na marei je brava drugacija i ne moze se istopiti na suncu kao kod brava ili brave
Fiat Bravo - par pitanja
Collapse
X
-
Evo testa Maree sa B92, kao da sam ja pisaoMeni su ti fijati Bravo/a/Marea sasvim racionalan izbor za te novce koji se traze za njih.
Ovoga puta bavimo se, na našim prostorima, veoma popularnim polovnjakom koji nudi visoku funkcionalnost, dobru motorizaciju i prihvatljivu potrošnju po privlačnoj ceni. Reč je o modelu koji, po svemu sudeći, na startu nije dobio pažnju kakvu zaslužuje. Piše: Aron Arvai Foto: M. Popov, P. Đukić
Kad i ako ste vec tamo procitajte i komentare na kraju teksta, ima svasta...... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
fiat je dobar auto,no ima kvarova -većinom elektronika ,no motori su ok aza te pare neznam koji ces tako dopadan puto tog godišta dobit,no naravno ljudi koji vole japance ili njemce nevole taliane to je potvrđeno no koji got auto kupiš tog godišta upitna je kvarljivost i još jednom ću reć fiat treba ljubavi i volje no zavisi kakvog nađeš
Comment
-
-
Mnogi ljudi nevole fiate, ali isto tako i mnogi ljudi nevole recimo opel,renault ... Neko je ovde vec lepo rekao koliko para toliko muzike ali ja bi dodao jos nesto. Ja do sada nisam imao nikakvih vecih problema a fiata sam kupio ne zato sto nisam mogao da kupim nesto drugo nego zato sto volim FIATE i sto obozavam ona tri slova HGT. Tako da se FIAT kupuje srcem, a i zavisi zasto kupujes auto. Treba prvo sam sebe da ispitas sta hoces od auta pa kada to resis onda ces lako odluciti sta ces kupiti.
Pozdrav
Comment
-
-
*** zamena unutrasnje brave za otvaranje zadnjih vrata ***
alt+64 je pitao da li je neko rastavljao kvake, ja jesam ali unutrasnju na zadnjim vratima ... izgleda komplikovano ali nije
dakle, prvo mora da se skine rucica podizaca prozora da bi mogao da se skloni tapacirung i pristupi zameni dela rucice za otvaranje vrata koji je ispod tapacirunga
rucica podizaca prozora pricvrscena je osiguracem za mehanizam podizaca prozora koji se nalazi ispod tapacirunga vrata
osigurac se nalazi izmedju plasticnog prstena (to je maska za mehanizam podizaca prozora koji strci ispod tapacirunga vrata) i rucice za podizanje prozora koja je u nastavku mehanizma podizaca prozora
pazljivim malim razdvajanjem plasticnog prstena i rucice podizaca prozora oslobadja se put ka osoguracu, osiguracu je nalakse prici uz pomoc tanje cvrsce kukice kojom se jednostavnim povlacenjem izvlaci osigurac, skida rucica podizaca prozora i tapacirung je tada jednostavno skinuti i pristupiti zameni dela mehanizma unutrasnje brave za otvaranje vrata koji se nalazi ispod tapacirunga .......
Comment
-
-
Prosto mi zao, kad si se tolko raspisala, al...promasila si temu
Mislio sam na spoljasnju kvaku, odnosno onaj deo spoljasnje koji ulazi u vrata. Gledao sam nekom UK forumu, i trebalo bi da su identicne od 147ice i Bravo/a osim nekog plasticnog dela koji, kako kaze englez, moze otpusteno da se isturpija...pa mi je trebala potvrda
tnx anyway
Comment
-
-
*** kvake
smlc smlc, nisam promasila bre temuskontala sam da si hteo spoljasnje ali sam napisala i za unutrasnje, mozda ima jos neko da nezna kako se skidaju jer ja do sada nisam znala
a gde imaju te tutske kvake za BRAVA/BRAVO ? u cemu je fora to sa tim kao iz turske ? malo mi je neverovatno da iako su iz turske mogu da kostaju samo 200 din a ove koje mogu da se nadju u radnjama su 1500din/kvaci ! bas bi volela da vidim te kvake za 200 din kad ni ove za 1500 ne valjaju nista!?
Comment
-
-
E kad su te od 1500 d nikakve te od 200 d su 5x nikakve. I meni trebaju 3 komada ali nema ih ovde , bar ne nesto sto ce da traje bar 1 g,( koliko kostaju ove za alfu) a sto se tice goriva ja sad doso iz cg i prosek na 100 je 0k0 6,2/l sasvim zadovoljavajuce.
Comment
-
Comment