Tesko pitanje jer za polovan ces naci na otpadima i to dosta lako ali novi...
Treba videti koji je kataloski broj tog dela pa da se naruci iz Francuske ili ako neko ide tamo da ti potrazi...
Kad smo vec kod kataloga da li neko zna gde moze da se nabavi katalog sa svim delovima za bx?
Zelim jos da svima cestitam novu godinu i da se i dalje druzimo a da nas kola dobro sluze!
Ziveli!
Znam da može da se nadje na otpadima ali retko a i ako ga nadješ neće da ga prodaju posebno nego sa komplet karburatorom što mi se već jednom desilo a saug uz to bio neispravan tako da ti je to mač sa dve oštrice.
Pridruzujem se cestitkama za Novu 2007.!!!
Da smo zivi i zdravi i da nam automobili budu zadovoljstvo a ne muka...
Mom BX-u je Deda Mraz doneo nove lezajeve na zadnjim rukama!
Za delove mozes pitati Baneta u Kaludjerici, ostavio sam njegov broj u rubrici "Majstori za nase Citroene"
S obzirom da sam ove godine rešio da malo više sredstava uložim u svoj auto i samim tim mu vratim stari sjaj,interesuje me sledeće.
Predhodni vlasnik odnosno majstor koji je održavao auto skinuo je hidrauličnu letvu volana i stavio običnu mehaničku letvu,uz obrazloženje da nemože da ustanovi odakle i zašto pušta LHM iz nje(uvek mi je to bio sumljiv izgovor).Našao sam jednu polovnu pa bih da je montiram,interesuje me kakav bi servis na njoj trebalo uraditi s obzirom da duže vreme nije radila i na čega posebno obratiti pažnju.
Treba je rastavit,očistit i promijenit gumice! Za XM sa DIRAVI volanom set originalnih gumica i teflona je koštao oko 70 eura,valjda je za BX jeftinije?!
Na ovoj stranici možeš naći sve što ti treba,a i cijene su dobre
Bio sam na sajtu koji si preporučio,ali problem je što nemogu da skontam pod kojom stavkom da tražim te gumice.A i da budem iskren stručni izrazi na engleskom mi isto prave problem,pa ako ti nije teško da me uputiš pod kojom stavkom da gledam.Hvala
Da li je neko nesto narucivao na ovom sajtu?
Ja bih narucio tecnost za ispiranje hidraulicnog sistema pa me interesuje kakva su iskustva sa ovim sajtom, ukoliko ih neko ima naravno?
Kolika je cena transporta?
Koliko znam ovi nasi ne oporezuju ukoliko je cena do 100 evra...
Comment