PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Joker
    CBC Veteran
    • 09.05.2005
    • 116
    • Subotica

Re: PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

To prebacivanje na sebe znaci da ces da placas troskove prenosa apsolutnih prava (prepis) za vozilo.

Comment

• macaneli
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2008
      • 327
      • sremska mitrovica - Genova
      • S-max

For Paja Chutura : Zadnji vlasnik ti pise na saobracajnoj tj librettu ali nalepnicu je lako skinuti ili prelepiti,ako je odjavljen mora njegovo ime biti i na odjavi ( onaj plavi list sa hologramom,mada moze ga i odjaviti onaj koji je potpisao ugovor tj kupio)...
      ima se,moze se-nema se,mora se

Comment

• vasavasa
        CBC Veteran
        • 24.11.2007
        • 185
        • Chicago,USA

kolega gti kolko si dao za stranca?(ili cg ne znam sta je od ta dva)
        budimo realni,zahtevajmo nemoguce!

Comment

• Paja Chutura
          CBC Član
          • 31.05.2007
          • 47

Originally posted by macaneli
          For Paja Chutura : Zadnji vlasnik ti pise na saobracajnoj tj librettu ali nalepnicu je lako skinuti ili prelepiti,ako je odjavljen mora njegovo ime biti i na odjavi ( onaj plavi list sa hologramom,mada moze ga i odjaviti onaj koji je potpisao ugovor tj kupio)...
          znaci,sve u svemu ne moze se lako utvrditi zadnji vlasnik?Pogotovo ako nije odjavljen?Sta da ti kazem,mnogo mi pomazes..Ako prolazis kroz Beograd,javi se vodim na veceru

Comment

• ivan.stojanovic
            CBC Veteran
            • 21.05.2007
            • 115
            • Novi Sad - Kragujevac

@vasavasa

Druze, crnogorac je u pitanju. Platio sam ga 2400eura pre 1 godinu, i slatko ga vozim

Inace, juce sam ga ostavio na carini i polovinom sledece nedelje ce biti registrovan auto. Javljam cim saznam koliko je bila carina i pdv.

Registracija za njega je skoro 27000din (26700din), jbg, ima 1984ccm3 i 110kW.

PozZzZz...
            Ivan Stojanovic
            Golf Mk3 GTI 16V '94 god.

Comment

• Igorkpa
              CBC Član
              • 18.10.2008
              • 40
              • Kosovska Mitrovica

Carina i PDV za BMW e36 1992. godiste, od opreme podizaci, centralna, siber, alu felne, daljinsko zakljucavanje 47880 dinara.

Comment

• Kojotpera
                CBC Početnik
                • 17.06.2009
                • 3
                • Beograd

Pozdrav svima!
                Elem imam jedan problem,kupio sam auto u junu 2007 od nekog coveka iz Bara i imam od njega ovlascenje,medjutim on mi je trazio da kad bude isticala registracija da mi odjavi auto i da ja nadjem drugu osobu da mi registruje na sebe i da od te druge osobe uzmem ovlascenje!
                Tako sam sve i uradio i sad imam dva ovlascenja,jedno od Juna 2007 i drugo na BP table od maja 2008
                Mene zanima dali iko zna dali ja sad mogu da preregistrujem auto???
                U napreed hvala svima
                PS pajo pajo pajo ti mozda znas (chutura)

Comment

• ivan.stojanovic
                  CBC Veteran
                  • 21.05.2007
                  • 115
                  • Novi Sad - Kragujevac

@Kojotpera

U uredbi ne pise nista na tu temu, sada sam detaljno procitao.

Pazi ovo, kada sam u Novom Sadu isao kod speditera, trazili su mi i neke dokaze o tome ko je bio prethodni vlasnik i ne znam sta sve jos (stare polise osiguranja, i slicno). Uglavnom, ako ti jedan spediter kaze da ne moze, ti idi kod drugog (ali u drugi grad). Ja sam u Beogradu ostavio auto kod speditera i niko me nije cimao ni oko kakvih starih polisa osiguranja i dokazivanja ko je vlasnik i sta.

Moj auto ce za par dana biti gotov, tj. pocetkom sledece nedelje. Ako mi ovaj spediter sve zavrsi kako treba, rado cu te uputiti na njega, za sada je za sve ispao korektan, samo jos da vidim da li ce do kraja biti sve ok. I, jedan je od retkih koji hoce lepo da ti objasni neke stvari, a ne samo na brzinu.

PozZzZz...i srecno!
                  Ivan Stojanovic
                  Golf Mk3 GTI 16V '94 god.

Comment

• Kojotpera
                    CBC Početnik
                    • 17.06.2009
                    • 3
                    • Beograd

HVALA Ivane!
                    Bio sam danas kod jedne agencije koja se bavi preregistracijom i nisu nista znali da mi kazu,ostavio sam im kopije ovlascenja pa ce oni da provere na carini i u supu dali moze tako nesto da se preregistruje!
                    Ako ista uradim javlajam
                    Veliki pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Comment

• Paja Chutura
                      CBC Član
                      • 31.05.2007
                      • 47

vec sam ti odgovorio na PP.Ti imas sve uslove za preregistraciju,samo da se to skocka.Sto se tice stranaca sada u Beogradu traze i vizu iz perioda kada si uzeo auto.Ja se odjavljujem iz price posto sam dobio sluzbenog Passata

Comment

• macaneli
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2008
                        • 327
                        • sremska mitrovica - Genova
                        • S-max

sad kao sluzbeni passat,daj nacuo si da ce proveravati pa si sad stopirao sve....
                        ima se,moze se-nema se,mora se

Comment

• DJORDJEVIC
                          CBC Član
                          • 11.08.2007
                          • 80
                          • Mladenovac

Evo da i ja kazem moje iskustvo sa carinjenjem stranca(nemca),u pitanju je Mazda 323 1995god.Prvo sto sam morao da uradim je da odem na tehnicki pregled i da nadju broj motora i sasije,to sam odradio i uputio se 9.6u V Gradiste da ocarinim auto.Tamo sam cekao nekih 2 sata dok su me primili imaju veliku guzvu.Kada sam stigao na red sredili smo papire,ispotpisivao iste i platio 1500din neku taksu.Kada sam to zavrsio ostalo je da oteram auto na plac gde ce kako su mi rekli auto biti max 10 dana (kao neka veza),auto je oteran i sada se ceka da pozovu gospoda iz spedicije.Dosao je i taj dan 18.6 su pozvali da se dodje 19.6 do tri sata po auto.Da spratim cifra je bila ovako 35100 din da se plati carina i pdv na to je bila i provizija u banci od nekih 100din.U sprdiciji je placeno jos 70e i 2000din dobio sam papire i otisao po auto gde sam ga i ostavio i preuzeo.Tako sam ja prosao ako nekoga interesuje jos nesto neka pita slobodno.

Edit

Mazda se vodila na moju babu vec 11godina

Comment

• mistermobil
                            CBC Senator XXL
                            • 09.11.2008
                            • 469
                            • pecinci

Na koga se vodila Mazda 323?jel si vlasnik,imas nemacke papire ili..
                            Ko leti,vrijedi
                            Ko vrijedi,leti
                            Ko ne leti,ne vrijedi..
                            (Grunf,TNT..)

Comment

• vasavasa
                              CBC Veteran
                              • 24.11.2007
                              • 185
                              • Chicago,USA

kontam da sve moze da se zavrsi(posebno van bga) samo neko da malo zazmuri...
                              ja bi uzeo stranca golfa 3 gti ako neko ima dobrog javite
                              budimo realni,zahtevajmo nemoguce!

Comment

• abrakadabra
                                CBC Početnik
                                • 21.06.2009
                                • 2
                                • beograd

Dali neko zna dali ce biti oduzimana vozila sa fals ovlascenjima jer u svim jacim spedicijama su mi rekli da oni zavrsavaju ovlascenja.Sto sam se i uverio da ih samo stampaju a carinici kao ovce to prihvataju i potpisuju i niko ne kapira da su sva ovlascenja fals sem nekog crnogorca .u nisu netreba ni viza u pasos dok u drugim carinarnicama treba ali ako se malo pocasti isto ne treba.Isto na tu foru je bila i kosovska legalizcija FALS UGOVORI pisani na tehnickim pregledima(sredinom 2005god) i od 100% vozila preregistrovanih 101% fals ugovora. Za one koji to nisu znali legalizacija 2005 je bila za izbegla lica sa kosova da preregistruju svoj auto od KS (kosovske table) na neke srpke ALI RETKO .Zato su se svi stranci preregistrovali koji su vec bili po otpadima placevima i garazma.tj.vlada ne precizira sta moze a sta nemoze tako i sada .Pa se pitam i mislim valjda su se naucili da gledaju i provale sta je ispravno a sta ne.kao sto sada vise ne moze podmladjivanje i te fore.Izvinite I HVALA

Comment

Working...
                                X