sta znam ja sam citao na preskoke, ti tehnicki izrazi me uvek zbune, mozda je neko to i preskocio
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Samo kad bi nasao kome ta 24-ka odgovara i da jos oce da da kintu za jednu
Primecujem ovde u Svedskoj da je sve vishe Hipi gamadi iz Nemacke sto dolaze za Hummerima na godisnje , zive po satorima po sumama , bedak losa slika, povezan ceo broj kradja na parkincima pored auto puta sa njima...Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Napokon sam se docepao slika jednog sakrivenog Camara.
Auto je stalno vidjan u blizni Sajma i u PK a izgleda da je tamo u nekoj garazi... 1971-72 Camaro ( lako moguce i da je 396 ). Verovatno nije SS ( jer bi onda imao i rear deck i chin spoiler ali sve je moguce ). Holandske table a ljudi pricaju da su ga videli i na nasim...
OPCIJA ZA SLIKE POSTOJI NA FORUMU, KORISTI JE!!!
Comment
-
-
boost special se ne vidi...
camaro izgleda odlicno, ali iz tog perioda mi se vise dopadada firebird... mada ne bi se bunio...
oce od tog skopskog oldsa biti nesto....
cora relpika ne izgleda lose... ta se cini mi se pojavljuje vec nekoliko puta u halo oglasima... jel to ta posto je......
ti rece da znas ciji te to mustang sa stylingom ajd da odemo do coveka da mu konfiskujemo auto.... nadam se samo da nema neke kriminalne veze...
Comment
-
-
Hemi lepe slike, ali probaj da koristis opciju na forumu za dodavanje slika, nalazi se ispod dela za pisanje poruka, pise plavim slovima Dodaj sliku uz poruku...
Brze se otvaraju slike, a i mnogo je manja mogucnost da neko ne vidi sliku kao sto se desava sa imageshack-om
Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
jeste, primetio sam da je to daleko bolja opcija za kacenje slika od linkinga ka imageshacku.... ali.... nebi hemi bio hemi kad bi slusao...
@Elwood
taj auto se pojavi i nestane na godinu dana, moracu da popricam sa vlasnikom sledeci put kad ( ako ) ga vidim...
Comment
-
-
Comment
-
Comment