znam ja nesto malo....ono sto sam naucio usput...
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
nema frke, ako hoces ja ima prilicnu kolekciju knjiga o amerikancima kao i dosta filmova i takvih stvari, ako te interesuje nesto mozes i da fotokopiras a filmove mogu da ti narezem. odzaci nisu daleko, sedi u auto i dodji u ns
Comment
-
-
danas nesto trazio na mobile.de pa pogledo neko muscle modele... to je za strasujuce koliko toga ima i chargera i cuda, a mustanga mozes da nadjes kakvog hoces i koje god godiste hoces... stvarno zastrasujuce a ni cene nisu (pre)visoke
Comment
-
-
Vakva dilema, npr:
Kada bi uzeli Mischelin Pilot sport, i Street slick, i montirali na dva vipera ko bi imao bolja prolazna vremena, na 402, i cirquitu?
E sad da kazem da su poceli i Avon slick da prodaju, u TS zadnjem sam citao, i da dodam da se stishe da nam posvete cele dve tri strane texta, sad me zanima ko je od vas napisao onaj text da mogu da ga zadavim!!!!
World class 1na1!!!
http://www.viperalley.com/gallery/showp ... hoto=19958Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom
Jos malo pa, cew biti neshto i od mene...
Comment
-
-
Ma taj Magazin bi trebalo zabraniti,, nije normalno koliko sam se razocharao,ruski magazini pa bolji bre!!!
Ozbiljan sam, Cesi, Poljaci, rusvaj prave a mi iako se trudimo nista ne postizemo, ja stvarno ne raumem sebe zasto ga kupujem ali... jbga!!!!Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom
Comment
-
-
XEX, Kodifikacije-Modifikacije!!!
Sta cesh, znash kako kada pokushas nsto uradis, da nekom pomognesh, svi se sete jedne pripovetke koju je napisao, pojma nemam ko, ali se zove "TO KOD NAS NE MOZ DA BUDE", svaka cast izuzetcima!!!
Nema pare za benzin ali za plin, e to je vec druga stvar....
I kad sam vec tu da podsetim vas da trebate da napishete sta znachi
LEAD SLEAD, ili tak nesto!!!Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom
Comment
-
-
odmah da vam kazem da su TS budale, barabe i prepisivaci...a ovo govorim iz licnog iskustva!
Lead Sled ( bukvalno - olovne sanke ) je izraz koji se koristi za automobile kod kojih je olovo koriceno za popunjavanje karoserije i dobijanje cistog izgleda bez lajsni, kvaka i takvih stvari. Olovo se inace jako koristilo pre ( a i danas ) kao "filler" odnosno za ispravljanje neravnina na karoseriji jer se lako topi i lako nanosi a posle se izsmirgla i obrusi u zeljeni oblik.
tipican lead sled
Comment
-
Comment