Pitanja i zanimljivosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Alekre
    CBC Senator XXL
    • 12.09.2005
    • 780
    • Smederevo

@HP

Da, obican Mustang.
    Sto se tice Silverada, ako ga je prethodni vlasnik odrzavao kako treba ne bi trebalo da mu ista fali.

Chevrolet Impale novije ne prelaze 12 000 $
    Cak, nasao sam Cherokee kockicu 2001 godiste! Kod nas je najmladji 91.
    Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

Mustang Convertible novi se moze naci za $22,000 (posle popusta, inace ima MSRP $24,000).

Silverado, cak i da je lose odrzavan opet to nije mnogo za njega. Americki pickupi prelaze ogromne miljaze bez i najmanjih problema.

Kod nas u Americi Cherokee je postojao do 2001.

Comment

• Alekre
        CBC Senator XXL
        • 12.09.2005
        • 780
        • Smederevo

Da, da. Nije ni skup.
        Kod nas je 4.0 redni sestak najjaci u Cherokee. Mislim da je oko 180 ks. Imaju li neki V za njega u USA?
        Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Horsepower
          CBC Senator XXL
          • 29.12.2005
          • 2000

Koliko znam - nema.

Imao je 2.5L, 2.8L i 4.0L. I na kratko 2.1L dizel koji je pravio Renault.

Comment

• HEMI 426
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2005
            • 1833
            • Novi Sad -United States of Liman

skoknuo sam do pule na dva dana i dok sam isao i dok sam se vracao, na auto putu, ogroman broj amerikanaca!!! doduse, svi su noviji, nema muscle ali ih ima veoma mnogo. pored chryslera ( svih boja i oblika i modela ) ima jako puno cadillaca!!! DTS,SRX, Esacalade i cak XLR!! ( svi su nemacke, italijanske ili americke table )

Comment

• luci
              CBC Senator XXL
              • 13.03.2006
              • 1103
              • odzaci

kako je bilo u puli mora da je prelepo tamo je moj matori sluzio vojsku....

u hrvatskoj ima se moze se plate su bolje bolji su odnosi sa svetom ljudi su kulturniji ( u smislu kola) a ima i brdo kredita... ja imam tamo rodbine i odusevio sam se kad sam sad za vikend tamo na jednom semaforu video npr alfu 156 gta a vidjam i dosta amera ali ni jedan nesto narocito zanimljiv kao model..... inace u odzacima ima jedan plymouth mini van i jedan chrysler mini van a video sam i jednog cadilack sts na strane table i jedan pontiac isto mini van

Comment

• HEMI 426
                CBC Senator XXL
                • 23.12.2005
                • 1833

u puli je bilo ok, mislim samo sam otisao na gibonnijev koncert u areni ( moja devojka ga jako gotivi a meni je on smor ali 'ebiga, i onako bi se zezao bez povoda u ns ovako sam bar ubio 1300 km i dobro se proveo... sve dobre automobile koje sam tamo video su sa stranim tablama, znaci turisti, hrvati jeste da imaju vise kesha ali voze sve sto i mi ali u vecoj meri jer mogu da ih plate dok mi moramo da krademo automobile, skidamo sa osiguranja, prekucavamo brojeve....

Comment

• luci
                  CBC Senator XXL
                  • 13.03.2006
                  • 1103
                  • odzaci

to ja kao varijantai pulp fiction ka samuel l jackson kaze moja devojka je vegetarijanac pa sam i ja zato vegetarijanac......

++ oni voze puno novija kola a cesto kupuju i nova ali recimo kod njih je procenat jugica osetno manji

Comment

• HEMI 426
                    CBC Senator XXL
                    • 23.12.2005
                    • 1833

sad sam bio na izlozbi oldtimera ( moj bivsi klub ) pojavio se onaj Cadillac Sedan De ville iz 57, stari ns auto, 40 000 milja sa originalnim gumama na sebi! Slike cu da okacim kasnije ( kad mi daju disc ) a evo kako izgleda ako neko ne zna...

Comment

• luci
                      CBC Senator XXL
                      • 13.03.2006
                      • 1103
                      • odzaci

citam neka matore postove pa se podsetih motor u 1980 trans am ako se ne varam ima 5,7 l i 155 ks a imao je 300 ks e sad taj motor ima mnogo potencijala kako da izvuci i koliko to kosta......... barem dovesti do njegovih 300 konja

Comment

• Horsepower
                        CBC Senator XXL
                        • 29.12.2005
                        • 2000

1980 & 1981 Trans Am je imao 301 cid (4.9L) turbo motor sa 210 hp.

Izuzetno los i spor. Ako vec hoces Trans Am iz tog perioda gledas 1977-1979, oni su imali 400 cid motore.

Comment

• luci
                          CBC Senator XXL
                          • 13.03.2006
                          • 1103
                          • odzaci

ok taj 400 cid kako bi se moglo dobiti dovoljno konja da se isplati placati ogromnu registraciju

Comment

• Horsepower
                            CBC Senator XXL
                            • 29.12.2005
                            • 2000

Headers, exaust, supercharger ...

Comment

• HEMI 426
                              CBC Senator XXL
                              • 23.12.2005
                              • 1833

Skenirao sam dve slike koje su slikane pre 3 godine ( 2003 ) u jednoj garazi u juznoj srbiji..... Onaj ko prvi primeti 59' Cadillac Fleetwood Limo, dobija nagradu....

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

Provescu odmor u USA, idem sledece nedelje... Jel` neko zna koliko kosta dnevno rentiranje Corvette-a ili Viper-a? Pretpostavljam da je "po usima", ali nesto se mislim da uzmem na jedan dan pa nek` je bal...

Comment

Working...
                                X