@ hemi, jesi imao neki kontakt sa dodge avengerom... video sam jedan crni u novom sadu pre neki dan i mogu ti reci da mi se nenormalno dopao, ali sam negde cuo da je enterijer ocajan, i da taj dizel sto ide u njega nikako ne pripada toj koncepciji, koliko je ovoga tacno overall kakv je auto.... nije skup a stric ce dogodine gledati najverovatnije nesto u tom rangu pa dal da mu predlozim to
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Sto se tice kontakta sa Avangerom, bio je samo vizuelan, na zalost...
To sto kenjaju za plastiku, to je polu osnovana prica, jeste ima prilicno los zvuk i deluje suplje i ne, nije ne kvalitetna ( u stvari, ista plastika se ugradjuje i u Boing ). Dizel motor, nema sta da bude los (Pumpe-Düse), by VW 2.0 i 140 ks, dakle klasika...
Avanger je solidan auto za pristojne pare i sa finim garancijama tako da svaki buduci vlasnik moze da bude miran. Veliki plus mu je interesantan dizajn i image pa bar tako iskace iz klisea srednje klase...
Comment
-
-
ja sam ga u gradu video crnog sto mu je dodatno istaklo niklovani trim na grilu i izgledao je fenomenalno.... pazi stric trenutno vozi corollu '99 koju je uzeo novu i koja ga fenomenalno sluzi, i konta opet japanca da gleda, ja mo predlazem hondu acord, ali posto jedna takve ima u supku kakvi su odzaci, razmisljam da mu predlozim upravo avengera jevtiniji je, motor bi trebao da je dobar osetno je jaci od onog sto inace vozi, a u toyoti se volan skroz pojeo posle 170 000, na mojoj 146 je izgledao kao nov posle isto toliko tako da je i tamo plastika slaba mada je tih atuo dosta... kad on bude razmisljao moram mu reci da ode to da pogleda u BG u salon....
Comment
-
-
u stvari, koji ces u mikomu kad ce Chrysler/Dodge/Jeep imati svoj stand.
Kazi stricu da dodje i vija sajamski popust ( najmanje sto moze da dobije je 4% a mozda mu daju i do 7% ), u prevodu ustedece od 800 do 1500 evra na novim kolima, sto nije za zanemariti...
Comment
-
-
on ce najverovatnije cekati prolece, pa cu ga savetovati da juri nesto da beogradskom sajmu....... cucemo se kad budem dolazio ako hoces da popijemo pice ili nesto...
kontam da bi u mikomu mogli i da mozda sednemo u kola i malo ispipamo detaljnije, a na sajmu tesko da ces to moci
Comment
-
-
-
Ako ti kazem, moracu da te ubijem, a treba jos jednom da me uvedes na sajam
Comment
-
Comment