam imao Intrepida, a Hummer je GM-ov.
Comment
-
-
ja kad bi krenuo u potragu za novim autom verovatno bi poludeo... uzmi challengera sa manualnim menjacem to bi trebalo da resi problem losih automatika, a sve ostalo kad pocne da te zezucka prodaj ga i kraj te price.. tako bi barem ja uradio...
Comment
-
-
Na zalost, Challenger V6 ne postoji sa manualnim menjacem. Challenger R/T mi je preskup.
Moj Dodge Intrepid je imao identican 3.5L motor kao Challenger i identican 4 brzine automatski menjac kao Challenger. Menjac se raspao na 100,000 milja (oko 160,000 km). Dodge ima ubedljivo najgore automatske menjace. Dodge pravi generalno lose aute, nisu na duzi period, meni na Intrepidu su prednji tockovi bili toliko rasklimali da sam imao osecaj da ce otpasti.
Iz tog auta isto nikad nisam uspevao da izvucem vise od 15 mpg gradske voznje, to je skoro 16 litara na 100 km. To mi je previse za auto sa V6.
Gledam sve opcije, ali nesto mi govori da ce se desiti situacija kao pre 8 godina: provozacu Mustanga, svidece mi se, zaboravicu na sve druge aute, i opet cu zavrsiti sa Mustangom. Tako je bilo i pre 8 godina kad sam kupio sadasnjeg Mustanga. Gledao sam bio i Camaro i Eclipse i mnoge druge aute. I onda sam provozao Mustanga, dopao mi se i isti dan ga kupio.
Comment
-
-
Originally posted by V-TecZanima me nesto, cisto informativno...
Koliko mustang u najjacoj verziji ima ks?(mrzi me sad da googlam)
Jel ima neka tjunerska firma koja se bavi NA tuningom za muscle?Iako imaju manje konja od Shelbyja GT500, Roush-ovi 'stangovi su cak, cini mi se, brzi i na pravcu...
Dodao bih jos i Saleenove varijante H302SC sa 580 KS-a i S302E sa 725 KS-a. To su ubedljivo najbolji i najskuplji Mustanzi koje trenutno mozes da nadjes.
Sto se tice NA tuninga kod muscle-a, mozes pogledati na XV-ovom sajtu. Njihove 'cude ispod haube imaju standardni NA 6.1L HEMI koji je u rangu 500-600 KS-a. Cini mi se da Baldwin Motion pakuju u svoje '69 Camaro-e NA 540 cid. (8.9L) big block motore koji razvijaju 700+ konja...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
Comment