type r FN2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

Originally posted by dds
    Ne vjerujem da ce najmanje trositi, ustvari mislim da ce trošiti najvise od svih oko 12-13 l (neka me netko ispravi ako grijesim) jer se stalno mora terati u obrtaje...
    Kada bih uzeo megana (koji trosi 12 l) stavio bih plin u njega i trosio bi oko 13l LPG. Mozda ce se netko smijati i reci mi da ne ide plin u takav auto, ali zasto ne? troskovi ce se smanjiti za vise od duplo.
    Testirali su r26 sa plinom u jednom od zadnjih brojeva EVO magazina i bili su jako zadovoljni..
    A u hondu ne bi plin, ne znam ni da li ide....

plin moze na sve
    ja vozim 2.0t sa plinom
    samo sto ce ti Megane biti zahtevniji povodom plinske instalacije zato sto je turbak, a samim tim i skuplji za ugradnju

sto se potrosnje tice, nema sanse da R trosi vise nego turbo konkurencija iz prostog razloga sto su turbaci u snazi vec na 3000, dok kod Honde treba da se navrti visoko, ali se sasvim lepo vozi i na srednjim obrtajima,a ti ces maximum maximuma 30% vremena provesti u visokim obrtajima i to ako budes bas agresivan vozac, a ostatak vremena ces se vozikati na obrtajima na kojima se Honda vozi kao obican auto i trosi smesno malo
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Jesse Jane
      CBC Senator XXL
      • 28.02.2007
      • 355
      • Zemun

Originally posted by VR6
      Tebe ocito CTR najvise privlaci, onda uzmi Hondu pa sta bude

Jest da je najslabija, al ako nista drugo i najmanje ce trositi
      Ali nikako i najsporija.
      Honda all the LAG none of the BOOST..

Comment

• Jesse Jane
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 355
        • Zemun

Originally posted by dds
        Ne vjerujem da ce najmanje trositi, ustvari mislim da ce trošiti najvise od svih oko 12-13 l (neka me netko ispravi ako grijesim) jer se stalno mora terati u obrtaje...
        Kada bih uzeo megana (koji trosi 12 l) stavio bih plin u njega i trosio bi oko 13l LPG. Mozda ce se netko smijati i reci mi da ne ide plin u takav auto, ali zasto ne? troskovi ce se smanjiti za vise od duplo.
        Testirali su r26 sa plinom u jednom od zadnjih brojeva EVO magazina i bili su jako zadovoljni..
        A u hondu ne bi plin, ne znam ni da li ide....
        Koji bre crni plin,dal si ti citav?!
        Razmisljao sam da ti dam auto da probas da odlucis sta ces i kako ,a ti oces da stavljas plin...bb

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

moze, moze plin

Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Jesse Jane
            CBC Senator XXL
            • 28.02.2007
            • 355
            • Zemun

Ako je slepac ko ti onda mozda i moze.

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

pa jebaga, nemaju svi kintu

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by Jesse Jane
                Ako je slepac ko ti onda mozda i moze.
                Imaš opomenu. Sledeći put BAN. Možeš izraziti svoje mišljenje u vezi tehničkog problema ali samo ako znaš o čemu pričaš, ubedjenja ne dolaze u obzir.
                Možeš izraziti svoje mišljenje oko volim ne volim plin ali ne možeš čoveka pežorativno nazivati da bi to potkrepio.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• X9
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2005
                  • 3179
                  • Wien-Sabac
                  • RX-8 i X-9

honda CTR FN2 trosi po gradu osrednje voznje(malo cepanje-malo umereno)izmedju 11-12 litara BENZINA(kvalitetnog)....burazer je imao prosek oko 10-11-12,nikad preko 12,iako ga je vozio svaki dan na posao i nazad,znachi guzve ...kada je bilo samo posao i nazad to je bilo prosek oko 10 litara,kada smo se zezali po gradu uvece taj prosek je rastao na nekih 12...jos jednom honda vuche i od dole,normalno ako je usaltas u 4 brzinu i puknes po gasu na nekih 60kmh nece vuci,ma nece ni turbak u toj brzini povuci ne znam sta ,mozda cak i losije nego neki atmosferac.
                  kazes izgled te najvise privukao kod honde?pa sta si onda video kod megana?auto je ruzan da ruzniji ne moze biti,i ako se renault predstavlja kao "kreator automobila" ono je "kreatura automobila"....pa makar i da ide za sve pare,da jede zivu decu,sprema dorucak ujutro-ruzan je do bola.
                  "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• dds
                    CBC Član
                    • 02.09.2008
                    • 24
                    • bjelovar

Rekao sam u megana mozda, jer sam ga vidio na testu u EVO magazinu, oni znaju sta rade, u hondu ne bi stavio plin nikako...

Inace ima mi frend ml-a 55 AMG i stavio plin i auto ide bolje nego na benzin.. kolega mu se poštelavao parametre nesto tipa ECU tuninga, kazte da mu malo vise trosi ali ide bolje i krajnja brzina mu je veca..

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Mozda Megan izgleda kao pregazena dzukela, ali ne postoji bolje sredjena sasija i lezanje na FWD pa jos sve uklopljeno sa odlicnim motorom.
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• skyline
                        CBC Senator XXL
                        • 31.07.2007
                        • 3149
                        • Cacak

Originally posted by 206
                        Mozda Megan izgleda kao pregazena dzukela, ali ne postoji bolje sredjena sasija i lezanje na FWD pa jos sve uklopljeno sa odlicnim motorom.

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Originally posted by skyline
                          plin moze na sve
                          Ne moze.

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

u pravu si, ne moze na parnu masinu

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Ne lupaj molim te, nisi klinac... Otidi sa 3 MPS, 6 MPS ili CX7 da ti ugrade plin bilo gde...

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

ma zezam se, kapiram za motore sa direktnim ubrizgavanjem

mada i dizeli imaju direktno ubrizgavanje, pa opet moze plin kao dodatak

ali necemo offujemo

Comment

Working...
                                X