Jedan prijatelj mi pricha da je vec pripremljen "nacrt uredbe" i tehnichki detalji, i da sad to treba da ide na Skupshtinu (ima info iz Vlade - ne garantujem pouzdanost izvora)... Problem je shto je Vlada "zauzeta" prechim stvarima (KiM, zahebancije sa Vojskom i sl) pa je stvar na "stand - by".
Ja samo mislim da im se malo nezgodno "potrefila" cela stvar sa ovom Zastavinom 10-kom, pa malo da marketinshki isprate "domaci" proizvod...
Jedan prijatelj mi pricha da je vec pripremljen "nacrt uredbe" i tehnichki detalji, i da sad to treba da ide na Skupshtinu
pa taj ti je i pricao da se suska za kosovske table pa nista a odma laze posto uredbu donosi vlada i nemora da je potvrdi skupstina
Pre svega sam napomenuo da ne garantujem pouzdanost izvora (iz Vlade), jer ne mogu da stanem iza nechega shto je "neko" (koga ne znam/ne poznajem) rekao mom prijatelju. Dakle, u nameri je bilo podeliti tu informaciju sa svima koji su zainteresovani i nishta vishe. Mom prijatelju nema potrebe da ne verujem, jer mi je prijatelj (logichno, zar ne ). Zato shto sam mu verovao da ce registracije na KM biti sam malo rizikovao pa danas i vozim auto koji sam registrovao u maju. A info je imao mnogo pre nego shto je registracija zaista krenula "zvanichno". Toliko o njemu i njegovoj obaveshtenosti...
Shto se ponovne registracije na KiM tiche, niti mi je on decidirano a ni "paushalno" rekao da ce je ponovo biti, niti sam ja to naveo negde. Nadji mi post gde sam to napisao, jer se ja ne secam neshta... O ponovnoj registraciji na KiM se neshta kao "shushka" ovde (o tome jesam pisao), ali u to ne verujem, pre svega zbog skorashnje liberalizacije. Ja sam napisao u jednom od postova da cu, ako do ponovne registracije ipak kojim chudom dodje, istog momenta obavestiti sve na forumu jednim postom. Moj prijatelj mi (posle maja) niti jednom nije pomenuo ponovnu registraciju, niti sam ja negde napisao/naveo da jeste iz prostog razloga shto mislim da nije uljudno i kulturno "stavljati mu usta" neshta shto nije rekao, a mislim da bi to trebalo da vazhi za sve koji drzhe do tih termina. Stoga je tvoja konstatacija da je moj prijatelj lazhov ishitrena, nepromishljena i uvredljiva.
Ne mozhesh suditi o nekom pre nego shto ga upoznash/znash, kazhe izreka...
BTW.
a odma laze posto uredbu donosi vlada
Ako si dobro prochitao moj post (u shta sumnjam), mogao si da prochitash da pishe:
pripremljen "nacrt uredbe" i tehnichki detalji
Dakle, nisam ni napisao da je Uredba vec doneshena, vec to shto je u gornjem citatu, mada nije ni bitno...
Chudno je kako se ponekad dobronamerni postupci i dela mogu "izvrnuti" i kao takvi pogreshno interpretirati i okarakterisati sasvim suprotnim. Ja uvek pokushavam da i u tome pronadjem smisao, sve dok sam siguran da je u pitanju igra sluchaja a ne namera...
Over laganica.
Ja sam bio rekao da ce to ponovo da bude jer mi je to rekao drugar koji mi je rekao kakda su svi o tome cutali, no nazalost nista mi ne znaci jer nemam pare.
E sad za drugi put ja sam napomenuo da se suska, al posle mi je rekao da mu je to sestra rekla tako da...
Iskreno ja ne verujem da ce od toga nesto da bidne do leta.
Jel je tako i bila prica da ce da vrate 6 god starosti pa od toga nije bilo nista ko i od ovoga sada u Oktobru.
para vrti gde burgija nece.
sto neki kazu da vlada nema vremena da usvoji uredbu o uvozu nije tacno.
samo kad neko bude imao interes.
koliko je skoda i dachia prodato posle ove vazece uredbe?
slucajno a?
isto tako,kad neko pripremi posao ministri ce da podignu ruke i sa dva prsta da omoguce drugarima da zarade pare.
a sta ce i kad ce uredba da se donese nama obicnim smrtnicima nije poznato,ostaje nam samo da cekamo
U administrativno-pravni poredak i drzhavno uredjenje se zaista ne razumem, tako da sam se mozhda izrazio pogreshno. Shto ne znachi da je moj prijatelj lazhov ili da ja "izmishljam" toplu vodu ovde, vec da sam ja nespretno (ishitreno) preneo to shto mi je rekao.
Ne razumem u chemu je tolika frka, bitna je sushtina a to je informacija o pvec pripremljenom nacrtu uredbe koji je na "stand by" shto se izglasavanja tiche! Pa, to je sve ionako pisalo i u nekom auto-moto magazinu, mislim VG li Sat+...
Uredba je pripremljena, ali nije odluceno kada ce da je puste. Zasto?
1)Vlada je nestabilna i svaka odluka moze da je uzdrma.
2)Trenutno su vaznija druga politicka pitanja
3)Izvoz nam je izmedje 3 i 4 milijarde, a uvoz oko 9. Zbog deficita koji premasuje planirani iznos i zahteve MMF-a, ove godine se nece usuditi da liberalizuju trziste polovnih vozila
@Brick
Pre izvesnog vremena sam kopao nesto po netu, trazeci za sebe i nasao neke textove o LPG-u i cistoci izduvnih gasova. Koliko sam shvatio, kod starijih automobila, verovatno do E2 norme, ugradjeni plin ne ispunjava zahteve E2, a kod novijih E2, E3 i E4 ugradnjom plina se podize kvalitet izduva za samo jedan nivo. Zasto? Koliko sam razumeo zbog dosta povisenog nivoa ugljen dioksida i valjda jednog azotnog jedinjenja. Naravno, sve ovo je tacno samo ako vozilo ima idealno podeseno sagorevanje, ispravan katalizator i nema potrosnju motornog ulja. To sve je vazilo za benzinske motore, a o dizelima nisu pricali!!!!
Ne bitno je da li vozilo ispunjava euro tri sa plinom, bitno je da je u fabrici tako napravljeno a još bitnije je kako neko reče ono što kaže čika carinik pri uvozu. Ako kaže nije, mož se slikaš
Mislim meni odgovoara da se uvoze auto s plinom ali ne treba mešati babe i žabe...
Ili da smišljam novu svečanu obavezu u stilu obavezujem se da nikad neću voziti na benzin i to na granici potpišete krvlju...
Viš dobra ideja...
Zasto? Koliko sam razumeo zbog dosta povisenog nivoa ugljen dioksida
u sustini i jedna od retkih primedbi. vise je vezana za samu potrosnju datog vozila.
citao sam jedan izvestaj napravljen u Francuskoj, u institutu za motore po pitanju ekologije auta koji su prepravljeni na LPG.
svi su imali veoma pozitivne brojke, unutar ili veoma blizu Euro 3 standarda.
sto se uvoza tice vazice se homologacija koja postoji za taj model, nebitno kako je izasao auto iz fabrike.
recimo, mogao je servis koji je ugradio LPG nakanadno da izvrsi homologaciju za odredjeni tip vozila, i da podigne eko stepen sa recimo euro 2 na euro 3.
u Nemackoj su to radili za starija vozila, ona koja su dovoljno popularna da ih ima dovoljno mnogo da se i ekonomski isplati.
uradi se homologacija po ABE/KBE proceduri za taj novougradjeni LPG i taj auto postaje zvanicno Euro 3 iako iz fabrike nije bio takav.
posto homologacija kosta, samo je stvar para da li se isplati za konkretan model.
svaki auto moze da se homologira naknadno, i svako moze da plati da se to izvrsi, samo je pitanje da li je vredno truda i para za pojedinacni primerak.
Comment