Novi muscle cars

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro_Touring_Mopar
    CBC Senator XXL
    • 13.11.2007
    • 684
    • Sabac

Originally posted by Horsepower
    Gledam sve opcije, ali nesto mi govori da ce se desiti situacija kao pre 8 godina: provozacu Mustanga, svidece mi se, zaboravicu na sve druge aute, i opet cu zavrsiti sa Mustangom. Tako je bilo i pre 8 godina kad sam kupio sadasnjeg Mustanga. Gledao sam bio i Camaro i Eclipse i mnoge druge aute. I onda sam provozao Mustanga, dopao mi se i isti dan ga kupio.
    Volis mustanga, S197 se pokazao izvanrednim, ne vidim zasto razmisljas o drugim varijantama... pogotovo nekim 4-door sallon (grandpa) automobilima. S197 Mustang je cistokrvni muscle car, nekako mi se nabacuje kao logican izbor. Plus, ako budes imao da dodas malo i da uzmes GT, utom bolje!

P.S. Druze, 16L po gradu nije strashno, veruj mi... za V6 automobil od 3.5L. Kad bi cuo koliko trose matore BMW-ove 5-ice, frapirao bi se...
    Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

Originally posted by luci
      e ajde raci mi koliko je nirmalno da trosi auto sa v6 a koliko sa v8, jbt ispasce da bi mi mustang trosio manje nego moja alfa... moja 2.5 V6 alfa po gradu potrosi 16
      Pa evo moj Mustang 3.8L, proslu sedmicu sam u proseku dobivao oko 22 mpg gradske voznje sto je oko 10.5 litara. To je neka granica, mogu preci preko kojeg litra vise-manje, ali 16 litara mi je bas mnogo. Posebno zato sto ja koristim auto i za posao. Doduse tu mi firma plati gorivo.

Comment

• Horsepower
        CBC Senator XXL
        • 29.12.2005
        • 2000

Originally posted by Pro_Touring_Mopar
        Gledam sve opcije, ali nesto mi govori da ce se desiti situacija kao pre 8 godina: provozacu Mustanga, svidece mi se, zaboravicu na sve druge aute, i opet cu zavrsiti sa Mustangom. Tako je bilo i pre 8 godina kad sam kupio sadasnjeg Mustanga. Gledao sam bio i Camaro i Eclipse i mnoge druge aute. I onda sam provozao Mustanga, dopao mi se i isti dan ga kupio.
        Volis mustanga, S197 se pokazao izvanrednim, ne vidim zasto razmisljas o drugim varijantama... pogotovo nekim 4-door sallon (grandpa) automobilima. S197 Mustang je cistokrvni muscle car, nekako mi se nabacuje kao logican izbor. Plus, ako budes imao da dodas malo i da uzmes GT, utom bolje!

P.S. Druze, 16L po gradu nije strashno, veruj mi... za V6 automobil od 3.5L. Kad bi cuo koliko trose matore BMW-ove 5-ice, frapirao bi se...
        Voleo bi preci na sedan. Mercury Marauder i Pontiac G8 su fantasticni, zadnja vuca, mocan V8 i izgledaju kao pravi sleeperi. Problem je sto je Maraudera jako tesko naci, a G8 je tek izasao u prodaju i poprilicno je skup.

E sad, Challenger prelepo izgleda, posebno kad se uzivo vidi, ali ima mnogo mana preko kojih tesko da bi mogao preci. Ogromne dimenzije, posebno kad gledas zadnji deo, izgleda glomaznije od Chargera, samo automatski menjac i to katastrofalni automatski menjac, jako jeftin interior, a i tek je izasao u prodaju, nebi da kupujem auto koji je u 1. godini proizvodnje.

Nasao sam danas na netu jednog 2007 Mustanga 4.0L sa Pony Package. Presao je samo 14,000 milja, 5 brzina manualni menjac. Diler trazi $14,000 za njega, ali to bi se moglo definitivno spustiti.

U utorak ne radim tako da cu ga otici provozati.

Ni sam ne znam sta da radim sa svojim Mustangom. Pare bi mi dobrodosle za ulog za ovog 2007 Mustanga, ali opet ga imam dugo, drag mi je, malo je presao (50,000 milja) i rado bi ga zadrzao.

Comment

• V-Tec
          CBC Senator XXL
          • 30.06.2006
          • 1615
          • Beograd
          • '89 Civic d16a6

Originally posted by luci
          e ajde raci mi koliko je nirmalno da trosi auto sa v6 a koliko sa v8, jbt ispasce da bi mi mustang trosio manje nego moja alfa... moja 2.5 V6 alfa po gradu potrosi 16
          Pa evo moj Mustang 3.8L, proslu sedmicu sam u proseku dobivao oko 22 mpg gradske voznje sto je oko 10.5 litara. To je neka granica, mogu preci preko kojeg litra vise-manje, ali 16 litara mi je bas mnogo. Posebno zato sto ja koristim auto i za posao. Doduse tu mi firma plati gorivo.
          3.8 V8 motor da trosi 10.5 l???Gde to, na otvorenom putu?

Pa taj motor bih sa srpskim gorivom i beogradskim stilom voznje(guzve i semafori na sve strane) trosio bar 15l.
          shuto-expressway.com

Comment

• luci
            CBC Senator XXL
            • 13.03.2006
            • 1103
            • odzaci

ma kakvih 15 najmanje 20, moja alfa bi po beogradu popila 15 najmanje ako ne i vise... znaci 2.5l i 190ks

Comment

• Horsepower
              CBC Senator XXL
              • 29.12.2005
              • 2000

Menjaj brzine na 2,000 RPM pa ce potrosnja i te kako da padne.

I to je potrosnja koju ja dobivam po gradu i nesto jako malo vozim na autoputu (mada i tu uvek upadnem u kreni-stani guzve).

Comment

• luci
                CBC Senator XXL
                • 13.03.2006
                • 1103
                • odzaci

ali cekaj ako nameravas da vozis kao penzioner zasto ne uzmes priusa i resio si sve svoje probleme...

Comment

• Horsepower
                  CBC Senator XXL
                  • 29.12.2005
                  • 2000

Nema potrebe da menjam brzine na vecem broju RPM. Mustang razvija 220 lb ft torque (300 Nm obrtnog momenta) vec na 3,000 RPM, a na 2,000 RPM razvija sasvim dovoljno.

To je ono sto krasi muscle cars i sto drugi nemaju, iako mozda na papiru imaju istu konjsku snagu.

Comment

• V-Tec
                    CBC Senator XXL
                    • 30.06.2006
                    • 1615
                    • Beograd
                    • '89 Civic d16a6

Evo, otvorite se:

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=76981

shuto-expressway.com

Comment

• mirdza
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2005
                      • 2437
                      • Katowice (PL) / Banja Luka
                      • AGP / W126

Vidio sam juce novi Dodge Charger u gradu - oduzeo sam kad je protutnjao kraj mene! Narandzasti sa crnim elementima i velikim natpisom HEMI
                      Aaaaaaaa...zelim ga!!!

EDIT

Malo sam proguglao - upravo ovakav:

Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Horsepower
                        CBC Senator XXL
                        • 29.12.2005
                        • 2000

Comment

• Horsepower
                          CBC Senator XXL
                          • 29.12.2005
                          • 2000

Upravo sam se vratio iz Fordovog dilera, isao sam da testiram 2009 Mustang V6. Sta reci, auto je fenomenalan. Dosta udoban, ali i dalje nije izgubio onaj muscle zvuk i osecaj voznje. Dizajn i kvalitet interiora je veliki napredak u poredjenju sa mojim Mustangom. Snaga isto dosta bolja iako na papiru razvija samo 20 hp vise.

Comment

• luci
                            CBC Senator XXL
                            • 13.03.2006
                            • 1103
                            • odzaci

a koliko je v8 skuplji, zsto opet uzimas v6...

Comment

• Horsepower
                              CBC Senator XXL
                              • 29.12.2005
                              • 2000

V8 je poprilicno skuplji, oko $5,000 vise.

Nema potrebe da kupujem V8, ja niti se trkam niti zestoko vozim. V6 bez problema zadovoljava sve moje potrebe.

Comment

• Horsepower
                                CBC Senator XXL
                                • 29.12.2005
                                • 2000

Roush Performance planira 2 nova Mustanga, P-51B i RS3/C. Oba ce biti modeli za stazu i napravljeni u jako malim primercima (~50).

Comment

Working...
                                X