ovo su sve noviji modeli, i nisu iz prethodnih decenija (poenute Isette i naslednika iz 60tih i 70tih)
E34 je prvi BMW koji je postao stabilan i balansiran, a to su 80te godine. kraj 80tih.
u to doba a pogotovu pre toga Japanci i Italijani su bili reper dinamike vo
Da, ve?ina od ovog je ta?na, me?utim pojava serije 2002 najavljuje kompaktan i dinami?an automobil, slede nimalo naivni 3.0 CS, CSl, zatim '72 serija 5, '76 serija 6, pa malo zatim i sedmica... osim 2002, sve su srednja i visoka klasa i jedini pravi konkurent tada neprikosnovenom Mercedesu. Malo je
Joj pusta istorija, 1600, 1502, 2002, 316, 320, 323, 520, 200sx, ar75ts, ar 33 1.716v, ar 155, ar 164 ...mislim da sam pregurao bar 20-tak za zadnjih 5godina i ljudi da vam kazem ne moze se nikako po jednom autu iz serije komentarisati cela serija a auto je presao 100-tinak ili lupam 200 000km Pravi BMW je 535 ili 750 335 sve ostalo su jeftinije verzije koje samo mogu da naglase ili da Vam zagolicaju mastu. Svetska automobilska industrija je otisla zaista daleko ali uvek je i s izlaskom svake nove serije, pravila kompromise u odnosu cena kvalitet, tako da se kao i svuda desavalo da neki iako noviji model i naravno skuplji ima slabije karakteristike od nekog starijeg, zato sada imamo i posle toliko godina na ulicama sektase (AR 75TS)
male nabudzene E30 ili klince sa friziranim GTI - potvrdite mi ovu moju konstataciju ili se varam zbog siromasnog momenta koji nas sve pritiska pa nismo u mogucnosti da vozimo mladje automobile sa pocetka novog Milenijuma...
potvrdite mi ovu moju konstataciju ili se varam zbog siromasnog momenta koji nas sve pritiska pa nismo u mogucnosti da vozimo mladje automobile sa pocetka novog Milenijuma...
Varas se. Nemamo love pa lazemo sami sebe kako su automobili starijih generacija bolji zbog toga i toga.
Novi automobili su mozda malo konfekcija ali su tehnicki daleko superiorniji i stabilnost im je daleko veca u svakom pogledu.
Tipa da jedan opel GSI ili golf GTI starije generacije se ponasaju kao jedan obican golf 5 generacije ili astra neka obicna sa obicnim tockovima.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
ok u pravu smo svi, ali stavi prst na celo i reci da od modela do modela iste firme ne postoje kompromisi, i da auto iz prosle serije naravno ima jacu opremu od novije, ali donje klase recimo BMW 520 neki noviji, i njegov prethodnik ali ne 520 vec 535 ili M5.
Ah ta istorija... Serija 6 E24 u potpunosti je bazirana na seriji E12, dakle trapovi i mehanika potpuno su preuzeti sa petice koja se pojavila 1972, ne kao prototip ve? serijski model. Ja vozim 635 CSi iz 1982, koji je do
Ta?no! No nisam rekao da je to najprecizniji upravlja?ki mehanizam, ve? dovoljno dobar da se automobil precizno vodi. Ogibljenje i raspored masa su od presudnog uticaja kako ?e se pona
Comment