Originally posted by DejanV
A za performanse tvog ili mog automobila ih baš zabole... Ako hoceš da ideš brže, gazi malo jače pedalu, možda ti i uspe... Tako ćeš ionako češće svraćati kod njih, a to im je upravo i cilj.

Mene ne čudi što je gorivo bolje u Nemačkoj ili Austriji, ili možda Švajcarskoj. Ali kad sam letos sipao bezolovni u Makedoniji čim sam krenuo sa pumpe osetio sam razliku od jedno 15-20 % u kvalitetu u poredjenju sa gorivom sa kojim sam se dovezao (inače sipanim na NIS-ovoj pumpi). E tad sam stvarno ostao u žbunu i bedaku jer sam tek tad shvatio koliko nas zapravo deru.
PS. Mislim da oko nekih pitanja polemišete previše jer je otprilike gorivo svuda istog kvaliteta - lošeg, i to je ponajviše zbog monopola, zna se čijeg. Mislim da je skoro neko ko radi u NIS-u i postovao negde i napisao nešta u stilu da svi prodaju isto gorivo, ono koje uvozi NIS. Znači ako je isto sra*e - drugo pakovanje, nema potrebe za time jer su eventualno u pitanju nijanse koje nikakvu realnu i bitnu rauliku ne prave. A to znam iz ličnog iskustva - onakav BMB koji sam sipao u Makedoniji ni na jednoj pumpi kod nas (a sipao sam bukvalno kod svih, da ih ne nabrajam) nisam uspeo da pronadjem, ni približno. Što je još žalosnije, taj i takav BMB ovde placamo skuplje od Makedonaca.
A inače sam u MK probao i BMB 98, tad sam istripovao da sam ugradio turbo ili bar kompresor

Comment