Neko je pre par postova pomenuo potrošnju za fiata bravu,i moje iskustvo od nedelje kaže neverovatnih 27,7 litara na 443,4 kilometra???
Radi se o totalno otvorenom putu,B.Bašta -Mišeluk /kružna trka/,ali svaka potrošnja ispod 7 litara na otvorenom za auto 103ks je po meni neverovatna.Po računici ispada 6.25 i ako se doda ta varijacija od 0,5 litra,opet je potrošnja više nego smešna.Mada moram iskreno priznati,sem na pojedinim delovima nigde nisam išao preko 3000 obrataja.
Drastično poveća potrošnju u lokalu,mada i to sve zavisi od mnogo faktora.
...sve ti je to ok...Koliko se secam, na 3000 rpm-a, Brava 1.6 16v ide u petoj 120 km/h...Ti sam kazes da nisi prelazio 3000 rpm-a, tako da ti je potrosnja ok...Cini mi se da u uputstvu pise 6,3 L/100 km...na otvorenom i umerenom brzinom...U gradu 11,1...i prosek je 8,7 L/100 km....
Neko je pre par postova pomenuo potrošnju za fiata bravu,i moje iskustvo od nedelje kaže neverovatnih 27,7 litara na 443,4 kilometra???
Radi se o totalno otvorenom putu,B.Bašta -Mišeluk /kružna trka/,ali svaka potrošnja ispod 7 litara na otvorenom za auto 103ks je po meni neverovatna.Po računici ispada 6.25 i ako se doda ta varijacija od 0,5 litra,opet je potrošnja više nego smešna.Mada moram iskreno priznati,sem na pojedinim delovima nigde nisam išao preko 3000 obrataja.
Drastično poveća potrošnju u lokalu,mada i to sve zavisi od mnogo faktora.
Ne bi valjalo Mnogo više kilometara bi prelazio,češće menjao ulje,pločice,potrošni materijal itd..Još može da se trpi na benzin,nisu mi veliki prohtevi,ali ako se sledeće godine vratim reliju,a velika je verovatnoća,bez plina se ne može trenirati,bar moj budžet ne dozvoljava.
Ipak uskoro,kad finansije i vreme dozvole,pravac prestonica na ugradnju sekvencije
Ja sam ugradio maglenke, izaslo me je oko 100e sve zajedno.
Maglenke su oko 45-50e, uzeo sam nove, polovne su verovatno jeftinije.
Ugradnja je bila 3500-4000,00 din ne secam se tacno, a za te pare su mi izbusili branike, ugradili svetla i ofarbali plastiku.
moja Brava troši 10 po gradu i to je činjenica koja je tačna, i mnogi se zavaravaju kad kažu da troši manje...može trošiti devet, ali to je baš kad se štedi i muči auto...znači gradska vožnja, u šta se uključuje i termin kreni-stani...na otvorenom 7,5...i brate merak je što troši toliko, zato i ide..u pitanju je 1,6 mašina...
Pozdrav svima. Ja sam glanc nov na ovom forumu (prvi post) a i od pre dve nedelje sam vlasnik Fiat Bravo-a 1.6 16v, 97-o. (4000e)
Imam dosta pitanja za vas iskusnije, a i otvoren sam za sve savete. Evo ovako, auto je presao 130.000, dosta je dobro ocuvan, ugradjen je plin, menjana sva cetiri amortizera (Monro), radjeno prednje desno krilo i hauba, ali nista ekstremno, posledice cukanja.
Predhodni vlasnik je na moju inicijativu pre prodaje promenio set kvacila (stavio je neku krdju od male privrede), sada je u njemu Valeo.
Promenio sam mu srednji i zadnji lonac (Servis Pirke na Zrenjanincu 8000din, 2god garanc), majstor mi kaze da mu je katalizator prazan i da ne vrsi nikakvu funkciju samo doprinosi buci, za 2500din mi nudi da ga izvadi zajedno sa malim loncem posle katalizatora i zameni sa vecim loncem.
Plin koji je ugradjen mi se cini da je neka budzotina. Radi on dosta dobro, trosi 9l u gradu, ali nema atest to moram da sredim. E sad dilema, na benzim vuce mnogo bolje nego na plin, na plin ima u svakoj brzini rupu na 2500-3000 obrtaja. Ne znam da li je to lose ili je posledica voznje na plin. Uredjaj u njemu je Landy, prekidac unutra BRC, boca u tocku. Vozio sam ga u Pancevu u servis, na moje iznenadjenje majstor mi kaze da je to neko Tursko sranje i da mu nema pomoci trazi mi 100evra da zameni sa "pravim" uredjajem uz obrazlozenje da Bravo ide i na plin ko na benzin.
Ostatak motora je dobar, zamenio ulje (Selenia Gold), filtere, chicha od kojeg sam uzo auto kaze da je u Decembru menjao sve kajseve, ajde da mu verujem, mada cu ih verovatno menjati do leta.
Hteo sam da mu ugradjujem KN filter ali mi majstor kaze da to nije dobra ideja posto ja vozim na plin, navodno imacu problema sa kombinacijom KN i plin.
Pitanja :
1.Kako mogu da proverim da li je zamenio ulje u menjacu, li da mu verujem na rec ?
2.Gume na njemu su 185/60/R14, hocu da ih zamenim, sta biste mi preporucili
3. Da li da zamenim katalizator i mali lonac sa vecim loncem ?
4. Da li da menjam plinski uredjaj za neki bolji ili je jedino bolje sekvencijalno ?
5.Na motoru nema one plastike iznada samog hladnjaka, ne znam da li je to normalno za 97-godiste ili samo na mojem fali ?
6. Da li da ugradjujem KN filter, s obzirom da vozim na plin, da li ce da pravi probleme ?
1. prvo proveri koliko ga ima,mada nije lose i da ga promenis.Obavezno vodi racuna o odgovarajucoj gradaciji ulja(75w/90 semi-syint)
2. zavisi koliko hoces para da potrosis,ja trenutno koristim barum bravuris i sasvim sam zadovoljan,a lose iskustvo imam sa sava(valjda efecta) i tigar tg 621 gumama.
3. da ako si siguran da ti je kat zapusen u suprotnom nista ne diraj.Btw ako budas skidao kat treba da znas da se stari katalizatori odkupljuju,dobija se od prilike 40eura
4. ne znam kakav uredaj imas,ali na tom motoru sasvim korektno radi venturi+lambda controla.naravno da je sekvent najbolji ali opet je sve stvar para
Comment