Kopao po shurkovom HDDu pa nasao slike od proslog leta,"zumm Stuttgart"
@Austin,gde ce biti spomenuti skup oldtimera ?
p.s.
U selu Krnjevu(blizu Smederevske Palanke),izgleda ima US Car Lover .Video sam jednog Amera,odokativno,kraj '70s,pocetak '80s,2 door,hard top,rekao bih ... nisam uslikao,bio je vec mrak .
Danas sam isao do Lake Geneva, jedno veoma popularno turisticko mesto na jezeru na zapadu Wisconsina i bilo je poprilicno mnogo odlicnih Americkih automobila, kako klasicnih tako i modernih, ali sam uslikao samo deo.
Kad sam tek dosao video sam i Shelby GT500 i cak 2 Forda GT, ali nisam uspeo da ih uslikam.
Dodji ovamo i svaki vikend te vodim na ovakva mesta.
Do sledeceg leta i ja cu imati brod (barem se nadam) tako da mozemo na vodu i da pravimo rostilj na brodu. Onda cu moci reci da moj Ford F-150 ima svrhu.
Inace, kod mene je sada moj kum do cetvrtka. On je inace iz Srbije, dobio je radnicku vizu na 6 meseci i zivi u New York, i sad je dosao kod mene na sedmicu dana tako da ga svaki dan vodam negde. Sutra planiramo ici do Harley Davidson muzeja, a u narednih dana i u Chicago.
Naravno, isto ceka i tebe kad dodjes (ako zelis). Samo se nadam da ces ti biti ovde duze od sedmicu dana tako da imamo vise vremena da vidimo sve.
Cao Amerikanci. Posto sam pored meni dragih HONDI zaljubljen i u Americke automobile, evo danas uslikao jedan zanimljiv primerak Obrenovcu. Na autu je sve fabricko,generalno je sredjen motor i auto ide kao lood
okacicu slike i jednog veoma lepog Kamara sa oznakom F1 i jos par kolekcionarskih primeraka Americkih lepotica sa big block motorima. Svi su u Obrenovcu kod mog prijatelja koji je veliki kolekcionar ali nikako da ga navucem na cannon.
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Dobro sad, mozda je covek moralan, pa ga ovo poslednje ne interesuje... Anyway, Obrenovac mi je blizu, pa mi zaista ne bi bio problem da se odvezem do tamo i ispucam nekih 200 slika samo na tog Skylarka i Camaro-a. Ako bude bilo jos big block lepotana, moram kupiti karticu od 2 GB...
Da li taj covek ima vremena da ugosti nas fanove na jedan dan i pokaze nam svoje pulene? Iskreno, jedna voznju sa stisnutom papucicom u tom Skylarku i moj zivot ce postati mnogo kompletniji.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment