To im je realna cena i dosta ljudi placaju tu cenu bez problema.
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
1 mil $ za 65/66 GT350 je samo ako kupujes GT350R ( 32 kom napravljeno ), uglavnom Shelby ne prelazi 500 000 $. Gledao sam pre neko vece B & J aukciju, nisu cene bas tako strasne a trziste se sprema za pad ( kao i ranih 90tih ), Hemi Cuda 1970 je dostigla 660 000 $ a 67 GT 500 je bio 320 000 $. Cene za muscle automobile su u globalu strasno skocile u zadnjih 10 god ( od kako ja pratim trziste ), sredinom 90 tih si za 20 - 25 000 mogao da kupis 427 Stingray a danas ti ni 100 000 nije dovoljno. Najvise su otisli Shelby i Hemi Mopar modeli ali i Camaro SS i GTO. Postoji nekoliko zaboravljenih a ipak odlicnih modela koje trziste nije primetilo, Buick GS i Mercury Cougar, oni i dalje ne prelaze 15 - 20 000 $
Comment
-
-
Hemi Cuda cabrio....recimo da o tom automobilu znam po nesto...
1970 je napravljeno 14 kom od kojih je samo 5 imalo 4speed a ostali su imali Torqueflite ili 727 menjac ( ovaj dugi je bio bolji izbor ). Sa druge strane, te godine je 652 kupea bilo napravljeno od kojih je 284 imalo 4speed.
1971 je napravljeno 7 kabrioleta mada sam po literaturi nalazio i cifru od 9 kom koja nije dokumentovana. U svakom slucaju, od te brojke ( koja god ona bila ), dva su bila export modeli sa full opremom od kojih je jedna otisla u kanadu a jedna u francusku. ta iz fr je skoro prodata za 4,1 mil $ ( ubedljivo najvisa cena ) ali ima i opravdanja. auto je bio kao devica sa 21 k predjenih milja u "as new" stanju. Od svih Hemi Cuda Convertible iz 1971, samo su dve imale 4speed a produkcija Hemi Cuda kupea je bila manja nego godinu pre i iznosila je samo 108 kom od kojih je 60 bilo 4speed.
Comment
-
-
razumem te, ali bez obzira koje bi pare dao za auto, nikad mi nebi samo stojao u garazi. mozda ga i ne bi vozio preko dana ali u neko gluvo doba noci kada nikog nema na ulicama, sjurio bi se bulevarima sa free flow izduvom i budio posten svet.... svake noci, par krugova po gradu, terorisuci taxiste, "kao" ulicne trkace, perace ulica i kurve na coskovima.......tako se stvara legenda
Comment
-
-
ja ni jedan auto ne shvatam kao prevozno sredstvo nego kao nesto sto je namenjeno za uzivanje........... tako da bi ga ja cesto vozio ali kao i hemi nocu kada su ulice puste..
ni jedan auto ne treba da bude osudjen na garazu a posebno ne nesto kao hemi cuda nju treba pokazivati smrtnicima koji je nikada nece moci posedovati niti voziti ali na kratko kako bi auto uvek bio misterija za mnoge jedino sto treba da se pamti i da bude dobro poznato je buka koja najavljuje prolazak legende................
Comment
-
-
Kada bih imao muscle car to bi bio crni Challenger, Hemi ili 440 manje vise mi je svejedno posto bi auto prosao kroz tuning, manuelni menjac svakako i da, Wolfrace felne...to mi je uvek bio trip da imam. Retko bih ga vozio, ali ga ne bih stedeo...
Mada, ne bih dao 5 miliona za takav auto nikad, da budem iskren...jer treba ustedeti i za Cobru, neki Ferrari, Lamborghini...koliko lepe klasike ima trebao bi mi hangar za sva ta kola koja bi hteo...
Comment
-
-
koji je ono automobil koji grupa Depeche Mode koristi vrlo cesto...naprimer u spotu za pesmu "Dream on". ?
nisam mogao da nadjem bolju sliku na netu ... ima cetiri kockasta fara napred ...valjda.
mislim da je isti ili slican koriscen i u filmu autostoper prvi deo...
verovatno je to neki sa pocetka 1980ih godina.... meni su to pravi americki.... prashnjavi i obicno neke braon boje)
a unutra garsonjera od 15 kvadrata...Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment