Re: Tehnicki 2x godisnje za kola starija od 15 god.
Fora je sto ne znaju ni tehnicki pregledi nista o buducoj ceni i nacinu pregleda. Ja pozvah "Dunav" pre neki dan, nemaju pojma jos uvek.
@zverko, za cvarci i kavurmu ne brini, ce nadjemo nesto preko veze bez PDV ovde po selima, da amortizujemo skup zivot u prestonici...
@djukic - pa legalizacija objekata se placa po m2 sto je besmisleno, ista je procedura i za 50 i za 250m2, pa opet...
Ne trazi smisao u odlukama i zakonima, neces ga naci a manje ces da se nerviras.
Ispisasmo 9 stranica i ne ispravismo krive drine
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
sami smo krivi,za sve -polovočno sve odradimo pogotovo u finišu,dozvolili smo da idioti ,kroje našu sudbinu,a mi to podnosimo i čekamo neko drugi da nam sredi situaciju-i zbog ovoga sami između sebe ćemo da se pokokamo,ako ovo,a i ovo je prevršilo meru -građanski rat nam ne gine.Ludi mislite o tome-razmislite ko je glavni krivac--ko troi naše jadne pare na svoj super luksuz,pa taj luksuz nemaju ni u SAD.Samo zastrašivanje i otimačina-turci su bili daleko blaži.
Neverovatno kako su svi digli frku oko tehnickog pregleda... koji je toliko mizeran deo cele registracije da je to strasno...
Mani najvishe smeta sto moram da registrujem kola svake godine, potrazite malo... kako je u eu... ne placa se registracija svake godine... samo se ide na tehnicki... i kolike su nadoknade za sta... u % u registraciji... tako da cete videti gde vas deru...
a sto se tice tehnickog... sto da ne... pa nismo mi amerika da moras svaki dan da putujes 150km na posao... daj bre... BILO KOJI AUTOMOBIL NA PLATU OD 350e, PROSECNU, JE LUKSUZ... MA STA TO BILO I KOLIKO GOD STARO DA JESTE...
ko ne kapira... taj je lud... ja nisam mogao da vozim ladu i da je odrzavam sa 350e platom... nije sto se kvarila, nego redovno odrzavanje, stavi na papir, registraciju, gume, ulje, antifriz, kaiseve, filtere, selene, sta god... podeli to na mesece pa vidi koliko te odrzavanje automobila kosta mesecno i koji je to procenat tvoje plate...
realno bi trebalo zabraniti ljudima sa malim primanjima da poseduju auto jer se zna da ga nece odrzavati... ali to je samo moje misljenje... sta god... radite kako ocete, mislite kako ocete... ali ne zaboravite da vas je to razmisljanje dovelo tu gde ste sada i u poziciju u kojoj ste... tako da...
Nesto gluplje odavno nisam procitao....
Znaci TI koji nemas ni kuceta ni maceta a imas primanja 500-1000evra i pola ih pucas u auto ( jel nemas u sta drugo ) imas veca prava da posedujes automobil nego neki radnik IMT-a, DMB-a ili slicnih raspalih fabrika koji su decenijama radili i privredjivali i sad kada su zasluzlili da sam tom ladom ili yugicem odvedu unuce na bazen ( na primer ) ti si se nasao da im kazes da zato sto...., ne da nemaju 350evra nego ni 150evra, nemaju pravo da poseduju automomobili jel ti znas da ga nece odrzavati!!!!
Daj bre. . .
Posto se znamo i znam sta vozis, recices mi da ti tvoji "dresevi", stari isto koliko i te lade ali sa troduplo vise konja, nose sigurnost na putevima Srbije...????
elem..
I juce sam kod mene na Novaku video udes, Honda Civik se zapucala u Bus, kako nije lada majku mu?????
Ma srozali smo se ko ljudi najgore... pare smo stavili ispred svega, pa one gluposti tek "cilj opravdava sredstvo", evo sad čak mislimo da je pametno da se sloboda kretanja određuje na osnovu nečijeg primanja...
Comment