Novi muscle cars

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Naravno, sve 4 voze. Prosle godine je bila emisija na TV koja prati njihov zivot.

Ashley je ubedljivo najbolja i ima najbolje rezultate.

Jedino ne znam hoce li ti smetati ono Ford Racing ...

Comment

• Pro_Touring_Mopar
      CBC Senator XXL
      • 13.11.2007
      • 684
      • Sabac

Zasto bi mi smetalo Ford Racing, pa ja volim Ford. '70 CJ Torino, kao i '70 Boss 302 su mi jedni od najomiljenijih muscle cars... tu je i saleen 302 i jos mnogi... A inace, za ovakvu curu mi ne bi smetalo da pise i Subaru racing.

P.S. Inace, moja devojka sedi sve vreme pored mene, cita ova moja lupetanja i umire od smeha...
      Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Horsepower
        CBC Senator XXL
        • 29.12.2005
        • 2000

Ja bi mogao podneti sve osim Chevy logo. Veliki sam ljubitelj 1968/1969 Chevelle SS, ali sumnjam da bi ikad ga posedovao.

Stavio bi ovo preko Chevy logo.

A ovo vec moze.

Comment

• Horsepower
          CBC Senator XXL
          • 29.12.2005
          • 2000

Ustvari lazem, evo nesto od Chevroleta sto bi mozda uzeo.

Comment

• luci
            CBC Senator XXL
            • 13.03.2006
            • 1103
            • odzaci

ljudi covek ima cetiri cerke, daj da se dogovorimo, hemi, mopar, HP, i ja.. ja nisam izbirljiv, moze i ova matorka, mada nju bi trebao da pokupi najstariji, e sad ko je to ne znam... znam da nisam ja a nije ni HP.... doduse zivi blam bi me ubio kad bi u tom funny car-u pao u nesvest...

inace ja sam najveci fan mopara, jednostavno mi ti automobili imaju najvise licnosti i smeka... ford mi je uglavnom bezlican, a i chevy mi je bezveze... ja jednostavno kad pomislim muscle odma pomislim mopar, a jos mi se i pred ocima pojavi challenger... i stari a posebno ovaj novi, to je po meni sa strane dizajna definicija muscle car-a... da je pretezak jeste slazem se, ali HP ti se frljas novom platformom, a verijem da znas koliko to kosta, a americki proizvodjaci su vecito u nekim krizama i niko nemoze sebi da priusti da razvija novu platformu za jedan model....

Comment

• Horsepower
              CBC Senator XXL
              • 29.12.2005
              • 2000

Znam da kosta, ali kostalo je i Ford, zar ne?

Ili su barem mogli da urade nesto u saradnji sa Mercedesom posto u vreme kada je Challenger dobio zeleno svetlo za proizvodnju Chrysler je jos bio pod vlasnistvom Daimlera.

Ja sam ipak najveci ljubitelj Rousha.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                CBC Senator XXL
                • 13.11.2007
                • 684
                • Sabac

Originally posted by luci
                ljudi covek ima cetiri cerke, daj da se dogovorimo, hemi, mopar, HP, i ja.. ja nisam izbirljiv, moze i ova matorka, mada nju bi trebao da pokupi najstariji, e sad ko je to ne znam... znam da nisam ja a nije ni HP.... doduse zivi blam bi me ubio kad bi u tom funny car-u pao u nesvest...
                Evo ovako, ja imam 23. godine i meni ona Ashley bas odgovara. Ne znam stvarno dal' sam najstariji, ali ako jesam, eto zrtvovacu se zarad kolega i uzeti matorku... Mada, iskreno, HEMI kao osnivac i moderator Americke sekcije, bi trebao da preuzme tu odgovornost....

Originally posted by luci
                inace ja sam najveci fan mopara, jednostavno mi ti automobili imaju najvise licnosti i smeka... ja jednostavno kad pomislim muscle odma pomislim mopar, a jos mi se i pred ocima pojavi challenger... i stari a posebno ovaj novi, to je po meni sa strane dizajna definicija muscle car-a...
                Toooo, Luci legendo! Mopari su i meni prva i najveca ljubav (hence: avatar i nick ). Dosuse ja volim sve muscle cars, ukljucujuci Chevy i Ford. Svako od njih ima bar jedan model zbog kojeg bi se odrekao rodjene brace...

Comment

• luci
                  CBC Senator XXL
                  • 13.03.2006
                  • 1103
                  • odzaci

daleko od toga da ja ne volim fordove ili chevy je jednostavno ih volim manje nego mopare, a hemi kao idejni vodja i pokretac je definitivno bez konkurencije najstariji.. ja imam 22, a HP ako se ne varam 24, hemi je najstariji necemo reci za koliko

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                    CBC Senator XXL
                    • 13.11.2007
                    • 684
                    • Sabac

E onda Hemiju, bez ikakve dileme, pasuje ona matorka. Ja cu uzeti Ashley, a ti i HP se dogovorite oko one dve plavuse. Jel deal?

P.S. Nismo nista ostavili Superbird-u...

Comment

• luci
                      CBC Senator XXL
                      • 13.03.2006
                      • 1103
                      • odzaci

jao kako njega da zaboravim,a posto ja svakako planiram da se ozenim zbog love, sve mi je jedno koja je, a kad se ja razvedem i pokupim neki dinar, superbird neka uleti... ja svakako nemam u planu da budem u braku sa njom dugo... ili da ukljucimo i mamu u pricu... mada nije lose i neki odnos uspostaviti sa onom saleen curom nije neka, ali vozi dobra kola

Comment

• Horsepower
                        CBC Senator XXL
                        • 29.12.2005
                        • 2000

Sta ces ako bude trazila da potpises Prenuptial agreement?

Comment

• luci
                          CBC Senator XXL
                          • 13.03.2006
                          • 1103
                          • odzaci

pa prvo cu joj reci kako se ja zenim zbog ljubavii kako je nkad necu ostaviti, a ako to ne upali ipak sam ja pravnik....

Comment

• Horsepower
                            CBC Senator XXL
                            • 29.12.2005
                            • 2000

Evo jednog 2005+ Mustanga uradjenog bas po mom ukusu.

Comment

• HEMI 426
                              CBC Senator XXL
                              • 23.12.2005
                              • 1833
                              • Novi Sad -United States of Liman

alo ljudi, ja imam 28 godina a ne 58...ocu i ja srednjoskoljke...

mada, matorka je odlicna, kapiram da zna ono sto klinke ne mogu ni da zamisle...

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

"Volim starija kola i starije muskarce..."

Comment

Working...
                                X