nije samo motor taj koji cini euro 3 standard ima tu jos komponenti koje moraju da se stave da bi se dobio sertifikat, ali izricito je receno da nece moci nikakva nadgradnja
Ukida se starosna granica za polovnjake
Collapse
X
-
Ovde se komentarise samo nacin da se zaobidje nova uredba. U svakom slucaju zaobilazenje ce biti moguce jos nekih 10 dana dok se ne usaglase Ministarstvo i Uprava carina, a onda ce opet proci vreme dok se ne nadje nova rupa na uredbi....Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Koji su oni foliranti, gistro pratimo tokove EU pa kao moze sve sa euro3 motorima(kao i u EU) ali posto smo mi ipak jedan domisljat i prevarantski narod onda ce jos da nam protumace to na pogresan nacin da se niko ne bi setio da uveze krseve sa atestom ili vec.....Ford Puma 1.7 16V
Saab 9-3 1.9 TID
Comment
-
-
Upravo chitam jedan od odgovora u vezi Euro3 motora i nove uredbe na jednom, ovde chesto pominjanom sajtu, i "struchnjaku" koji tamo daje odgovore...
Da ne imenujem, znacete o kom se radi...
Ovo josh nisam znao...Razlog je bio sasvim jednostavan, Euro 3 modeli imaju za razliku od Euro 2 modela dva katalizatora (jedan ispred, a drugi iza lambda sonde) i još neke modifikacije u ubrizgavanju goriva što je naravno rezultiralo većom cenom koja neka tržišta nisu tolerisala.
Mislim, shta reci...
Comment
-
-
Originally posted by overspeed
Razlog je bio sasvim jednostavan, Euro 3 modeli imaju za razliku od Euro 2 modela dva katalizatora (jedan ispred, a drugi iza lambda sonde) i još neke modifikacije u ubrizgavanju goriva što je naravno rezultiralo većom cenom koja neka tržišta nisu tolerisala.
Mislim, shta reci...
.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
A EURO 2 ima jedan katalizator bez lambda sonde, jel
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
-
Ne znam da li je vec negde okacheno...mislim da nije.
Evo adrese sa spiskom vozila koji zadovoljavaju euro 3 standard:
Ide se na DOWNLOAD i odatle se skida...
E sad,nisam bas detaljno citao sta i kako,ali u svakom slucaju na toj listi se nalazi i moj auto,a on je iz 97 godine...ne verujem da ima euro 3 motor...
Power of dreams !!!
Comment
-
-
Honda, prepisivacu 1.
BTW, moguce je da ti motor EURO 3 jer je taj model trebao da ide za SAD, a oni prvi postavljaju ekoloske standarde.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-

Kolumbo
Comment