Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Originally posted by HEMI 426@ luci-
zadnji vikend avgusta, 26.27.28 ( mislim da su ti datumi )
zadnji vikend je 29-31. avgust. Tada ce biti odrzan 14.susret starovremenskih vozila, postavicu detaljan program susreta uskoro.
It floats on fluid
Comment
-
-
Evo i ja da upadnem na ovaj forum, posto su mi interesantni amerikanci posebno stariji. Po G. Milanovcu se nekada vozio metalik plavi camaro, mislim da je cak i neonke imao,sredina 70tih rekao bih, ne znam tacno. Nedavno sam cuo da je imao mercedesov dizel motor
i da neregistrovan stoji u dvoristu. Znate li nesto o ovom automobilu, ja cu u medjuvremenu pokusati da ga pronadjem-mada ne ocekujte mnogo
Comment
-
-
Originally posted by lucimeckini dizeli nisu nista cudno za stare amrikance kod nas... daj raspitaj se oko njega.... i slikaj ako naletis
U jednom katalogu za `78. godinu sam ga nasao, jedina razlika je sto ima hromirane branike i farovi su okrugli.
PS:Mislim da postoji greska u katalogu
Comment
-
-
Saleen...svaka cast, jel imas malo vise informacija...
Pitanje za Horsepowera, ta hauba na Saleenu, ne izgleda mi kao stock njihova...u stvari siguran sam da nije. Kako se zove taj model haube, vidjao sam je za Fox i S197 Mustange, ocigledno ima i za 5 generaciju... ?
a sad malo slicica... ( nisu moje, ne znam kad su slikane ni ko ih je slikao, zato nemojte me pitati da li znam da li su kola za prodaju i koja je cena ...)
Chevrolet Suburban 1942 blizu Kotora
Mercury 1949 isto blizu Kotora
Cadillac Coupe De Ville 1954 blizu Danilovgrada
Dodge Coronet 1956 u Kotoru
a sada najjaca vest.... Poznati i priznati folk pevac Milos Bojanic
i osvedoceni ljubitelj oldtimera ( dva odlicna Volvoa P 544, beli i crni ) je kupio svoj dugogodisnji san... Cadillac Sedan De Ville iz 1959 god ( iz Amerike )...
Slike su sa mora, gde popularni pevac ima kucu i priprema se za promociju novog projekta i koncerte po zemlji i svetu. E sad, Milos Bojanic zivi u Novom Sadu pa tako, mozda, ovo belo cudoviste i vidim u saobracaju...
Comment
-
Comment