zezaj zezaj )
celu jednu poruku, pobrisao mi server jer je verovatno istekla neka vremenska kontrola pisanja poruke, ili se promenila IP adresa, tek mrzi me da ponovo kuckam..
Ja predjoh od generalke 20.000 km (bila proslog proleca)...auto mi troshi 12-16 l/100 km...i ni u ludilu ne bih preshao na dizel.. plin mozda,al zeldi ne
overspeed_1976 ::
Amere sam pomenuo samo u reply-ju Skyline-u, koji je on napomenuo kako u SAD-u nijedna pumpa ne sipa dizel.
Ajde MOLIM TE, izvuci citat gde sam reko da NIJEDNA pumpa u SAD ne sipa diesel.
@ Skyline:
Totalno irelevantno za ovu temu, ali kad vec pitas... Nije bitno jesi li napisao da li ameri imaju 0, 10, ili 20 % pumpi koje sipaju dizel, i to samo drzhavne i sl. Poenta ja da sam ja naveo da mi ne zhivimo u SAD i da nema smisla analizirati njihovu situaciju sa dizelom i tome koja ga pumpa sipa a koja ne. I tamo sam opet skrenuo paznju na naslov teme, jer je to o chemu si pisao bio off u totalu...
BTW: I ponovo podsecam da gorepomenuta gospoda ne koriste (ili vrlo malo) dizel iz prostog razloga shto imaju neuporedivo jeftiniji benzin u odnosu na nashe, Evropsko trzhishte, ali svi znamo i zashto... U tom pogledu povoljnija ekonomska strana i rentabilnost dizela gubi smisao zbog niske cene osnovnog energenta. Da im litar bezolovnog koshta nekih 1,15 - 1,20 dolara (odnos sa cenom kod nas) - mislim da bi nekih 90 % promenili taj trend "preko noci"... Sipale bi im sve pumpe dizel "ko jedan"
@ all:
nazhalost, jeste. Od jedne potencijalno dobre teme za diskusiju i zdravu polemiku, nevoljom pojedinih da sagledaju realnost a pre svega se drzhe teme, ovde se otishlo podaleko u raznorazne off-ove...
Ponavljam, nazhalost...
Comment