PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HotDog
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 965
    • BSG 75 (011)

Haleluja, nadzornice

Comment

• fantastik
      CBC Senator XXL
      • 28.07.2005
      • 417
      • Novi Sad

o fala bogu da je jos neko sa nama

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Nisam ja sa vama, naprotiv, ali je to stanje na terenu i mora se rešiti na neki način. I ovo kad bi se uradilo kako sam naveo bi bio atak na džepove tih što plaćaju jer smo mi narod koji će sa 4000 evra u džepu uvek kupiti auto za 4200. Tako da će bilo kakvo sad doplaćivanje drmati sve manje više. No to je mala pakost sa naše strane
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

pametniji popusta,zato budale vladaju svetom.
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

Originally posted by ada
            evo da se i ja nadovezem! uspeli smo da preregistrujemo auto sa cg tabli na ns nije bilo nista komplikovano! nasli smo zenu iz cg koja je vojno lice to jest radila je u vojsci neznam vec sta i napravili smo kupoprodajni ugovor sa njom 10 dana pre refernduma! zena je u cg prevela auto na sebe i spakovala se dosla za ns da zivi! znaci nevraca se vise za cg!!! posle smo napravili kupoprodajni ugovor na ovdasnjega vlasnika i to je bilo to
            ovo sam ja napisao na 1 ili 2 strani kao opciju

samo treba nacii tog nekog ko ide u srbiju da zivi iz cg...
            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• nbbulevar
              CBC Član
              • 02.06.2005
              • 90
              • Novi Sad

Kada bi samo malo razmislili dublje shvatili bi ste da je sve to sto je Dinkić izjavio unapred smisljeno.PREREGISTRACIJE CE BITI SIGURNO.
              Prvo on je tu izjavu dao u ime svog ministarstva a ne u ime VLADE, znaci odmah se ogradio jer Vlada donosi odluku a ne ON.
              Pa zamislite da je odmah izjavio biće preregistracije!Istog momenta bi auto mafija iz Šabca i okoline povukla sva kola iz C.G. sto bi napravilo haos.
              Ovako je mister Dinkić dao izjavu i ceka da pola ljudi vrati kola u C.G. i proda ih budzasto, a ostatak ce pustiti da se preregistruje i to naravno sa datumskom klauzulom da se ponovo nevrate auta iz C.G.
              I tako vuk sit i sve ovce na broju.Bice malo para za Srpski budžet a i ostvaren socijalni mir.
              Tako da samo bezveze raspravljate i prepirete se.
              Pozdrav.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Pa znamo mi to odavno, al dokoni, šta ćeš
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• muamua
                  CBC Veteran
                  • 25.02.2006
                  • 194
                  • muamua

............

Originally posted by nbbulevar
                  Kada bi samo malo razmislili dublje shvatili bi ste da je sve to sto je Dinkić izjavio unapred smisljeno.PREREGISTRACIJE CE BITI SIGURNO.
                  Prvo on je tu izjavu dao u ime svog ministarstva a ne u ime VLADE, znaci odmah se ogradio jer Vlada donosi odluku a ne ON.
                  Pa zamislite da je odmah izjavio biće preregistracije!Istog momenta bi auto mafija iz Šabca i okoline povukla sva kola iz C.G. sto bi napravilo haos.
                  Ovako je mister Dinkić dao izjavu i ceka da pola ljudi vrati kola u C.G. i proda ih budzasto, a ostatak ce pustiti da se preregistruje i to naravno sa datumskom klauzulom da se ponovo nevrate auta iz C.G.
                  I tako vuk sit i sve ovce na broju.Bice malo para za Srpski budžet a i ostvaren socijalni mir.
                  Tako da samo bezveze raspravljate i prepirete se.
                  Pozdrav.

a mladjan je vec kovertirao ostavku za septembar mesec...tako da se vec zna sta ce biti sa preregistracijom....inace pre neko vece me je zaustavila saobracajna, pa zandarmerija problema nisam sa njima imao i ostali crnogorcci nece imati dok imaju saobracajnu koja nije na isteku...zbog grba obelezja i svega...zao mi je onih kojima istice uskoro registracija...
                  ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• overspeed
                    CBC Senator XXL
                    • 24.05.2005
                    • 2779
                    • Kosovska Mitrovica

Pa, nishta novo, to ti je zemlja Srbija - zakoni i raznorazne uredbe se donose, ali ih niko ne sprovodi i poshtuje

Zbog toga shto zakon/uredbu koji je donela Vlada izvrshna vlast nije sprovodila, narod se i "navadio" na crnogorske tablice, pa se sad svi cheshu shta i kako. Mislim i na narod i na "vlast"...

I, shta sad? Opet se ne poshtuje zakon - nishta novo, samo opushteno...

Jbg, bitno je da je ova Vlada po pitanju broja doneshenih zakona "najefikasnija" koju je Srbija ikada imala. Po njihovom llichnom priznanju

Selo gori, baba se cheshlja...
                    http://www.bmw.tv

Comment

• ToNcA
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2006
                      • 868
                      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                      • Mazda 6 2.0d

Ma sto se tice donosenja zakona - to radi Skupstina a ne Vlada tako da je Skupstina najefikasnija ali dzaba kada nema to ko da sprovodi., Najgore je sto skupstina donese zakon pa ga Vlada preinaci. Trebalo je ta vozila oduzimati od pocetka mada sada kada nebi dozvolili bar bi mnoge naucili lekciju "zakon se mora postovati" a ako dozvole uvoz u zivotu vise necu da se pojavim ni u vojnom odseku ni kod sudije za prekrsaje...

Neka donesu onda uredbu da niko nije duzan da postuje zakon i mirna Backa

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Vladd
                        CBC Senator XXL
                        • 09.07.2006
                        • 581
                        • NBG

Originally posted by Wooodoo
                        Slazem se sa MOSLEROM. Ako dozvole preregistraciju neka je naplate taman toliko da mi koji smo regularno kupovali kola ne ispadnemo budale. I da se jednom zauvek zavrsi sa tim muljanjima.
                        Ja i nisam shvatio da neko nesto drugacije trazi. Jednostavno, bila je zajednica SCG. Da li su do detalja bili regulisani odnosi, to nije stvar gradjana, dali su mandat politickoj eliti, koja to ni uz janjetinu nije uradila.

Trazi se preregistracija, uz taksu, ili placanje razlike carinskih stopa, i naravno PDV-a, koji se placa i za "prenos" BG na BG.
                        Zato bi bili "prevareni" gradjani koji su imali mogucnost da kupe euro 3, imali su para...

Znaci, posto nije bilo nikakvog krsenja propisa, kojih nije ni bilo, prost je zahtev da se cela stvar regulise uredbom Vlade (ne mene )

A kada se vec poredi sa uvezenim vozilima iz nemacke, i ja bih vise voleo da smo imali ili da imamo drzavnu zajednicu sa njima.

Cudi me da ministar Dinkic daje izjave, to se ne tice njegovog sektora. Ili je mozda mislio, da ako "pusti", dobije jedno par stotina hiljada glasova.

A sto se tice doticnih automobila, bar 90% ima bolje motore, kocnice, trap .. od novog Yuga.

Poz.

Comment

• The Punisher
                          CBC Senator XXL
                          • 01.03.2006
                          • 503
                          • Beograd Wozhdovatz
                          • Ford Taunus TC1

Kako nije bilo krsenja propisa? Propis je bio moze uvoz samo euro 3 motora.
                          https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Ljubo
                            CBC Senator
                            • 18.10.2005
                            • 278
                            • Kraljevo

Originally posted by Vladd
                            Trazi se preregistracija, uz taksu, ili placanje razlike carinskih stopa, i naravno PDV-a, koji se placa i za "prenos" BG na BG.
                            Zato bi bili "prevareni" gradjani koji su imali mogucnost da kupe euro 3, imali su para...
                            Ovo me najvise nervira kao argument, pogotovo kada vidjam bembare, audije i slicna tek malo starija vozila na CG table.
                            Sigurno je da su i oni imali para za euro 3 auto (ne pricam ovde o Zastavi), ali jbg, ne i za audi, bmw i sl.

Comment

• fantastik
                              CBC Senator XXL
                              • 28.07.2005
                              • 417
                              • Novi Sad

jel neko produzavao registraciju na cg table jel lupaju pecat na stare saobracajne ili se dobijaju nove

Comment

• Vladd
                                CBC Senator XXL
                                • 09.07.2006
                                • 581
                                • NBG

Stare saobracajne, kod njih je sve "normalno" sto se toga tice. Jedino su preprodavci "zabrinuti".

Mislim da ne znam sta ovaj tred znaci za forum, mozda za neko "ispitivanje" javnog mnjenja, ako sluzi nekome "drugom" onda nije fer.

Osim da se "polarisemo" i pomalo isposvadjamo, nista korisno.
                                Nadam se da su SVI za jednu opciju, da se stvar POSTENO "zavrsi". Znaci, ko mulja, da nadrlja(eeeeheheee , jaaako tesko..), ko je kupio zbog nemanja para za "domace" ekskluzivne krseve, neka plati ono sto je "propustio" da plati.

Ali uzeti u obzir, da je "neka" carina (manja) placena, i neki (takodje manji) porez koji je "ubirala" "zajednica", znaci savezni.
                                E pa ta "razlika", koju su placali "ovdasnji" uvoznici svog auta (bilo sami bilo preko dilera), da se doplati, da ne bi se neko osetio "prevarenim", i onda su, valjda, nadam se, svi na ISTOM, po pitanju nabavke vozila, i "pameti".

Licno, kao "korisnik" auta koji nije EURO 3, ne bih puno "lajao" i davao legitimitet tom glupaavom ogranicenju, da nam se ne olupa o glavu. Jednog (skorog) dana, moze da im padne na pamet (kao u EU), da ne moze da se REGISTRUJE (bez "pre"), sve sto nije euro 3.
                                E to bi mi "tesko" palo, a i hiljadama drugih... u zemlji sa prosekom 250€ primanja.
                                Za one sa "azdajama" i kabrio modelima se nesto ne sekiram..

Poz.

Comment

Working...
                                X