dobro pogledaj sliku, sve ti kaze... table su loznica, a koliko ja poznajem srbiju(ne narocito) rekao bi da je slikano negde u okolini beograda... po putokazima
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
vidim da se "LO" jedva nazire ali cema potvrdu...
Torino nije imao zadnji brisac to mora da je custom by vlasnik...
Da budem iskren, nisam znao za ovaj auto, ali cu se raspitati da li je neko znao, medo, svaka cast!
pecinci su u sremu, to mora da je bio auto put bg-zg prema rumi...
Comment
-
-
Originally posted by HEMI 426vidim da se "LO" jedva nazire ali cema potvrdu...
Torino nije imao zadnji brisac to mora da je custom by vlasnik...
Da budem iskren, nisam znao za ovaj auto, ali cu se raspitati da li je neko znao, medo, svaka cast!
pecinci su u sremu, to mora da je bio auto put bg-zg prema rumi...
Ledena kisa se bas zainatila u zadnje vreme.Automobili igraju valcer po ulicama...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinNaravno, da ima jos Amera, ali ne mora Hemi sve da zna...
hemi MORA sve da zna, koliko god se nerviram jer za ovo nisam znao, toliko sam srecan jer je isplivalo... jos samo da objasnis 66 Chargera i 74 Pontiaca i sve ce biti ok
Comment
-
-
Originally posted by luciocu 66 chargera... starce covece sto si ovo krio jel znas tacno gde je i kod koga
opusti se matori, starac je opasan igrac...
( mislis da ja ne bi znao za 66-7 Chargera u srbiji??? )
http://www.mobile.de/SIDVbbcUH9UaftYLPK ... 288643859&
Comment
-
-
dosada je djavolje igraliste, to je definitivno tacno, mada moram da priznam da sam na momenat ( dva-tri ) bio zatecen, onda je proradio zdrav razum i dedukcija i nasao sam sliku. kazem ti, starac je zajeban igrac...
mada, zaista, ko zna sta se sve krije po garazama u srbiji...par puta sam slusao legendu o shelbyu a verovali ili ne, do 1997 godine, negde u banovcima je postojao 1969 Mustang Mach I sa 428 Cobra Jet - om i Ram air haubom... Da postoji 69 Judge, to znate a potrudicu se da stavim slike i 70 440 Challengera... Samo se nadam da cu jednom uspeti da nadjem nesto zaista retko, pravi barn find...
Comment
-
Comment