Ma imam plastisne nego su predne dve prsle.Danas sam svaratio u prodavnicu auto delova za fiata i prodavac mi bez pardona kaze 2200 d, po komadu i to plasticne od brava, a po njima se vidi da su ne turske nego ebemliga odakle.Nedam bre te pare za kopiju kopije.
Vidim da su nahvaljeni motori 1.6 16 V ,da li isto vazi i za motor 1.8 16V
tj. da li se preporucuju ili ih treba izbegavati kao onaj od 1400 kubika, pitam posto sam nasao jedan lep Bravo ,ali sa gore pomenutim motorom ,pa cisto da znam da li da je uzmem u razmatranje ,hvala
Ljudi evo citam vas vec celo prepodne,vidim da ste upuceni u neke stvari vise od mene pa reko da vas nesto pitam!
Zagrejao sam se za bravo 1.6 16v vozio sam jedan par dana itd...
E sad,nasao sam u Sloveniji nekoliko komada stvarno extra 98-99 god svi sa klimom i el.paketom opreme(2000e).Put me znaci ne kosta nista sem goriva i putarine.
Pa me zanima:
Od kada je tacno euro3 za ovaj model?
Da li postoji euro3 sa alu. usisnom granom?
Ima li neko od vas iskustva sa uvozom automobila,cuo sam da ide 44% na katalosku cenu auta,kolika je kataloska cena za bravo i uzima li se u obzir stanje auta,ovi sto sam ih gledao imaju po 120000km!?
Il da se manem corava posla i kupim ovde auto?
Imam ovde 98 god bez klime sa plinom i alu felnama za 4400 mada mislim da ce ga dati za nesto manje.
Pa sta kazete...
Euro 3 sa alu granom nepostoji. Znaci 1999 pa nadalje tj do 2001.
Sto se uvoza tice "firme" uglavnom imaju uigranu semu za carinjenje, a kako bi ti kao pojedinac prosao stvarno neznam. Raspitaj se.
Kol'ko znam '01 su ubacili onaj od 1596 koji je posle isao u stila...al nisam 100% siguran
Da li postoji euro3 sa alu. usisnom granom?
Ne, ni euro2
Ima li neko od vas iskustva sa uvozom automobila,cuo sam da ide 44% na katalosku cenu auta,kolika je kataloska cena za bravo i uzima li se u obzir stanje auta,ovi sto sam ih gledao imaju po 120000km!?
Umanjuje se ako je udaran il ako je neka nenormalna kilometraza, za katalog okreni amss
Il da se manem corava posla i kupim ovde auto?
Da
Imam ovde 98 god bez klime sa plinom i alu felnama za 4400 mada mislim da ce ga dati za nesto manje.
I ja sam tako mislio,ali opet kada pogledas tamo su vozila ocuvanija a ovde treba da naletim na nekog preprodavca koji ima da mi uvali neku globu gde posle trebam sve zivo da menjam a cena fiatovih delova nije ni malo prijatna.
Ovaj bravo sto sam pomenuo je od mog druga stvarno je extra auto ali ima ako se ne varam skoro 200000km.
I kod njega je alu grana ili kako je vi zovete metalna koliko ja znam on ima katalizator neznam tacno sta podrazumeva euro1 ali neko moje misljenje je da su italijani 98 isli u korak sa evropom pa bi s toga trebao da bude euro2. Al nebitno,plasticna grana nikako svi znamo koliko je sekvent ubrizgavanje.
Ako naletite na neki dobar bravo pisite ja sam okolina nisa ali nije frka ni za dalje ako je auto dobar i cena koliko toliko povoljna.
Pozz
Budi bog snama kolko je dobar izraz, danas sam ga cuo posle 10god
ozbiljno, otkud ti to?
I kod njega je alu grana ili kako je vi zovete metalna koliko ja znam on ima katalizator neznam tacno sta podrazumeva euro1 ali neko moje misljenje je da su italijani 98 isli u korak sa evropom pa bi s toga trebao da bude euro2.
plasticna grana + 2 lambde + drugi ecu + vecina senzora + blablabla = e2
Al nebitno,plasticna grana nikako svi znamo koliko je sekvent ubrizgavanje.
650e, sto te, kad uzmes u obzir razliku u potrosnji performansama i ceni kod prodaje, izadje jeftinije
U principu jedino 1.4 12v je za izbegavanje, svi ostali su se pokazail dobro, ukljucujuci i taj koji ti hoces da pazaris.
Ako je auto u dobrom stanju, samo napred
Koliko para je u pitanju, ako nije tajna?
Oko 4800eur 98 god. malo cvrknut ,ali sve sredjeno i stavljeno novo ,sa plinom Landi ,presao 75000 ali taj podatak mi nesto sumnjiv
cuo sam da ti m motorima crkavju bombine ,a da jedna kosta 100 eur ,koliko je to tacno ?
Izbegavati 1.4 motore jer se pokazalo da imaju problema i sa bregastom.
Najbolje resenje 1.6 16v .
Sto se tice uvoza sva vozila k0ja su 2000-01 dodatno se proveravaju dali su euro 3 i ceka se oko mesec dana.A cene delova su sasvim u rangu ostalih vozila osim u delti koja ima svemirske cene jer radi servis automobila firmama koje su od njih kupile vozila pa dere.
Oko 4800eur 98 god. malo cvrknut ,ali sve sredjeno i stavljeno novo ,sa plinom Landi ,presao 75000 ali taj podatak mi nesto sumnjiv
cuo sam da ti m motorima crkavju bombine ,a da jedna kosta 100 eur ,koliko je to tacno ?
Malo je jaka cena za to godiste plus sto mi se cini da na tu kilometrazu treba samo dodati 1 ispred
Inace, za 1.8 16v motor bobina je ~7000 u AP sportu (za 1.6 16v je 4250, na primer) a to da li crkavaju ili ne moraces da pitas nekog od ponosnih vlasnika Brava.
Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment