Ne znam sta reci,
u tekstu je pomenuto da krivicu snosi mekano ogibljenje i los odabir guma sto nije neke velika stavka za otkloniti u pojedinacnom slucaju. Ali ovkav test je velika antireklama za Rumune koji su sve ucinili da se probiju na zapadno trziste i toliko truda i novca sad ispade baceno uzalud.
Mislim da Nemacka ipak na ovaj nacin cuva malo svoje trziste. Nije da ne verujem da je testiranje bilo nepristrasno ali mislim da umece vozaca ti igra veliku ulogu. Ali ako se uzme u obzir da svako vozi auto, to se ne bi smelo nikako dogoditi, znaci cak i sa namerom da se to uradi pri toj brzini.
E sad, da li se svi modeli testiraju ili ne ne znam ali mislim da vecina terenaca i mini van vozila ne bi proslo ovaj test ili mozda gresim.
Steta jbg.
Dobro balansira ovaj sofer lool Da nije u pitanju ipak severni jelen Ljubomoran Ma penzionerski auto rekao sam ja da se malo saceka pa da se stvar malo slegne(prevrne) a onda da se komentarise
...pravilo testa severnog jelena (saznao iz nekih novina kad je bilo ono aktuelno sa A klasom) je da se radi pod maximalnim opterecenjem pri brzini izmedju 50 i 55 km/h...
...tako da je logan prosao test ali mislim da je granica od 65 km/h izuzetno mala i problem je sto je auto zavrsio na krovu jer obicno automobili ne uspevaju da ostanu na zadatoj putanji kada se predje granica...
...npr. jeste da nema nikakvih slicnosti ali jedan BMW M3 prolazi test severnog jelena sa oko 120km/h...
Ma daaajte....logan je KOFA....ja to uopste ne vidim kao auto koji se ima u izboru za kupiti.
Ali dobro, ima ljudi koji se apsolutno ne razumeju u kola i jasno mi je zasto uzimaju takav nov auto. Ali za te pare mogu da se pazare prava kola.
Dovoljno je da je pogledas i jasno ti je da auto nije nastao kao proizvod visegodisnjeg iskustva i sl. vec prosto kao posledica recenice "e, imate "deadline" mesec dana, hocu da mi se na stolu nadje nov, jeftin auto za narodne mase".
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment