GARAZA MINIJATURNIH MODELA
Collapse
X
-
ja u kolekciji imam
alfa 166
alfa 156
alfa spider
alfa 33
mack truck sa labudicom prikolicom,nosi metak 12.7mm
to je jedino sto sam nasao od alfi pojedinacno,pre nekih godinu dana na starom buvljaku covek prodaje dva puna kofera maketa,nije imao 75-icu i odustao sam od trazenja,ali je imao poslagano po modelima,i sad mi je zao sto mu nisam ponudio neku skromnu cenu za djuture,mozda bi i dao
nikad ga vise nisam videoko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Moje makete
Pozdrav, danas naleteh na ovaj forum za skupljace maketa, pa posto sam jedan od njih red je bio da se uclanim. trenutno nemam ni jednu sliku ( pune se baterije sutra ce biti slikanja), ali da ovako ukratko predstavim moju kolekciju. iskljucivo skupljam modele 1/18 i trenutno imam 115 automobila i 12 motora. Pretezno su Maisto, BBurago, AutoArt, imam Minichamps, Revell,Kyosho,...
Comment
-
-
Odlicne kolekcije !Svaka cast momci!
@vaskrsije
Jel ima negde da se uzme ova maketa renoa 4?
pozdrav
Comment
-
-
Evo update moje kolekcije. Vecina je vidjena pre, ali ima i novih stvari.
Kolekcija stvari Matt Kenseth-a, mog omiljenog NASCAR vozaca.
Zanimljiva stvar kod ove lampe je kad se okrene kljuc cuje se zvuk motora 1967 Shelby GT500.
1:18:
Motori:
Manji modeli:
Knjige, igrice i dokumentarne emisije o autima:
Comment
-
-
makete
Renault 4 je marke Solido, kupljen je u NS, sad vidi ko prodaje Solido makete mozda naletis tamo. ja sam u BG video na ulazu u Knez Mihajlovu mamut ako se dobro secam da se zove, tu je bio crveni ali to je bilo poprilicno davno. Nisam dugo video Solido makete, iskreno nisu bas neki kvalitet i detaljnost, ali iz daljine su ok. Makete kupujem gde god stignem, ovde u N. Sadu, u BG, dobar sam sa covekom koji je suvlasnik Fill Trade uvoznika za maisto pa preko njega dobijam nove modele cim stignu, kupujem i preko kada odem, a dosta toga sam kupio preko sajta www.modelcarworld.de Imam rodbinu preko pa mi oni porucuju i salju. Tu hvatam auto art na popustima i ostale kvalitetne modle koji kostaju po 80-90 eura a na popustima mogu da se nadju za 25-30. Ovih dana mi stize stari 635 CSI i 2002 tii autoArt naravno.
Comment
-
-
AutoArt je najbolji, ali i najskuplji. Od njih ispod $60 ne mozes nista naci. Ja marku retko kad gledam. Ako mi se svidi diecast i detalji uzimam bez obzira ko pravio.
Sledece sedmice mi trebaju stici jos 6 modela kao sto su '31 Ford Model A pickup, '58 Corvette, '07 Camaro koncept convertible, '03 Ford F-150, '64 Ford Falcon, '69 Chevy Camaro RS. Svi su 1:18.
Comment
-
-
makete
Horsepower, koliko mesecno puknes para na makete, imas li taj podatak. i koliko ti sada broji kolekcija modela u razmeri 1/18? Meni marka proizvodjaca modela ne igra ulogu, bitno mi je da je lepo i detaljno uradjen, ali sam obozavalac AutoArt, Kyosho i Minichamop maketa, oni su mi nekako najdetaljniji i relativno Ok sa cenom. Inace evo nekom ovaj link mozda i posluzi www.carmodel.net
Comment
-
-
Veruj mi da neznam koliko modela imam.
A mesecno potrosim izmedju $100 i $150 na modele, zavisi koje kupim. Nekada prodje i nekoliko meseci da ne kupim novi diecast, a nekada svakog petka svratim do prodavnice i uzmem nesto.
Imao sam dugacku listu modela koje zelim, ta lista je smanjila, ali je i dalje velika i na njoj su ostali uglavnom skuplji automobili.
Comment
-
Comment