Crnogorske tablice , nema vise ???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DejanV
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2005
    • 682
    • Beograd

Ljudi, ne znam sta vi o tome mislite, ali ja iz sve snage molim Boga da se vec jednom, konacno i definitivo, odcepe. Ovakvo stanje kakvo imamo sada, da jesmo ali nismo zajedno, pri cemu oni rade sta hoce, smatram zaista neodrzivim.

Da se razumemo, ni ovi ovde politicari nisu bitno bolji, mozda samo malo drugaciji. Ne cvetaju ni nama ruze, ali je zanimljivo da nigde nisam primetio bilo kakav tekst o tome sta Srbija gubi, a sta dobija sa otcepljenjem ili ostankom.

Isto vazi i za EU. Svi znamo prednosti, ali jedva da sam do sada video dva ili tri pokusaja da se analizira sta mi time gubimo. Sem kajmaka, koji je za njih cist holesterol, pa dok ga prilagodimo njihovim normama, od toga ce da ostane samo splacina.

Sto ih ni slucajno ne sprecava da se obzderu kajmaka kada dodju ovde ...

Pozdrav,
    DVV
    Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• Janko3x
      CBC Član
      • 21.04.2006
      • 20
      • NBGD

Da li je neko gledao miting u Podgorici na RTCG, pa ono je .
      Kakav govor mrznje, pricaju o nekakvom vekovnom snu o oslobodjenju iz ropstva, pa ko da su bili pod turcima
      Sa sve Milom na kraju koji podize ruku i kaze ZIVELI, kao da sam se vratio 16 godina unazad
      Neka im je sa srecom trebace im ...

Comment

• DejanV
        CBC Senator XXL
        • 19.07.2005
        • 682
        • Beograd

Lepo neko rece - bice to Djukistan.

Pozdrav,
        DVV

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Kako god bude srbiji ce biti bolje. Ako se odcepe ostade im Milo da ih jase dalje. Ako ostanu onda ce Milo da sjase al nezgodno sto znajuci Crnogorce (vidi mi prezime) mora opet neko da uzjase.

P.S. Al ovaj jase pa nikako nesilazi ima konj da mu lipse
          https://t.me/pump_upp

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Treba da uz one "cannonball" nalepnice naručimo i one "SR"!!!!
            Bože pravde.....
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• brzi_pas
              CBC Senator
              • 25.08.2005
              • 272
              • Podgorica

Originally posted by Janko3x
              Da li je neko gledao miting u Podgorici na RTCG, pa ono je .
              Kakav govor mrznje, pricaju o nekakvom vekovnom snu o oslobodjenju iz ropstva, pa ko da su bili pod turcima
              Sa sve Milom na kraju koji podize ruku i kaze ZIVELI, kao da sam se vratio 16 godina unazad
              Neka im je sa srecom trebace im ...
              Cinjenica je da se ovuda prosipa prica kako je gore biti sa Srbijom nego sa bilo kim, i kako ste nas maltretirali stotinama godina, gre'ote od nas, ti govori sto su bili prije neku noc se forsiraju evo 3godine, tako da to nije nishta novo, ja se samo nadam da nece josh dugo trajat(do sjutra vece), a ako ne......... onda nama ostalima ce stvarno trebat puno srece!

Pozdrav i "zivjeli"
              http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
              Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

ajde da se uzdrzimo komentarisanja, nek se posle svega stidi onaj koji je bio necovek.

P.S. sto rece neko, sudbinu Srbije odlucice 55% plus jedan glas od 484.718 osoba sa pravom glasa. sudbinu Srbije, ljudi. o tome su sanjali - da najzad nasa sudbina bude u njihovim rukama. a po logici SVIH politicara, pravilo broj 1 je dobiti referendum. sredstva i zrtve su nebitni, kolateralna steta... ja nikoga u CG ne slusam ozbiljno dok se ne zavrsi referendum. i oni sto su vatreni za "DA" ce spustiti loptu posle 22. maja. cvrsto verujem u to.

pozdrav braci iz Crne Gore. svima!
                .

Comment

• Cacanin
                  CBC Senator XXL
                  • 10.10.2005
                  • 343
                  • Cacak

Moze li neko bre da mi objasni kako ih ima 484.718 biracaaaaa?

Kad ih ni ukupno nema 700 hiljada ,

Nasi politicari prizeljkuju da ostanemo zajedno dosta bre vise , ja da se pitam , kao sto se ne pitam uopste ako se ocepe svi ( a pogotovu oni na rukovodecim mestima ) dole u Crnu Goru svi do jednog !

Comment

• Viper
                    CBC Senator XXL
                    • 25.11.2004
                    • 700
                    • Kać

( a pogotovu oni na rukovodecim mestima ) dole u Crnu Goru svi do jednog

Mislim da mi treba da budemo pametniji od tih njihovih politicara.
                    I DONT NEED SEX
                    goverment fucks me every day!

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Stvarno čudne brojke u vezi sa biračkim telom!
                      U poslednje vreme ima toliko falš CG dokumenata(svih vrsta) da je čudo!
                      Uostalom jako brzo će se sve videti.Problem je što oni opet posle tri godine(ako opstane zajednica) mogu da raspišu referendum, onda ajde Jovo nanovo!
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• DejanV
                        CBC Senator XXL
                        • 19.07.2005
                        • 682
                        • Beograd

Originally posted by TETAK
                        Stvarno čudne brojke u vezi sa biračkim telom!
                        U poslednje vreme ima toliko falš CG dokumenata(svih vrsta) da je čudo!
                        Uostalom jako brzo će se sve videti.Problem je što oni opet posle tri godine(ako opstane zajednica) mogu da raspišu referendum, onda ajde Jovo nanovo!
                        Samo ako im se dozvoli. Licno smatram odlazak Labusa (koga inace licno poznajem, svojevremeno smo radili zajedno na nekim projektima) veoma dobrim za Srbiju uopste; nisam zaljubljen u Dinkica, ali gore od napaljenog politicara je samo neodlucan politicar.

A jedino gore od politicara su pedofili.

Pozdrav,
                        DVV

Comment

• DejanV
                          CBC Senator XXL
                          • 19.07.2005
                          • 682
                          • Beograd

Predvidjam pobedu bloka za nezavisnost od 117,2% biraca. Izlaznost na referednum od bar 143%.

Pozdrav,
                          DVV

Comment

• brzi_pas
                            CBC Senator
                            • 25.08.2005
                            • 272
                            • Podgorica

Eto, i ovo glasanje je zavrsheno, Dejane ne slazem se sa tobom oko tvog predvidjanja, nadam se da neces biti u pravu, da i pored raznih pritisaka i prijetnji moji crnogorci bar ovoga puta nece ispasti onakvi kakvim nas sa pravom u zadnje par godina gledate!
                            A pod uslovom da se izglasa "nezavisna", ocekujem od vas brace srbijanaca da nam date jedan veliki Qrac, pa da vide svi ovi odje da se ne moze i jedno i drugo(s' jedne strane Srbija ne valja, ali zato treba da dobijemo punu podrshku od nje, i da nam dolazite na more i da troshite koliko-toliko vashih eura kod nas).
                            A shto se tice predhodnig posta(neznam tacno od koga) vezano za "nashe" ljude koji su gore na bitnim pozicijama, oni (po rijecima nashe divne vlasti) nisu gradjani Cg-a i nemaju pravo glasa da bi odlucili o svojoj maticnoj drzavi.

Opet se izvinjavam zbog off-a, ali sam trenutno bash, bash iznerviran nekim stvarima koje se deshavaju u mom rodnom gradu.

Pozdrav od jednog crnogorca sa nadom da se kao ni do sad necu stidjeti ko sam i odakle sam!!!!
                            http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
                            Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

Neka je off, ali zasluzuje

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Brate brzi psu ne budi ljut ili tužan, granice su u glavama. Ljudi se dele ne ljude i stoku, granica i geografija nemaju veze sa tim.

Što se tiče onog henisa što si spomenuo, podržavam samo iz čisto ekonmskih razloga jer sam ja a i drugi plaćao 5 godina 1% od plate za pomoć posle zemljotresa koji je verujem bio najači na svetu makar po "šteti" koju je napravio

Mislim da bi mogli i da u slučaju da ostanemo zajedno MI održimo referendum jel MI hoćemo više zajedno. Fer plej, kao i u braku, jedna strana je izrazila sumnju u dobar zajednički život.
                                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X